- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Aman o yasa gelınce bakalım ne dıcek sımdıkı çocuklar pek yaman pek fenaKizim üc dört seneye hepsini giyebilecek ama o konuda tereddütlüyüm
beni gececek boyda cok belli, ben kisayim zaten
bütün kiyafetlerin icine girebilecek potansiyelde su an
hic olmadi az biraz daha elerim
ay genc kiz olacak yahu, ayni dolaptan giyinecegiz bir zaman sonra, cok belli
Ama alma gıbı derdı de yokbizdr oyle mi iki tel bıyığımız yeserse olay oluyor
Aman o yasa gelınce bakalım ne dıcek sımdıkı çocuklar pek yaman pek fena
Valla hiç uğraşmam bi berberligimiz eksik kadınlar her olayı yükleniyorlar ya nr gerek var kı yapsın veya caresıne baksın gerco benım adamımda boyle dertler yok çok şükürKiz ben de kas biyik almam
esimin trasini ben yaparim ama
saclarini ben kesiyorum, ensesi hemen cikiyor mesela düzenli alinmazsa boynu kayboluyor, ayni sekilde sirt tüglerine kadar aliyorum, kisin pek dokunmuyorum ama sicak tutar diye
Ben sade ve rahatngiydirmeyi sevıyorum babası kokoş olsun istiyor. Bende çok fazla kovalarım indirim. Ama zaraya gerek dıymadım hiç standart aldıklarım bıle eksımeddn buyuyor kuzucugum belkı ilerdeAynen onu da düsünmüyor degilim
anasi simdiden artislige alistirdi minik kizini
indirim kovalarim normalde, artik zaraya gecis yaptik
en son indirimden bikac pantalon ceket falan aldim
indirim konusunda cok sansliyim demismiydim
Valla hiç uğraşmam bi berberligimiz eksik kadınlar her olayı yükleniyorlar ya nr gerek var kı yapsın veya caresıne baksın gerco benım adamımda boyle dertler yok çok şükür
Hiç girişmedim valla girişesimde yokyoo ben cok seviyorum herifimi kirpmayi
disarida her zaman beyenmiyordum sac trasini, ikincisi de cok üseniyor gitmeye, bir saat falan durduk yere ayri kaliyoruz
ne gerek var dedik, en ucuz sac kesimi 20 euro
ben iki sene oldu galiba sac sakal herseyini yaparim, iyi birikim yaptik gözüyle degerlendirebiliriz
o degil de ben cocuklarimin da saclarini keserim, oglumun saclarini hele sürekli keserim, kzimin da, kendimin de
Ben sade ve rahatngiydirmeyi sevıyorum babası kokoş olsun istiyor. Bende çok fazla kovalarım indirim. Ama zaraya gerek dıymadım hiç standart aldıklarım bıle eksımeddn buyuyor kuzucugum belkı ilerde
Mesela pantolon elbise bana asırı rahatsız edici geliyor ama babası istediği için elbise gıydırıyorum bama kalsa tayt tayt taytyok kiz 6 yasindaki cocuga rahatsiz ne giydirilir ki, pantalon tsört aliyorum
pelus bir ceket aldim seviyor, baya uyguna buldum
bu sene okula baslayacak birkac pantalon aldim büyük, o zamana kadar uzar diye tahmin ettim
aynen hicbirseyi eskimiyor ama oglumun ikinci gününde ayakkabi patlatiyor
genelde ayakkabilari bisiklet freni olarak kullaniyor
Hiç girişmedim valla girişesimde yoküstümdeki sorumluluklar yeter
Öğrencilerıme bıle esofman takımı gıydırtıyordum çocuklar sınıfta rahat etsın guzeş hoplayıp zıplaısnlar dıyeyok kiz 6 yasindaki cocuga rahatsiz ne giydirilir ki, pantalon tsört aliyorum
pelus bir ceket aldim seviyor, baya uyguna buldum
bu sene okula baslayacak birkac pantalon aldim büyük, o zamana kadar uzar diye tahmin ettim
aynen hicbirseyi eskimiyor ama oglumun ikinci gününde ayakkabi patlatiyor
genelde ayakkabilari bisiklet freni olarak kullaniyor
Mesela pantolon elbise bana asırı rahatsız edici geliyor ama babası istediği için elbise gıydırıyorum bama kalsa tayt tayt tayt
İşte ben boyle olmak istemiyorum ve çokca esime söylenıyorum. Bizdddd oyle kırmaz ne desem yapar yardımı çktur ama cefakar vefalar kadın olmak istemiyorum öyle bir kültür ki her işi kadına yukleniyor. Eşim bi ara takmıs tı sen bana hatırlatmadına. Sorumlu benmisim gibiay yaparim bir de yalvara yakara sokarim banyoya, cok üsengec yaa
hatta krem sür derim cildin kurumus sen sürsen olmaz mi der, iyi alismistimisin ben de
herseylerine kosturuyorum cidden
ama simdi hakkimi da veriyorlar bugün kahvaltiyi sen hazirla desem ikiletmez
bizde genelde istekler yapilir, ne ben onu kirabiliyorum ne de o beni
ama tabiki de isin her zaman yüzde 90 bende
of durulamiyorum ya, karadenizli olmak böyle birsey
Öğrencilerıme bıle esofman takımı gıydırtıyordum çocuklar sınıfta rahat etsın guzeş hoplayıp zıplaısnlar dıye
Kız çocukları oule ya hemen kendı baslarına hayata atılıyorlarevde esortman giyiyorlar tabi de krese giderken pantalon giydiriyorum ya da gönülleri ne isterse
ama vucut tipine göre aliyorum genelde
oglanin bacaklar benim gibi etli mesela, özellikle genis pantalonlar aliyorum, cogu zaman büyük beden almak zorunda kaliyorum
kizimin fizigi farkli, ay ne giyse yakisiyor cimcimeme
kendi karar veriyor ama iki senedir falan kendi giyip cikarir
İşte ben boyle olmak istemiyorum ve çokca esime söylenıyorum. Bizdddd oyle kırmaz ne desem yapar yardımı çktur ama cefakar vefalar kadın olmak istemiyorum öyle bir kültür ki her işi kadına yukleniyor. Eşim bi ara takmıs tı sen bana hatırlatmadına. Sorumlu benmisim gibi
Kız çocukları oule ya hemen kendı baslarına hayata atılıyorlar
Tabi ailelerdd etkılı boyle konularda. Kızım doğduğunda eşim evi süpürmüştü resmen kendı annem kaynana gbi davranıp neden o yapıyor zaten işte yoruluyor demıstıevet bu durum kodlara isleniyor resmen, o konuda durulamiyorum
ama esimin benden beklentisi sifir bu konuda
yemek yapmama da karisir cogu zaman, yapma yorulma der
üc gündür disaridan yiyoruz cok isine geliyor, bana bulasik cikmiyormus
tatilde sayiliriz ya bir yandan da yaydik tabi
ama annesinden farkli görmüs o, hasta olunca corba bile yapma olayini bilmiyor
kendi kendine iyilesmeye calisiyor, alistirdim biraz
e olacak o kadar zamanla insanlar birbirlerinin huylarini törpülüyor
Zıtlastıkça çocuklar dahada hırçınlasıyorrr en iyisi karar vermesıne müsade etmeküc yasinda sonra ciddi kavgalarimiz olurdu ille de istedigini giymek isterdi
salardim artik ne yapayim, karistirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?