Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Aynen adetim yaklasiyor, ama bende bu sefer sinir yerine yemek yeme krizleri vuruyor
anidem catlayana kadar yiyorum, sanki kitlik var
iki gündür disaridan yiyoruz yorgunluktan, bugün evde pisirecegim
bayaaaa dinlendim ya, o kadar is yaptik ama dinlencek zamanimiz da oldu cok sükür
dün aksam yine bodruma indim aboov duvarlar dökülüyor temizledim oldugu kadar, bir de badana yamaya calistim ama alt kisimlara boya vuramadim
yan odasinda binanin isitma odasi var, onun borulari bizden de geciyor, onlari falan sildim
ay bizim de dogum günlerimiz yaklasmiyor degil hani, esim 30 olacak kesin birsey yapmam yapmam
senin planin ne?

Yemek yemeyı saymıyorum bıle o artk demırbas pek planım yok zaten heryer kapalı hediye aldım evde bıde pastam yaparım oldu bitti eşim alısverişe gidiyor bebekle bu durumda çıkamayacağım inan pasta malzemelerinden eksık olanı nasıl tamamlasam diye düşünüyorum

valla onu ayarlariz ya sen bir söyle bakalim, en pratik ne varsa öyle yaparsin
sen de hele kakao, süt ve seker üclüsü var mi, bunlarla müthis cikolara sosu yapilir
pandispanya icin de un, seker, yumurta kabartma tozu lazim
kremasi icinse yine süt seker un yumurta gerekiyor
yani genelde evde olan malzemeler
ben evin pastacibasisiyim da, dogumgünleride pastalari ben yaparim, ki disaridan alinanlardan farki olmaz
tabi kreman ve kalip cikolatan varsa disina yumusak bir ganaj yapabilirsin, bu da lezzetli oluyor
ama en basiti kremsanti, beyaz kremsantinin üzerine kakao eliyorum, mis
sende ne eksik var ?

Size msj yazarken aklıma geldi burda küçük bir market onlıne alısveriş baslatmıs hemen uygulamayı indirip baktım çogu sey var ordan sipariş vercegım. Çogu sey evde var sadece süsleme için ve krema vs yk. Bendd guzel yapıyrm ama süslü püslü olsun istiyorum. Dün eşime gelirken çikolata al canım pek istedi dedim halbukı pasta için istemistm en olmayacak olanı almıs pirinç patlaklı

e cikolata deyip atmasaydin, markaya modele kadar söylemen gerekirdir
ben genelde kremsantiyi renklendiririm, hafif sertlik verince zaten sikma torbalariyla süsler kolay yapiliyor
en son kedi yaptim kizima, renklendirince yazi yazmasi, resim cizmesi de kolay oluyor
neyse agzim sulandi yaa, kahvalti da yapmadim henüz

Ay bilemedim her zamn aldıgımx tablet çikolatan bekledım. Kremsantiyi pek sevmıyorum. Pastacı kreması daha hosuma gıdıyor. Netten baktım model begemdım bile inanıyorum pek güzel olacak

bugün yine bodrumdaydim, artik bodrum bensiz ben bodrumsuz yapamiyoruz
neyse raflar geldi esim iki rafi üc saatten ancak yapti, indim hemen birseyler yerlestirdim, yarin yine ise devam
yine yemek yapmadim pizza söyledik
yalniz baya tatil oldu bize iyi saldim

Son halıni bendd merak ediyorum artk

Son halıni bendd merak ediyorum artk

ay daha cok yol var, söyle bir baktim yav yine cok
ben tam atamamisim bunlari diyorum her baktigimda
kursum baslayacakti haftaya yine ertlendi ama pazartesiden itibaen internet üzerinden ders görecekmisiz
gitmektek iyidir, göbek attim yani bir yandan. Daha evde kalip dinlenmek istiyorum

Ay yorgunluktan dusa giremedim inan, sabah girecegim
sacimi kurutacak enerjim bile yok, bugün yarin regl olacagim cok belli
Bende oyleyım heyheylerım üstümde oyle gezıyorum evde çikolata yıyıp durdum amannm ya kadınların derdı bıtmıyor erkeklerı kıskanıyorum ne adetı ne kılı tüyü var

Ballısın he aman at ya napcan lazım olacagından degıl belkı dıye dıye bırıktırıyoz hep

Ballısın he aman at ya napcan lazım olacagından degıl belkı dıye dıye bırıktırıyoz hep

Kizim üc dört seneye hepsini giyebilecek ama o konuda tereddütlüyüm
beni gececek boyda cok belli, ben kisayim zaten
bütün kiyafetlerin icine girebilecek potansiyelde su an
hic olmadi az biraz daha elerim
ay genc kiz olacak yahu, ayni dolaptan giyinecegiz bir zaman sonra, cok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…