• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben bu kadını ne yapayım ?

O kadinin kendi karaktersizligi. Ama ben sucunun olmadigini dusunuyorum, sorumluluk erkekte bence. Ayni sekilde evli bir kadina asilan bir adamin da sucu yok, sorumluluk kadinda. Eger bu ilgiye yanit verirse de icinde varmis derim, asil sorumlu evli taraflar ama.
Esim cevap vermiyor ki 2 aydir insan cevap bulamadigi halde böyle yapar mi

O kadinin kendi karaktersizligi. Ama ben sucunun olmadigini dusunuyorum, sorumluluk erkekte bence. Ayni sekilde evli bir kadina asilan bir adamin da sucu yok, sorumluluk kadinda. Eger bu ilgiye yanit verirse de icinde varmis derim, asil sorumlu evli taraflar ama.
Tabiki sorumluluk eşe düşüyor.ama evli insana, kadın olsun,erkek olsun asılmak saygısızlık, ahlaksızlık ve karaktersizlik.kimsenin kimseyi taciz etmeye hakkı yok.yine diyorum bu olay üzerinden değil.eger birisi karşılık vermediğiniz halde sizi taciz ediyorsa bu suçtur.yasadigim bir olaya binaen söylüyorum

Daha kadının niyetini bile bilmeden yok esnaflara numarasini vericem yok bende onu toplu mesaja alayim da görsün falan ne biçim muhabbetler..kaç yasindasiniz Allah aşkına. .
Olabilir ne var cuma mesajında. .Demekki o kadar diyologu var eşiniz ile..
Eşiniz den de o samimiyeti almasa askerdeki oglunu anlatacak kadar muhabbete girmezdi.
Eşinize güveniniz yok mu?
Ya iyide kadinda hic mi suç yok.

Tabiki sorumluluk eşe düşüyor.ama evli insana, kadın olsun,erkek olsun asılmak saygısızlık, ahlaksızlık ve karaktersizlik.kimsenin kimseyi taciz etmeye hakkı yok.yine diyorum bu olay üzerinden değil.eger birisi karşılık vermediğiniz halde sizi taciz ediyorsa bu suçtur.yasadigim bir olaya binaen söylüyorum
Hay agzini yiyim. Tacizdir bu.
Hiç cevap vermemis esim. Bıktım ya.
Bu akşam kadını arayacam. Rezil olursam da oluyum o sürekli taciz ederken rezil olmuyor da ben mi olacam

Evet,hemfikiriz bu konuda. Ben zaten evli/partner sahibi bir insanla flort etmeye calisanlari tamamen masum bulmuyorum, sadece sadakatsiz insanlarin bahane olarak kullanmamasi taraftariyim.

Hay agzini yiyim. Tacizdir bu.
Hiç cevap vermemis esim. Bıktım ya.
Bu akşam kadını arayacam. Rezil olursam da oluyum o sürekli taciz ederken rezil olmuyor da ben mi olacam
Arkadaşım şimdi sen önce sakin ol.biz genel olarak bu konuda konuştuk.kadinin belki cidden kötü niyeti yoktur.bence kadını arama ben olsam aramam.esin zaten mesafesini korursa bişey olmaz

Sen kadini ara ..
Sonra esin sana nasil doner izle.
1000 lira yandi diye.

Bu takinti stres gerginlikle gebeligini riske sokma.
Kocan da parasini istesin .Madem cok rahatsizsa mesafeyi koymali

Bu bozuk ağzınız ve liseli üslübunuzla ekstra bir şey yapmanıza gerek yok rahat olun .
Agzimin bozuk olduğunu düşünmüyorum. Kim ne hak ediyorsa odur.
Ben küfür etmedim hakaretde etmedim ki ağzım bozuk olsun.
Liseli uslubum yok sadece o anda icimde olani yazdim canim

Sadece cuma mesajlariysa abartılacak birşey görmedim ben. Ayrıca bende evliyim ve oldukca da kiskancim,hamilesin sanırım. Ilk haftalar hormonlar üst seviyede olur. Sanırım gereksiz abartinin sebebi bu olabilir canım. Biraz sakin ol ve akışına bırak herşeyi. Böyle yaparak eşinin aklında olmasa bile aldatmaya iteceksin. Sakin ol

