- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.041
Bendd anlamıyorum haldur huldur konusanları
Sabah size katılıcam son konularımı görmüşseniz o yüzden ağır birkaç ilaç kullanıyorum uyku yapıyor çokça...
Görüşürüz yarın o vakıtSabah size katılıcam son konularımı görmüşseniz o yüzden ağır birkaç ilaç kullanıyorum uyku yapıyor çokça...
Güzel tespitay bana da denk geldi, direk engelledim ama icim soguma
cidden cok kiriciydi
ne gerek var böyle antiatik tiplere genelde ölüyorlar da
lisedeki itici güzel kizin herkese ego satip yanindakileri ezmesi gibi ayni
Güzel tespit
Hadi behicbir zaman birilerinin yancisi olmadim
yalniz kalmayi yegledim, en son ünv de arkadasina cantasini tasitan bir tip vardi
offf kelimeler kifayetsiz
Hadi beçanta tasıtmak heee
Bende benım gbı etlı ye sütlüye karısmayanlarla takılırdım
Agız ishali ne beya ben bu sekilde kendini ezdiren kizlara da acirdim yanima alasim gelirdi ama beni neden tercih etsinler
agzi laf yapan o kizlara bayilirlar, neden cünkü agiz ishali olan onlar ben degil
Agız ishali ne beneler öğreniyorum. Atayım aklımın bi kösesine kavga felan edersem lazım olur
Kız kim ne yaptıEn ahlakli insan onlar oluyor bir de, bizlerse yolluyuz gözünde
ay o kiz cidden yaptiklarinin bedlini ödese de icime su serpilse
Kız kim ne yaptınerelere saptın
Maalesef var öyle tipler neysekk insanlarla çok içli dıslı degılım uzagımay bosver ya, kesin bir yerlerde benzerini görmüsündür
Maalesef var öyle tipler neysekk insanlarla çok içli dıslı degılım uzagım
Msg tekrarı
Görmedim ama bakariz, ya da anlatirsin
e iyi uykular sana o zaman
GünaydınlarGörüşürüz yarın o vakıt
Günaydınlar
Dönüşüm.
Merhabalar, görüşlerinizi merak ediyorum. Arkadaşlarımın, uyuşturucu kullanmama neden olması yüzünden, hayatım evrildi. Açıklayacak olursam; din, Allah, ahiret inancı ya da peygamberlere inanç gibi konulardan oldukça uzaktım. Konu din değil ayrıca; sadece bendeki değişim. Saptırılmamasını rica...www.kadinlarkulubu.com
Konum da bu kızlar
Düşüpte kalkabılmek önemli. Aileniz destek olup kalkabıldıysen ne mutlu sana. Hersey insan için bu hayatta. Daha güzel gunlere inşallahGünaydınlar
Dönüşüm.
Merhabalar, görüşlerinizi merak ediyorum. Arkadaşlarımın, uyuşturucu kullanmama neden olması yüzünden, hayatım evrildi. Açıklayacak olursam; din, Allah, ahiret inancı ya da peygamberlere inanç gibi konulardan oldukça uzaktım. Konu din değil ayrıca; sadece bendeki değişim. Saptırılmamasını rica...www.kadinlarkulubu.com
Konum da bu kızlar
Günaydııınn napiyonuz beyaa
Ya ben konuyu takibe almıştım biri yazınca görürüm girerim diyodum, ama haber vermedi bana bildirimkahvaltiya basliyordum simdi, kac gündür kimsecikler ugramiyor dogru dürüst, bu aksama bir toplasalim ya
bu arada nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?