Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Biz kadınlar daha çok takıyoruz bu duruma erkeklerin cok-da farkına vardıklarını rahatsız olduklarını düşünmüyorum

Biz kadınlar daha çok takıyoruz bu duruma erkeklerin cok-da farkına vardıklarını rahatsız olduklarını düşünmüyorum
Aynennnn işte böyle böyle delirtiyorlar bizi. Ramazandan berı bi aksam sohbet etmıstk ondada bı oncekı gun soyledıklerimin etkısıyle. 10 gün gecmıa üstünden üç kere masaya oturttum biraz konusalım diye gecen vakıt gecırdık ya dıyo

Ayh valla bunaldim.esinin tavirlarina ta burdan
Eger inatci olursan bu durum duzelir de sen kirilinca senin de duzeltmeye enerjin kalmaz
Cift terapisti alsaniz, yoruluyorsun da bebekle
Seni anlamasi icin iyi olur terapi aslinda

Konuşmuyor değil mi , bende bu konuda şikayet etsem eşim der ki konuşuyoruz ya bisey mi sordun cevap veriyorum ya sana der

Eger inatci olursan bu durum duzelir de sen kirilinca senin de duzeltmeye enerjin kalmaz
Gelecekteki kendimi görüyorum valla , en iyisi takmamak ne halı varsa görsün demek heralde

Seni anlamasi icin
Şı durumda terapi zor yokss bnde kaçtır dile getırıyorm

Kizlar bem arsizim galiba herifin tepesine cikiyorum boyle konularda, salsam o da ayni olacak gibi
Yani cidden bende var sorun galiba, hic utanmam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…