Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

İkisi bir arada gitmiyorsa denge kurulmuyorsa o insanda mı problem vardır o zaman
O ınsanda problem vardır demeyelim de çalışması gerektıgınk yeterınce kavrayamamıstr. Sorumlulugunu yerıne getıremeyıp hatayı ilişkisine yukluyor derim ben. Mesela bir gününü yazar msn kabaca saatleriyle

İkisi bir arada gitmiyorsa denge kurulmuyorsa o insanda mı problem vardır o zaman
Tabi hep senın için konusuyorz belkı sevgılin senın çalısman gerektıgınj kavramayamamıs ve senı darlıyor ilgi istiyır bu da bi sorun olabılır. Karsılıklı anlayıs olursa neden olmaısn kı

Biz genelde imkan olunca zaten hep böyle seyler yapiyoruz. Yani zaman olunca zaten hediyeler, gezme su bu oluyor ama bunu su ya da bu gün adi altinda yapmiyoruz
Galiba dogru kelimeyi buldum cok spontaniz. Romantik degildir mesela esim ama baya maceracidir, hadi sunu yapalim deriz yapariz.
Ben ona o da bana benzedi, yillarin getirdigi bir öezllik bu da
Ben kendimi Romantik saniyorken asöinda bir bakiyorum bende de yokmus

Pek spontan takılamıyoruz maalesef iş güç elimizi kolumuzu bağlıyor gecıyor gunler ya

Pek spontan takılamıyoruz maalesef iş güç elimizi kolumuzu bağlıyor gecıyor gunler ya

Haftasonlarimiz var bizim de coronasiz günlerde
Ama tadi baska oluyor, bir saat uzaklikta kvdemler var, bazen birkac saatligine onlara birakip basbasa kaliyoruz ama iki cocukla evden cikip oraya gitmek bile yorucu oluyordu. Zaten o üc saatte de karnimizi doyuruyoruz o bile zevkli geliyordu. Ay neler cekmisiz, söyle bakiyorum da. Hala oglum bizimle yatiyor mesela, bu sabah esim az kaldi yataktan düsüyordu. Oglum bütün yatagi isgal ediyor. Bazen sabaha karsi koltuga gidip uyudugumu bilirim. Ama kendi yatabildigi zaman ilk istegimiz söyle kisa bir tatile cikmak olacak, ögöene kadar da uyku, bol bol oda servisi

Aslında oğlun buyumus ayırman gerekır. Anlatsan anlayacak yasta. Kızım 3.kez yataktan düşünce zorda olsa yatagına gecırdım. Sabaha karsı yanıma alsam da çogu vakıt kendın yatagında yatıyor

Aslında oğlun buyumus ayırman gerekır. Anlatsan anlayacak yasta. Kızım 3.kez yataktan düşünce zorda olsa yatagına gecırdım. Sabaha karsı yanıma alsam da çogu vakıt kendın yatagında yatıyor

istemiyor, yani oglum bana ekstra bagli, normal hayatta da cok ypaisik bir cocuk
yani arada gelip boynuma yaslanir kokumu alir gider.
cocugun hali tavrina göre ayirma isine girecegim, üzülecek cünkü az daha idare edecegim, tekli bir yatak var portatif, onu duvara yasladim, karyolami da birletstirdim, üclü yatak ama yine de yastigimda yatiyor
gece beni bulamasa kalkip beni ariyor
kizim sorunsuz üc bucuk yasinda kendiglinden ayrildi, oglumda daha üzun sürecek ama konusmaya tam alistigi zaman deneyecegim
bunlar da nanne baba olmanin tatli zorluklari napalim

Öyle tabı insan çocugun un ihityaçlarına göre hareket ediyor mecburen

Tabi hep senın için konusuyorz belkı sevgılin senın çalısman gerektıgınj kavramayamamıs ve senı darlıyor ilgi istiyır bu da bi sorun olabılır. Karsılıklı anlayıs olursa neden olmaısn kı
İlgi istemekten ziyade kpss ye odaklanmak zor oluyor. Dersi o şekilde ön plana almak güç oluyor, saçma geliyor kulağa ama böyle..

Bu topiklere çağırılmıyorum:):): sevilmemek:):):): böyle demek ki :₺:):)::):)

Peki bu ara uzun sürecekse nasıl olmalı
kuzum nasıl bir derdin var çözemedik he biz eşimle ünideyken aynı boyle bir karar aldık ama tamamen farklı bşr amaç içindi 3 ay dayanabıldık ama hiç görüşmedik konusmadık ve sonra daha sıkı sarıldık bırbırımıze. Sizin nasıl olacak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…