Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Hadi be çanta tasıtmak heee
Bende benım gbı etlı ye sütlüye karısmayanlarla takılırdım

ya ben bu sekilde kendini ezdiren kizlara da acirdim yanima alasim gelirdi ama beni neden tercih etsinler
agzi laf yapan o kizlara bayilirlar, neden cünkü agiz ishali olan onlar ben degil

ya ben bu sekilde kendini ezdiren kizlara da acirdim yanima alasim gelirdi ama beni neden tercih etsinler
agzi laf yapan o kizlara bayilirlar, neden cünkü agiz ishali olan onlar ben degil
Agız ishali ne be neler öğreniyorum. Atayım aklımın bi kösesine kavga felan edersem lazım olur

Görmedim ama bakariz, ya da anlatirsin
e iyi uykular sana o zaman
Görüşürüz yarın o vakıt
Günaydınlar

Konum da bu kızlar

Son düzenleme:

Büyük bir tecrube yasamissin
Bazen kötü gördügümüz seylerin ardinda bir gercek saklanir, sen o gercegi görmeye cabaliyorsun, bazen de düsmek gerekir ki kalkalim
Cok gecmis olsun

Düşüpte kalkabılmek önemli. Aileniz destek olup kalkabıldıysen ne mutlu sana. Hersey insan için bu hayatta. Daha güzel gunlere inşallah

kahvaltiya basliyordum simdi, kac gündür kimsecikler ugramiyor dogru dürüst, bu aksama bir toplasalim ya
bu arada nasil gidiyor
Ya ben konuyu takibe almıştım biri yazınca görürüm girerim diyodum, ama haber vermedi bana bildirim
Napayım canım ben aynı diyete spora devaam senin nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…