Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Ya ben konuyu takibe almıştım biri yazınca görürüm girerim diyodum, ama haber vermedi bana bildirim
Napayım canım ben aynı diyete spora devaam senin nasıl gidiyo

kac gundur regl halsizligi var, uykusuzluk da uzerine
pek birsey yapamadim ama kosturuyorum da bir yandan. senin calismalar nasil gidiyor, istahim nihayet azaldi

kac gundur regl halsizligi var, uykusuzluk da uzerine
pek birsey yapamadim ama kosturuyorum da bir yandan. senin calismalar nasil gidiyor, istahim nihayet azaldi
Regl belasi benim de 5 gün kaldı olmasına. Nefsimle yarışıyorum resmen. Anam o nasıl iştah açıklığı oyy

Regl belasi benim de 5 gün kaldı olmasına. Nefsimle yarışıyorum resmen. Anam o nasıl iştah açıklığı oyy

sorma ya deli danalar gibi saldiriyorum mutfaha, halsizlik de oluyor bir yandan.
uyku saatimi duzene sokmam lazim bir de, sinra gelsin enerji, gelsin spor.
yaz geliyor, bingillardan kurtulmak lazim

Bendd dd ayrı adet oluyrm acayıp bi ruh halıne girdim mutsuzluk degıl ama bunalım gbı kendımı hiç iyi hissetmyrm yataga girip hiç çıkmak istemyrm ama bebe olunca yataga gırmek ne mumkun

Bendd dd ayrı adet oluyrm acayıp bi ruh halıne girdim mutsuzluk degıl ama bunalım gbı kendımı hiç iyi hissetmyrm yataga girip hiç çıkmak istemyrm ama bebe olunca yataga gırmek ne mumkun

o dönemler zor oluyor kücük cocukla
bugün tam anlamiyla regl oldum nihayet, ay bogazima vurdu bu sefer de, depo yapiyordum resmen

sorma ya deli danalar gibi saldiriyorum mutfaha, halsizlik de oluyor bir yandan.
uyku saatimi duzene sokmam lazim bir de, sinra gelsin enerji, gelsin spor.
yaz geliyor, bingillardan kurtulmak lazim
Yaaa o bende de varr çok geç uyuyorum çok geç uyanıyorum napcez böyle
Ayy beben mi var senin

Aynı durumdayım yıyorum yıyorum dönüp tekrar yıyorum

bu sabah itibariyle normale döndüm
istahim kesildi nihayet
bisikletimin tek lastigi geldi bu arada, simdi initp yapacagiz, digeri de yarin geliyor, karantina yüzünden posta isleri cok aksadi, cok zaman aliyor gelmesi
boyadim bu arada, sana fotograf atacagim tam bitince,dün de beyaz bir bisiklet sepeti altim denk geldi, bir de bisiklet selesi aldim
sansima markete gelmis, onbes euro da onlar tuttu ama sifir sonucta
bir yandan da bu ise devam ediyoruz
istahim azaldigina göre spora da basladim yavastan

Masallahh nasıl bıcır bıcırdır şimdi:)) onun yorgunluğu da güzeldir annesiiiii
Ben de düşünüyodum artık, korona belası çıktı başımıza

Gezip tozmalara doyduysan buyur sen de yap bir tane
ben bu gece rüyamda ücüncü bebegimin dogumgününü kutluyordum, normalde iki tane cocugum var, ücüncüm olmus erkekmis o da, adini unuttum sonra, esime sordum o da unutmus
sonra hatirladik adi Harun mus
cok acayipti ya, cok normalmis gibiydi, seviniyordum da bir yandan üc cocuk ne güzelmis diyordum
hayirdir insallah

Merakla beklıyorummm

Kız ben rahatıma düşkünmüşüm ya hiç 2 3 düşünemıyorum ama sendd o potansıyel var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…