- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.001
Çok şükür iyiyiz hiç tanımıyoruz senı ya anlatsana kendınıİyi diyelim siz nasılsınız
Allahın bir kulu :) Bu başlığa birkaç gündür bakıyorum merak ettiğiniz varsa sorun yanıtlayabildiğimi yanıtlayayım. Ben bir şey soracaktım ama biraz kararsız kaldım. Sohbet havası varken hazır sorsam mı bilemedimÇok şükür iyiyiz hiç tanımıyoruz senı ya anlatsana kendını
Ay napım haftasonu eşim evds oluyor o yuzden pek tlfna vakıt ayıramıyorum.Alsin sen nasilsin ses sedan yok
Ondan ne süphe hepımız Allah ın bir kuluyuzAllahın bir kulu :) Bu başlığa birkaç gündür bakıyorum merak ettiğiniz varsa sorun yanıtlayabildiğimi yanıtlayayım. Ben bir şey soracaktım ama biraz kararsız kaldım. Sohbet havası varken hazır sorsam mı bilemedim
Allahın bir kulu :) Bu başlığa birkaç gündür bakıyorum merak ettiğiniz varsa sorun yanıtlayabildiğimi yanıtlayayım. Ben bir şey soracaktım ama biraz kararsız kaldım. Sohbet havası varken hazır sorsam mı bilemedim
Ay napım haftasonu eşim evds oluyor o yuzden pek tlfna vakıt ayıramıyorum.
Gecen sen ddmıstın ya esimi tras ediyrm vs bugun bende ona çabaladım malum kuaförler kapalı olunca doğum günü sürprizimş hazırlayıp yaptım pek begendı hiç çaktırmadm güzel bi gün gecırdık çok şükürr
Kpss ye girdiniz mi bilmiyorum ama o dönemde bir insan ilişki içindeyse ve ara vermek istiyorsa bu doğru olur mu sizceOndan ne süphe hepımız Allah ın bir kuluyuzsor bakalım
Kpss ye girdiniz mi bilmiyorum ama o dönemde bir insan ilişki içindeyse ve ara vermek istiyorsa bu doğru olur mu sizce
Klasık gelebılır ama saat aldım. Çooook uzın süre önce almıstım çok severek takıyordu yıpranmıstı yenıledım saatını. Çok begendiNe aldin esine
Nasıl tanıtsam, işsizim şu aralar, kilo vermeye çalışıyorum birazcık, evli değilim, Türkiyeden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Ben girdim. Eşimle uzun süre birlikteydik o dönemde. Uzun mesafe ilişkisiydı ama bana Çoook destek oldu. Çok çabaladım hazırlanırken oda benım psıkologum gbiydi. Tabı ilişkinizin nasıl gittiği önemli. Oyalanırım ders çalısamam diye düşündüğünüz için mi yoksa farklı sıkıntılar oldugı için miKpss ye girdiniz mi bilmiyorum ama o dönemde bir insan ilişki içindeyse ve ara vermek istiyorsa bu doğru olur mu sizce
Klasık gelebılır ama saat aldım. Çooook uzın süre önce almıstım çok severek takıyordu yıpranmıstı yenıledım saatını. Çok begendi
Oyalanır da çalışılmazsa diye düşünülürseBen girdim. Eşimle uzun süre birlikteydik o dönemde. Uzun mesafe ilişkisiydı ama bana Çoook destek oldu. Çok çabaladım hazırlanırken oda benım psıkologum gbiydi. Tabı ilişkinizin nasıl gittiği önemli. Oyalanırım ders çalısamam diye düşündüğünüz için mi yoksa farklı sıkıntılar oldugı için mi
Biz kutlamaya çalısırız düzenli bi şekilde her özel gunu degıl o ankı koşullara göre bişeyler için çabalarız. Eşim daha romantıktrBizim saatler de cekmecede yil dolduruyor
Biz hic özel gün kutlamadik biliyon mu, yani süprizli birsey yapmadik
En fazla evlilik yil dönümde yemege cikmisizdir
O da alelacele, cocuklar büyürken o kadar oldu
Ama cocuklar az daha kendine gelsin, basbasa kacamaklara baslamayi düsünüyorum artik
Bence sorun bu degıl. İnsan sorumluluğunu bilip çalıstıgı sürece sıkıntı olmaz. Dengeyı kurmak onemlı. Tabı ilişki dinamıgı nasıl bilemedgm için kendıme göre yorumluyorumOyalanır da çalışılmazsa diye düşünülürse
Biz kutlamaya çalısırız düzenli bi şekilde her özel gunu degıl o ankı koşullara göre bişeyler için çabalarız. Eşim daha romantıktreh işte bendd ona ayak uydurmaya çalısıyorum. Basbasa kalmayı beklerken zaman gecıyor zamanı yakalamak lazım
İkisi bir arada gitmiyorsa denge kurulmuyorsa o insanda mı problem vardır o zamanBence sorun bu degıl. İnsan sorumluluğunu bilip çalıstıgı sürece sıkıntı olmaz. Dengeyı kurmak onemlı. Tabı ilişki dinamıgı nasıl bilemedgm için kendıme göre yorumluyorum
Tabiki günlere degıl sevdıgımıze önem veriyoruzDogum günü tarti seylere pek önem vermiyorum nedense, belki simdilik böyledir. Cidden yogun gecti son yillar
İkisi bir arada gitmiyorsa denge kurulmuyorsa o insanda mı problem vardır o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?