- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.481
hamılelık donemı agırmı gecıyor sızın ?Ben cok cocuk seviyom harbiden yaa
Sans isi ama ne normal dogurabiliyorum ne de hamilelikte ayaga kalkabiliyorum
Patir patir nasil dogurabiliyorlar bence buyuk basari
evlımı görümcenız ?Baskici
Lafindan cikmiyor kizi, o yuzden pek sorun yok ama benim.icin ona karsi cok ayip etrigi de oluyor ama.onlar alismis
Kiz buyuyememis gibi
Kucuk kiz cocugu gibi davraniyor sorumlulik.almiyor
Bakma çoğu pişman yada hayattakı tek seyın çocuk büyütmek oldugunu sanıyorlar. 5 çocugu var ablamın napıyprsun dün dedi işte bu vakıtlerdı yemek yapmaya çalısıyorum yoksa aksam zor oluyor erkenden yapım kızım durmuyor dedim hemen basladı aman tek çocuk ben nasıl buyuttum vs vs dıye bence hepınız çok zorlandınız ve bunu söylecek cesaretiniz yok dedim sesi bozuldu doğru çok zorlandık dedi işte çoğu kadın boyle hissettiğini söylecek cesareti yok hepsi halınden çok memnun görünüşteBen cok cocuk seviyom harbiden yaa
Sans isi ama ne normal dogurabiliyorum ne de hamilelikte ayaga kalkabiliyorum
Patir patir nasil dogurabiliyorlar bence buyuk basari
hamılelık donemı agırmı gecıyor sızın ?
Çok şükürgonlunuze gore olmus o zaman kızınız ,
evlımı görümcenız ?
evlıyse esının tarafıyla sorun yasar bu yuzden
cok zormus , sıze hamılelıkde kım baktı yardımcı olduMalesef, su dahi icemiyorum serum almam gerekiyor, yedi ay kusuyorum ama ilk aylar kusamiyorum.bile safra suyu kusuyorum yiyemedigim.icin
Tuvaletr kalkacak gucum olmiyir bulantilardan
Kimse anlamaz herkes ben de kuatum der abartiyor sanir
hayırlısı olsun ,Degil, erkek arkadasi da yok
Yuksek.lisans yapiyir kendini calismaya vermis ama kimseyi sevip aile kurabilecegini sanmiyorum, istiyor ama yetisme tarzindan dolayi bilemiyorum
Annesinden cok huy almis dogal olarak
Bana da yeri geliyor yavir aliyor
Evlenden beni anlamaz, annesine cok hak verir dogal olarak
cok zormus , sıze hamılelıkde kım baktı yardımcı oldu
herkesın bunyesı farklı ben ınanırım valla
hayırlısı olsun ,
annesının etkısınden kurtulamayacak bırıyse zaten mutlu olmaz dıye dusunuyorum
ben bunu esımde gordum cok da uzuldum umarım ılerleyen zamanlarda yapmaya devam etmez .Ya bazen kvden yardim istedik ama beni hastaneye birakip gider basimda durmaz
Yardim.istesek de hastalnir pesine
O yuzden esim.isten gelip gotururdu
Bazen hastanede yatardim.bir hafta falan
Ikincisinde ise cocugum.oldugu icin gidemedim
Kizim cok kucuk olmasina ragmen destek oldu bana
Kimse yuzune bakmiyor insanin
Hele hamileyken vicdansiz olmalarina inanamiyorsun ama.oyle
Cok kilo verdim ilk aylar ama ben ise gittim derdi kvdem inanmazdi
ben bunu esımde gordum cok da uzuldum umarım ılerleyen zamanlarda yapmaya devam etmez .
öğrenmeye ve yenılıge cok acık bırı degılBazi erkekler de sonradan degisme oluyor. Bazi seyleri senden ogrenip alisacak. Insallah pozitif degisme yasar. Benim esim de aslinda bircok seyi benimle yasayarak ogrendi, ben de oyle
Sekiz yil olacak evliligim ve hep iyiye gitti, ilk zamanlara gore baya fark ediyor. Daha yeni evli sayilirsin
Insallah ya pozitif dusun senöğrenmeye ve yenılıge cok acık bırı degıl
kendı kafasının dıkıne gıtmeyı ve sadece kendı bıldıgının dogru oldugunu dusunen bırı
hayat bu bellı olmaz degısım yasanabılır umarım ıyı yonde olur
InşallahInsallah ya pozitif dusun sen
Ben çok yorgunumNasilsiniz
Bugun de bitti ya
Günüm iyiydi ama eşimle rutin tartışmalardan birini yasadık yıne anlamıyor mu anlamak mı istemiyor bilmiyorum çok sıkıldım artkNasilsiniz
Bugun de bitti ya
Canınızı sıkmayınGünüm iyiydi ama eşimle rutin tartışmalardan birini yasadık yıne anlamıyor mu anlamak mı istemiyor bilmiyorum çok sıkıldım artk
Sıkılıyor ya 1500 kere anlattım artk sürekli söylenme modundayımCanınızı sıkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?