Sadece cuma mesajlariysa abartılacak birşey görmedim ben. Ayrıca bende evliyim ve oldukca da kiskancim,hamilesin sanırım. Ilk haftalar hormonlar üst seviyede olur. Sanırım gereksiz abartinin sebebi bu olabilir canım. Biraz sakin ol ve akışına bırak herşeyi. Böyle yaparak eşinin aklında olmasa bile aldatmaya iteceksin. Sakin ol
Ya canim kıskançlık ayrı o bende de var. Tamam hormonlardan ama 2 aydır var ya.
Bir kadın senin eşine 2 ay sürekli persembeye ayrı cumaya ayrı mesaj atsa .
Ya senin guleryuzune yaptırıyorum sen beni ikna ediyorsun dese. Esin de cevap vermedigi halde hala israr etse ara sıra arayip mesaj atsa ne yaparsin. ?
Esime göre parasini aldiktan sonra engellerim falan dedi ama kadın hala biseyleri arayip yaptirmanin peşinde.
Bu kadar olmaz ki ya. Ben napiyim simdi. Bu kadın hala biseyler yaptircaksa böyle devam edecek demektir

Ya canim kıskançlık ayrı o bende de var. Tamam hormonlardan ama 2 aydır var ya.
Bir kadın senin eşine 2 ay sürekli persembeye ayrı cumaya ayrı mesaj atsa .
Ya senin guleryuzune yaptırıyorum sen beni ikna ediyorsun dese. Esin de cevap vermedigi halde hala israr etse ara sıra arayip mesaj atsa ne yaparsin. ?
Esime göre parasini aldiktan sonra engellerim falan dedi ama kadın hala biseyleri arayip yaptirmanin peşinde.
Bu kadar olmaz ki ya. Ben napiyim simdi. Bu kadın hala biseyler yaptircaksa böyle devam edecek demektir
S3nde eşinle açık açık konuş. Bu kadın beni rahatsız ediyor paran umurumda değil gorusulmeyecek de kapansin konu ben olsam öyle yapardim

Arkadaşlar eşim esnaf.
Ve işi dolayı ile milletin evine gidiyor.
Yine gittiği bir yerden evin sahibi kadın buna yapıştı resmen.
Hayır dünyada tek benim Kocam var diyen tiplerden de değilim.

Kadın sürekli arıyor mesaj atıyor.
Ya hadi dersin ki attığı cuma mesajı
Allahin cuma si atsın. Abi niye perşembeye ayrı cumaya ayrı mesaj atıyor bu kadın.

Eşimin yazdığı cevap yok. Bana dediği napiyim müşterim 1000 lira alacağım var onu aldıktan sonra bakarız diyor.
Ha bide bu kadın evinin başka yerini yaaaaa yaptırmazdım ama senin güler yüzüne yaptırıyorum yok sen beni ikna ediyorsun gibi cumleler kurmuş. Eşim anlatıyor bugün aradı bugün şöyle oldu diye.
Hayır yani Kocam yaşında nerdeyse oğlu var askerde.
( nerden mi biliyorum? Hıh muhabbet olsun diye eşime anlatmasindan)

Ama bana gina geldi artık. Hayır böyle şeylere kafayi takacak olsam kafayi yerim. Bayan müşterileri var ama onlar işi bitince bir daha aramıyor bi tek bu böyle. Ve neredeyse 2 aydir boyle ya.
Şimdi agzimi acarimda banlanmak istemitorum .

Ben bu kadına ne yapiyim. Ben akıllı durmam. Şeytan diyor ara kinayeli konuş falan. Çok zorlarsa yaparım. Hatta neler yaparım. Orasi bana kalsin.

Ya bi de bu kadın her esnafa böyle yazıyorsa işi var onun. Azıcık daha ilerlerse valla kadını her yerde rezil ederim. Durmam abi ben.
O DELIYSE BEN AKILLI MIYIM SANKI?
Annesi yaşında kadınmış yani elmas sende...

S3nde eşinle açık açık konuş. Bu kadın beni rahatsız ediyor paran umurumda değil gorusulmeyecek de kapansin konu ben olsam öyle yapardim
Dedim güzel de konuştum cingar da cikardim. Ya napiyim ben bişey yapmıyorum ki o benim müşterim parami almam lazım diyor

Annesi yaşında kadınmış yani elmas sende...
Aman abla bu zaman da ne annesi ne bacisi.
Aynı şey benim başında olsa ben veririm sana 1 milyar derdi. onunla da çok tartışmıştı.
Kadinda hissiyatim olarak beni rahatsız eden bişey var . Hissediyorum kadın surekli muhattap olmak istiyor abla. Basit bir kıskançlık değil ya

Dedim güzel de konuştum cingar da cikardim. Ya napiyim ben bişey yapmıyorum ki o benim müşterim parami almam lazım diyor
Borcunu istesin eşin tamam alsın parasını bakalım sonra ne olacak. Kadın istediğini alamayinca pes eder. Tabi alamazsa

Back
X