- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.061
Ya ben konuyu takibe almıştım biri yazınca görürüm girerim diyodum, ama haber vermedi bana bildirim
Napayım canım ben aynı diyete spora devaamsenin nasıl gidiyo
Regl belasikac gundur regl halsizligi var, uykusuzluk da uzerine
pek birsey yapamadim ama kosturuyorum da bir yandan. senin calismalar nasil gidiyor, istahim nihayet azaldi
Regl belasibenim de 5 gün kaldı olmasına. Nefsimle yarışıyorum resmen. Anam o nasıl iştah açıklığı oyy
Bendd dd ayrı adet oluyrm acayıp bi ruh halıne girdim mutsuzluk degıl ama bunalım gbı kendımı hiç iyi hissetmyrm yataga girip hiç çıkmak istemyrm ama bebe olunca yataga gırmek ne mumkun
Yaaa o bende de varr çok geç uyuyorum çok geç uyanıyorumsorma ya deli danalar gibi saldiriyorum mutfaha, halsizlik de oluyor bir yandan.
uyku saatimi duzene sokmam lazim bir de, sinra gelsin enerji, gelsin spor.
yaz geliyor, bingillardan kurtulmak lazim
Ayy beben mi var seninBendd dd ayrı adet oluyrm acayıp bi ruh halıne girdim mutsuzluk degıl ama bunalım gbı kendımı hiç iyi hissetmyrm yataga girip hiç çıkmak istemyrm ama bebe olunca yataga gırmek ne mumkun
Aynı durumdayım yıyorum yıyorum dönüp tekrar yıyorumo dönemler zor oluyor kücük cocukla
bugün tam anlamiyla regl oldum nihayet, ay bogazima vurdu bu sefer de, depo yapiyordum resmen
1 yasındaYaaa o bende de varr çok geç uyuyorum çok geç uyanıyorumnapcez böyle
Ayy beben mi var senin
Masallahh1 yasında
cogunda sayfaya denk gelemiyorum ama evet ziyaret de sayilir bagimlilk yapiyor
Aynı durumdayım yıyorum yıyorum dönüp tekrar yıyorum
Dimi 2 gün gelmeyince aklına düşüyor napıyor bu hatun diyecogunda sayfaya denk gelemiyorum ama evet ziyaret de sayilir bagimlilk yapiyor
Masallahhnasıl bıcır bıcırdır şimdi:)) onun yorgunluğu da güzeldir annesiiiii
Ben de düşünüyodum artık, korona belası çıktı başımıza
Dimi 2 gün gelmeyince aklına düşüyor napıyor bu hatun diye
Oyle vallahı sebeklkk yapıyr sabah toz bezı almıs sağı solu sılıyorduMasallahhnasıl bıcır bıcırdır şimdi:)) onun yorgunluğu da güzeldir annesiiiii
Ben de düşünüyodum artık, korona belası çıktı başımıza
Merakla beklıyorummmbu sabah itibariyle normale döndüm
istahim kesildi nihayet
bisikletimin tek lastigi geldi bu arada, simdi initp yapacagiz, digeri de yarin geliyor, karantina yüzünden posta isleri cok aksadi, cok zaman aliyor gelmesi
boyadim bu arada, sana fotograf atacagim tam bitince,dün de beyaz bir bisiklet sepeti altim denk geldi, bir de bisiklet selesi aldim
sansima markete gelmis, onbes euro da onlar tuttu ama sifir sonucta
bir yandan da bu ise devam ediyoruz
istahim azaldigina göre spora da basladim yavastan
Kız ben rahatıma düşkünmüşüm ya hiç 2 3 düşünemıyorum ama sendd o potansıyel varGezip tozmalara doyduysan buyur sen de yap bir tane
ben bu gece rüyamda ücüncü bebegimin dogumgününü kutluyordum, normalde iki tane cocugum var, ücüncüm olmus erkekmis o da, adini unuttum sonra, esime sordum o da unutmus
sonra hatirladik adi Harun mus
cok acayipti ya, cok normalmis gibiydi, seviniyordum da bir yandan üc cocuk ne güzelmis diyordum
hayirdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?