Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Çok şükür iyiyiz hiç tanımıyoruz senı ya anlatsana kendını
Allahın bir kulu :) Bu başlığa birkaç gündür bakıyorum merak ettiğiniz varsa sorun yanıtlayabildiğimi yanıtlayayım. Ben bir şey soracaktım ama biraz kararsız kaldım. Sohbet havası varken hazır sorsam mı bilemedim

Alsin sen nasilsin ses sedan yok
Ay napım haftasonu eşim evds oluyor o yuzden pek tlfna vakıt ayıramıyorum.
Gecen sen ddmıstın ya esimi tras ediyrm vs bugun bende ona çabaladım malum kuaförler kapalı olunca  doğum günü sürprizimş hazırlayıp yaptım pek begendı hiç çaktırmadm güzel bi gün gecırdık çok şükürr

Ondan ne süphe hepımız Allah ın bir kuluyuz sor bakalım

Ne aldin esine

Kpss ye girdiniz mi bilmiyorum ama o dönemde bir insan ilişki içindeyse ve ara vermek istiyorsa bu doğru olur mu sizce

Iliskiler eger rahatsizlik boyutundaysa ara verirsin, belki de bitsin
Evlilik degil ki, von da ciddi degil yani bir yandan
Ama neden insan iyi giden bir iliskisi varsa bitirsin
Ben bitirmezdim, ama cok sevmiyorsam da bitirdim
Tamamen iliskinin kalitesine bagli

Kpss ye girdiniz mi bilmiyorum ama o dönemde bir insan ilişki içindeyse ve ara vermek istiyorsa bu doğru olur mu sizce
Ben girdim. Eşimle uzun süre birlikteydik o dönemde. Uzun mesafe ilişkisiydı ama bana Çoook destek oldu. Çok çabaladım hazırlanırken oda benım psıkologum gbiydi. Tabı ilişkinizin nasıl gittiği önemli. Oyalanırım ders çalısamam diye düşündüğünüz için mi yoksa farklı sıkıntılar oldugı için mi

Klasık gelebılır ama saat aldım. Çooook uzın süre önce almıstım çok severek takıyordu yıpranmıstı yenıledım saatını. Çok begendi

Bizim saatler de cekmecede yil dolduruyor
Biz hic özel gün kutlamadik biliyon mu, yani süprizli birsey yapmadik
En fazla evlilik yil dönümde yemege cikmisizdir
O da alelacele, cocuklar büyürken o kadar oldu
Ama cocuklar az daha kendine gelsin, basbasa kacamaklara baslamayi düsünüyorum artik

Oyalanır da çalışılmazsa diye düşünülürse

Biz kutlamaya çalısırız düzenli bi şekilde her özel gunu degıl o ankı koşullara göre bişeyler için çabalarız. Eşim daha romantıktr eh işte bendd ona ayak uydurmaya çalısıyorum. Basbasa kalmayı beklerken zaman gecıyor zamanı yakalamak lazım

Dogum günü tarti seylere pek önem vermiyorum nedense, belki simdilik böyledir. Cidden yogun gecti son yillar

Dogum günü tarti seylere pek önem vermiyorum nedense, belki simdilik böyledir. Cidden yogun gecti son yillar
Tabiki günlere degıl sevdıgımıze önem veriyoruz gunler birer bahane sadece. Her sene kutlanacak dıye bısey yok ki gecen sene kutlamadık mesela. Kızım kucuktu ilgilenemedik öyle şeylerle. Bu sene benım dopum gunumde yemege çıktık istediğim ayakkabıyı aldı eşim bende boyle bişey yaptım evlılık yıl dönümünde Allah kerim belkı 2 gunluk tatıle kaçarız boyle boyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…