- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.021
O ınsanda problem vardır demeyelim de çalışması gerektıgınk yeterınce kavrayamamıstr. Sorumlulugunu yerıne getıremeyıp hatayı ilişkisine yukluyor derim ben. Mesela bir gününü yazar msn kabaca saatleriyleİkisi bir arada gitmiyorsa denge kurulmuyorsa o insanda mı problem vardır o zaman
Tabi hep senın için konusuyorz belkı sevgılin senın çalısman gerektıgınj kavramayamamıs ve senı darlıyor ilgi istiyır bu da bi sorun olabılır. Karsılıklı anlayıs olursa neden olmaısn kıİkisi bir arada gitmiyorsa denge kurulmuyorsa o insanda mı problem vardır o zaman
Tabiki günlere degıl sevdıgımıze önem veriyoruzgunler birer bahane sadece. Her sene kutlanacak dıye bısey yok ki gecen sene kutlamadık mesela. Kızım kucuktu ilgilenemedik öyle şeylerle. Bu sene benım dopum gunumde yemege çıktık istediğim ayakkabıyı aldı eşim bende boyle bişey yaptım evlılık yıl dönümünde Allah kerim belkı 2 gunluk tatıle kaçarız boyle boyle işte
Pek spontan takılamıyoruz maalesef iş güç elimizi kolumuzu bağlıyor gecıyor gunler yaBiz genelde imkan olunca zaten hep böyle seyler yapiyoruz. Yani zaman olunca zaten hediyeler, gezme su bu oluyor ama bunu su ya da bu gün adi altinda yapmiyoruz
Galiba dogru kelimeyi buldum cok spontaniz. Romantik degildir mesela esim ama baya maceracidir, hadi sunu yapalim deriz yapariz.
Ben ona o da bana benzedi, yillarin getirdigi bir öezllik bu da
Ben kendimi Romantik saniyorken asöinda bir bakiyorum bende de yokmus
Pek spontan takılamıyoruz maalesef iş güç elimizi kolumuzu bağlıyor gecıyor gunler ya
Aslında oğlun buyumus ayırman gerekır. Anlatsan anlayacak yasta. Kızım 3.kez yataktan düşünce zorda olsa yatagına gecırdım. Sabaha karsı yanıma alsam da çogu vakıt kendın yatagında yatıyorHaftasonlarimiz var bizim de coronasiz günlerde
Ama tadi baska oluyor, bir saat uzaklikta kvdemler var, bazen birkac saatligine onlara birakip basbasa kaliyoruz ama iki cocukla evden cikip oraya gitmek bile yorucu oluyordu. Zaten o üc saatte de karnimizi doyuruyoruz o bile zevkli geliyordu. Ay neler cekmisiz, söyle bakiyorum da. Hala oglum bizimle yatiyor mesela, bu sabah esim az kaldi yataktan düsüyordu. Oglum bütün yatagi isgal ediyor. Bazen sabaha karsi koltuga gidip uyudugumu bilirim. Ama kendi yatabildigi zaman ilk istegimiz söyle kisa bir tatile cikmak olacak, ögöene kadar da uyku, bol bol oda servisi
Aslında oğlun buyumus ayırman gerekır. Anlatsan anlayacak yasta. Kızım 3.kez yataktan düşünce zorda olsa yatagına gecırdım. Sabaha karsı yanıma alsam da çogu vakıt kendın yatagında yatıyor
Öyle tabı insan çocugun un ihityaçlarına göre hareket ediyor mecburenistemiyor, yani oglum bana ekstra bagli, normal hayatta da cok ypaisik bir cocuk
yani arada gelip boynuma yaslanir kokumu alir gider.
cocugun hali tavrina göre ayirma isine girecegim, üzülecek cünkü az daha idare edecegim, tekli bir yatak var portatif, onu duvara yasladim, karyolami da birletstirdim, üclü yatak ama yine de yastigimda yatiyor
gece beni bulamasa kalkip beni ariyor
kizim sorunsuz üc bucuk yasinda kendiglinden ayrildi, oglumda daha üzun sürecek ama konusmaya tam alistigi zaman deneyecegim
bunlar da nanne baba olmanin tatli zorluklari napalim
İlgi istemekten ziyade kpss ye odaklanmak zor oluyor. Dersi o şekilde ön plana almak güç oluyor, saçma geliyor kulağa ama böyle..Tabi hep senın için konusuyorz belkı sevgılin senın çalısman gerektıgınj kavramayamamıs ve senı darlıyor ilgi istiyır bu da bi sorun olabılır. Karsılıklı anlayıs olursa neden olmaısn kı
Peki ara verdiğinde gercekten olacagına inanıyorsan vakit y kaybetmeden denemelisinİlgi istemekten ziyade kpss ye odaklanmak zor oluyor. Dersi o şekilde ön plana almak güç oluyor, saçma geliyor kulağa ama böyle..
Ay araya tl karıştı, ihtiyacım var demek istiyorum alttan alttan....Bu topiklere çağırılmıyorum:):): sevilmemek:):):): böyle demek ki :₺:):)::):)
Aaaa tanısam ben kesın çağırırdımBu topiklere çağırılmıyorum:):): sevilmemek:):):): böyle demek ki :₺:):)::):)
Peki bu ara uzun sürecekse nasıl olmalıPeki ara verdiğinde gercekten olacagına inanıyorsan vakit y kaybetmeden denemelisin
kuzum nasıl bir derdin var çözemedik hePeki bu ara uzun sürecekse nasıl olmalı
Bu topiklere çağırılmıyorum:):): sevilmemek:):):): böyle demek ki :₺:):)::):)
Hiç deme ya topik basında ben liste görünce hiç yazmıyorum güne zorla dahıl olan konşu gbidavetli listesi de ayrimcilik gibi geliyor bir yandan hani bana
Hiç deme ya topik basında ben liste görünce hiç yazmıyorum güne zorla dahıl olan konşu gbi
Bendd anlamıyorum haldur huldur konusanlarıneyiz biz davetsizler olarak davar miyiz, bizi niye beyenmiyorsunuz ama dimi
zaten ilk mesajda da belirttim sartlari
bazi üyeler cidden cok kaba olabiliyorlar, onlar gelmesin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?