- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.501
Mesele nedir özel birseymiSıkılıyor ya 1500 kere anlattım artk sürekli söylenme modundayım
Çoğu çiftin yasadıgı bişey. İlgisizlikMesele nedir özel birseymi
Biz kadınlar daha çok takıyoruz bu duruma erkeklerin cok-da farkına vardıklarını rahatsız olduklarını düşünmüyorumÇoğu çiftin yasadıgı bişey. İlgisizlikyoğun çalısmanın arkasına sıgınıyor bende küçükte olsa bi ilgi istiyorum. Koronadan evde durdukça hepten bunaldım kafayı buna takmıs durumdayım.
Aynennnn işte böyle böyle delirtiyorlar bizi. Ramazandan berı bi aksam sohbet etmıstk ondada bı oncekı gun soyledıklerimin etkısıyle. 10 gün gecmıa üstünden üç kere masaya oturttum biraz konusalım diye gecen vakıt gecırdık ya dıyoBiz kadınlar daha çok takıyoruz bu duruma erkeklerin cok-da farkına vardıklarını rahatsız olduklarını düşünmüyorum
Aynennnn işte böyle böyle delirtiyorlar bizi. Ramazandan berı bi aksam sohbet etmıstk ondada bı oncekı gun soyledıklerimin etkısıyle. 10 gün gecmıa üstünden üç kere masaya oturttum biraz konusalım diye gecen vakıt gecırdık ya dıyo
Konuşmuyor değil mi , bende bu konuda şikayet etsem eşim der ki konuşuyoruz ya bisey mi sordun cevap veriyorum ya sana derAynennnn işte böyle böyle delirtiyorlar bizi. Ramazandan berı bi aksam sohbet etmıstk ondada bı oncekı gun soyledıklerimin etkısıyle. 10 gün gecmıa üstünden üç kere masaya oturttum biraz konusalım diye gecen vakıt gecırdık ya dıyo
Gelecekteki kendimi görüyorum valla , en iyisi takmamak ne halı varsa görsün demek heraldeAyh valla bunaldim.esinin tavirlarina ta burdan
Eger inatci olursan bu durum duzelir de sen kirilinca senin de duzeltmeye enerjin kalmaz
Cift terapisti alsaniz, yoruluyorsun da bebekle
Seni anlamasi icin iyi olur terapi aslinda
Ayh valla bunaldim.esinin tavirlarina ta burdan
Eger inatci olursan bu durum duzelir de sen kirilinca senin de duzeltmeye enerjin kalmaz
Seni anlamasi icin
Şı durumda terapi zor yokss bnde kaçtır dile getırıyormAyh valla bunaldim.esinin tavirlarina ta burdan
Seni anlamasi icin iyi olur terapi aslinda
Olmuyor işte hayatımı onunla bırlestirdiysem bıseyler olmak zorunda. Sen mutlu olmazssn o aılede huzursuzluk bas verıyorGelecekteki kendimi görüyorum valla , en iyisi takmamak ne halı varsa görsün demek heralde
Yeminle bnde oyleyım hs bıre ugrasıyprumKizlar bem arsizim galiba herifin tepesine cikiyorum boyle konularda, salsam o da ayni olacak gibi
Yani cidden bende var sorun galiba, hic utanmam yok
Tabi ki öyle çok haklısınız ama anlamayan birine konuşmanın hiç faydası olmuyor sadece yorulmakla kalıyor insanOlmuyor işte hayatımı onunla bırlestirdiysem bıseyler olmak zorunda. Sen mutlu olmazssn o aılede huzursuzluk bas verıyor
Bu taktiği bende denedim baktım zorla konuşuyor rahatsız olduğunu tavırlarıyla belli ediyor iyice sinirlendim kavga çıktıKizlar bem arsizim galiba herifin tepesine cikiyorum boyle konularda, salsam o da ayni olacak gibi
Yani cidden bende var sorun galiba, hic utanmam yok
Ay valla kendımı kesesım gelıyor darlandımBu taktiği bende denedim baktım zorla konuşuyor rahatsız olduğunu tavırlarıyla belli ediyor iyice sinirlendim kavga çıktı
Bu dönemde herkes evde durmaktan çok bunaldı yanlız değilsinizAy valla kendımı kesesım gelıyor darlandım
Az daha sabır bakalım düzelecek elbetBu dönemde herkes evde durmaktan çok bunaldı yanlız değilsiniz
Evden çıkamıyoruz havalar güzellesti bir yere gidemiyoruz bunlar insanı bunaltıyor zaten bi de üzerine başka şeyler olunca iki kat sinirleniyor insan çok normalAz daha sabır bakalım düzelecek elbet
Ben bi iki gün deniyorum baktım ki iş yok umursamıyorumYeminle bnde oyleyım hs bıre ugrasıyprum
Tez vakıtte korona bıtse normalımıze dönerdıkEvden çıkamıyoruz havalar güzellesti bir yere gidemiyoruz bunlar insanı bunaltıyor zaten bi de üzerine başka şeyler olunca iki kat sinirleniyor insan çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?