• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben bu kadını ne yapayım ?

Siz esinizin sadakatinden eminseniz bir sey yapmayin. Esinizin sadakatinden emin degilseniz de bir sey yapmayin. Sadakatsiz adamla isinizin olmamasi lazim. Sadik bir adamsa da kadinla ilgilenmeyecektir zaten.
Ne eminim ne değilim çünkü büyük konusmak istemiyorum.
Ama kadinda bi halt var. Ne zaman bisey hissederim altinda bişey çıkar

belki oğlu gibi görüyor askerdeymiş kendi oğlu..
ne fesatsınız yahu..birde o mesajlar toplu mesaj zaten kayıtlı kim varsa otomatik gidiyor..
iyi ki benim kocamcı değilmişsin annen yaşında kadını kıskanıyorsun..
Kız değilim ya amaaann zaten düşük riskim var . He herifim de herifim mi diyecem.
Annem yaşında kadinda akıllı dursun. Her esnafa olta atarsa o oltayi boğazına dolarim

Iyide liseli miyiz yani "sen benimkine sarkmişsin" diyip kavgaya mi gitceksin? Sac baş yoluşcak misin?
Yoluşcaksan yoluş sormaya gerek yok ama ben kendimi düsüremem bu kadar. Koca adam kendine sahip ciksin bir zahmet. Kocan istemedikten sonra kadin kocani birseye zorlayamaz zaten.
Iyi ama kadın rahat durmuyor Kocam değil ki

Anlatsin . Ben istiyorum anlatmasını.
Anlatmasa dahi tl sinde görürüm. Ortadadir çünkü.
O zaman da boyle dellenmeye devam edersiniz ama. Omur boyu. Zor yani diken ustunde yasamak, ayrica bence cok da emin olmayin anasi yasindaki kadinin esinize asildigindan. Belki oglu gibi goruyordur. Toplu mesajlara dahil etmistir

O zaman da boyle dellenmeye devam edersiniz ama. Omur boyu. Zor yani diken ustunde yasamak, ayrica bence cok da emin olmayin anasi yasindaki kadinin esinize asildigindan. Belki oglu gibi goruyordur. Toplu mesajlara dahil etmistir
Ben de onu toplu mesajlarıma dahil ediyim de görsün. Iyide oğlu gibi görmüyor çünkü konusmalarinda oğlum hiç yok.

Kız değilim ya amaaann zaten düşük riskim var . He herifim de herifim mi diyecem.
Annem yaşında kadinda akıllı dursun. Her esnafa olta atarsa o oltayi boğazına dolarim

iyide akıllı dursun dediğin cuma mesajı..
akıllı durnası gereken elin kadını değil kocan.. sana karşı sorumluluğu olan da kocan.. ya dediğim gibiyse kadın oğlu gibi sevmişse kendini rezil etmiş olursun ..

E elmas gzl Mesajlarinizda surekli kadini sucluyorsunuz, oysaki kadinin bir sucu yok. Evet, acik acik asilsa da bir sucu yok, cunku size sadakat yemini etmis kisi esiniz. Burda onemli olan esinizin 'rahat' durmasi. Bu yuzden kadinin davranislarini kafaya takmayin, baska mesgale bulun bence. Cunku buradaki olaylarin sizinle ilgisi yok,sizin iradeniz disinda gerceklesiyor bunlar.

Normal bi anne evlat sevgisi tarzinda hissetseydi esiniz konusu bile acilmazdi diye düşündüm. Esinizde bi farklilik hissettigi icinmi mevzu yapti bunu acaba.

hayırlı perşembeler diye mesaj mı atıyor anlamadım.

ayrıca eşin cevap vermiyomuş ve 1000 tl alacağı varmış. napsın adam. kadın adamın ağzına mı yapışıyor sanki.

bi de benim anlamadığım neden eşin her ayrıntıyı senle paylaşıyor?

E elmas gzl Mesajlarinizda surekli kadini sucluyorsunuz, oysaki kadinin bir sucu yok. Evet, acik acik asilsa da bir sucu yok, cunku size sadakat yemini etmis kisi esiniz. Burda onemli olan esinizin 'rahat' durmasi. Bu yuzden kadinin davranislarini kafaya takmayin, baska mesgale bulun bence. Cunku buradaki olaylarin sizinle ilgisi yok,sizin iradeniz disinda gerceklesiyor bunlar.
Bu konu için demiyorum ama bir kadın evli olduğunu bile bile bir adama asılsa gerçekten suçu yok mu?adam karşılık vermediğini varsayarak söylüyorum

Daha kadının niyetini bile bilmeden yok esnaflara numarasini vericem yok bende onu toplu mesaja alayim da görsün falan ne biçim muhabbetler..kaç yasindasiniz Allah aşkına. .
Olabilir ne var cuma mesajında. .Demekki o kadar diyologu var eşiniz ile..
Eşiniz den de o samimiyeti almasa askerdeki oglunu anlatacak kadar muhabbete girmezdi.
Eşinize güveniniz yok mu?

Bu konu için demiyorum ama bir kadın evli olduğunu bile bile bir adama asılsa gerçekten suçu yok mu?adam karşılık vermediğini varsayarak söylüyorum
O kadinin kendi karaktersizligi. Ama ben sucunun olmadigini dusunuyorum, sorumluluk erkekte bence. Ayni sekilde evli bir kadina asilan bir adamin da sucu yok, sorumluluk kadinda. Eger bu ilgiye yanit verirse de icinde varmis derim, asil sorumlu evli taraflar ama.

Var tabiki.Arkadaş onu kastetmemis.
Eşine güveniyorsan zaten kötü birsey olmaz .Ortada olmayan birsey için kadın ile değil esin ile muhatap olmalisin demis.

hayırlı perşembeler diye mesaj mı atıyor anlamadım.

ayrıca eşin cevap vermiyomuş ve 1000 tl alacağı varmış. napsın adam. kadın adamın ağzına mı yapışıyor sanki.

bi de benim anlamadığım neden eşin her ayrıntıyı senle paylaşıyor?
Aynen öyle.
Hayır biz herseyi anlatiriz anlatmak da isteriz .
Kadindan huylandim ya. Sürekli böyle ya.

Back
X