- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.461
Ah ah cahillik işte ne diyelimevet erkek 2 tane sonradan olmus ama onlardan sonrada kız var :)
yanı erkek olmus yıne durmamıs
evet ıste boyle dusunmek cok ıyı nıyetlı bı davranıs ,Ya idare ediyoruz
Buyugunuz, esimin annesi diye hep alttan aliyoruz
Ama.o zaten boyle yapmak zorundasiniz kafasinda, anne oldugu icin herseye hakki oldugunu dusunuyor
Kullaniyor bu durumu ama bencil bir sekilde
Ne yaparsa yanina kaliyor, vicdan muhasebesi yapmiyor. Hasta olsan corba yapmaz, yapabilecekken yapmadi cay icin bol bol der mesela annelik yapar
Ya ben utaniyorum en son agir bir rahatsizlok gecirdik cagirdik mecbur kvdemleri, kpdere yikatti bulasiklari falan ben cok utandim
Olan isleri de kpre atar
Adam bizi hem.hastaneye tasidi hep evde geldi is yapti ama mecbur
Kvdenin etkisini sana anlatamam
Bazen kpri ustumuze salar herkesi birbirine dusurur
Eskisi kadar yapmiyor ama cok sukur, tasindigi yerde kendine kurslar bulsmus gezir tozuyor keyfi yerinde olunca bize sarmiyor
Bazı kaynanalarda aşırı manyak. İlk evlendimizde istemeden kaynanamlarfa esımle tartıstık. Sadece sesimizi duydu sanırım. Kadın bi hafta üzülmüştü mutsuzlar mı dıye.eşimi arayıp duruyordu iyimisiniz diye dur memlekete gidince öpem kaynanamıHastaymis, kafasi birseylere bozuldu
Bana cok surat yapti
Zaten sonradan bosanin oglum diye de cok aglamis esime
Mantik yok
Eskıden çok çocuk marifetmiş işte. Bide erkek olmadı dıye üst üste doğurduysa. Eşin tek erkek mi
esınızın bu konudakı davranısları ve sızı haklı gormesı cok onemlıHastaymis, kafasi birseylere bozuldu
Bana cok surat yapti
Zaten sonradan bosanin oglum diye de cok aglamis esime
Mantik yok
burada oturmamıs olsam yuzlerını gormem ıns o gunlerde gelır ,Ah ah cahillik işte ne diyelim
benımde bırkac oglu olanlar hosuma gdıyor tam tersı :)Ay ben cok cocuk olayini cok seviyorum ama sinirim.iki, sezeryanliyim ve de cok zor hamilelerim, evde oda sayisi belli
Ama soyle birkac kizi olanlar falan cok hosuma gidiyor
Kaynanan ve 7 görümcen sindirmişlerdiresınızın bu konudakı davranısları ve sızı haklı gormesı cok onemlı
esınız yanınızdaysa hersey hallolur yoksa zor benımkı hala bırsey dıyemez mesela kımseye
Bazı kaynanalarda aşırı manyak. İlk evlendimizde istemeden kaynanamlarfa esımle tartıstık. Sadece sesimizi duydu sanırım. Kadın bi hafta üzülmüştü mutsuzlar mı dıye.eşimi arayıp duruyordu iyimisiniz diye dur memlekete gidince öpem kaynanamı
sorunlu olan 4 tanesı , dıgerlerıde az degıl ama en azından zararları yok aleni sekılde ,Kaynanan ve 7 görümcen sindirmişlerdir
ne anlıyor acaba boyle davranmaktan ?Evliyoz bak, dugun yaptik ama balayina yollamadi turkiyeye yanima esimi
Vizeyi bekliyirdum
Kavga gurultu cok oldu
O zaman asla anlamadim askim evliyiz ama diyorum hani karinim senin neden bas basa tatile gitmeyelim
Ayy geldi de evliligimizin ilk yillarini mafetti
Ne diyim
En son esim sinir kirizi gecirdi onun yuzunden
Azicik.duruldu
Iki cocuklu olumca fazla satasmiyor basina cocuklar kalabilir diye muhtemelen bilmiyorum
esınızın bu konudakı davranısları ve sızı haklı gormesı cok onemlı
esınız yanınızdaysa hersey hallolur yoksa zor benımkı hala bırsey dıyemez mesela kımseye
ne anlıyor acaba boyle davranmaktan ?
baska cocugu varmı ?
benımde bırkac oglu olanlar hosuma gdıyor tam tersı :)
Benım hiç biri hosuma gitmiyor az çocuk iyidir hele çok oğlu olanı hiç ısınamoyorumbenımde bırkac oglu olanlar hosuma gdıyor tam tersı :)
Benım hiç biri hosuma gitmiyor az çocuk iyidir hele çok oğlu olanı hiç ısınamoyorum
ona nasıl davranıyor ?Kizi var, bizden bes alti yas kucuk
benım hayalım de öyle ,Kizin bol.oldugu evler bicir bicir ama erkekleri dusunuyorum da zamani gelince her yer kil tug olacak, sesler kalinlasacak ay ne bilim
gonlunuze gore olmus o zaman kızınız ,Benım hiç biri hosuma gitmiyor az çocuk iyidir hele çok oğlu olanı hiç ısınamoyorum
ona nasıl davranıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?