Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Ben hiç bisey yapmadım yapmicam da çok gerildim evde tek yaşamıyorum degilmi ama yapacaksak beraber yapmalıyız o otursun ben yapayım olmaz
Yani hamilesin çalısıyorsunda eşinde yardımcı olmalı. Çalısırken genelde ortak yapardık yada yapasım varsa o işten gelmeden hallederdim hızlıca. Oturup eşinle konusmak lazım ama yetısme tarzı ve yakın oturuyor olusunuzda çok etkıler yapmamasını

Eşim cani istediğinde cam siliyor öyle bir insan değil ama gıcıklık yapıyor iki gündür nedenini bilmiyorum bugün bende ona yaptım bi gıcıklık hayatta yardım etmez bende yapmayacağım. Işe gidip geldiği zaman asla ona iş yatırmıyordum çok çalışıyor yazık diyordum 2 aydır evde bi süpürge açmak çokmu zor şimdi belim ağrıyor benim bildiği halde yapmiyor

Eşini sen daha iyi tanırsın on agöre yap tavrını artk nasıl anlıyorsa de dopumdan önce çözmelisin. Bebek olunca yardıma daha çok ihtiyacın olur

Eşini sen daha iyi tanırsın on agöre yap tavrını artk nasıl anlıyorsa de dopumdan önce çözmelisin. Bebek olunca yardıma daha çok ihtiyacın olur
Ben bu evde oturdukça, eşimde bu eziklik oldukça evliliğimizin devam edeceğini düşünmüyorum.canimi da sıkmak istemiyorum onun yüzünden millete gelince kedi bana gelince aslan kesiliyor

Ben bu evde oturdukça, eşimde bu eziklik oldukça evliliğimizin devam edeceğini düşünmüyorum.canimi da sıkmak istemiyorum onun yüzünden millete gelince kedi bana gelince aslan kesiliyor
Böyle düşünüyorsun ama bı bebek beklıyorsun. Karamsar olma bu kadar. Görücü usulü mü evlendınz

Böyle düşünüyorsun ama bı bebek beklıyorsun. Karamsar olma bu kadar. Görücü usulü mü evlendınz
Bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyorum tam oldu diyorum eş ailesi bir sorun çıkartıyor eşim onlara gerekli cevabı veremiyor benim üstüme geliyor.sorun benden kaynaklansa çözümünü bulurum önüne geçerim olayları bu noktaya getiren kendisi

Bazen zaman gerekebılıyor. Daha 1 yıllık evlısın belkıde zamanla düzelecektir

Bazen zaman gerekebılıyor. Daha 1 yıllık evlısın belkıde zamanla düzelecektir
Aslında haklısınız böyle düşündüğüm için bebek bekliyor olmam değil boşanmam gerekir ama herşey çok kolay olmuyor evlilikte sizde bilirsiniz bi şekilde devam etmek gerekiyor, bebek konusunda sadece kendime güveniyorum şuan bi sorunum olmayabilirdi çocuk olduktan sonra da çıkabilirdi sorun hayat belli olmuyor malesef

Yanı eşimle çok uzun süre beraberdik ve evlendıgımkzde ilk yıl kabus gıbıydı çookk sorun çıkardı ben alttan almazdım o almazdı sesler çok yukeselırdı. Sonra sonra sonra ikimizde kendımızı törpülemeye basladık. Ailesine çok düşkündür sürekli onlarla konuşmamı aramamı beklıyordu ama bana tam bir işkence misali. Kendı ailemi 3 4 gune bir anca ararken onun ailesıyle ne dıye hergun konusacaktım. 2 yıl oyle gectı ama asırı bunalmıatım. Çk net bı sekılde artk tekrar konustum ve anladı. Allah ım 2 yıldr ısrar eden adam tamam dedi. Halbukı öncesinde defalarca konusmustuk ama o an anladı yanı. Şimdi canım isterse ailesiyle konusuyorum ve sorunumz çözüldü. Bazen zaman gerekıyor gercekten

Belkide zaman çözecek dediginiz gibi geçen seneki gibi değiliz mesela şimdi bazı şeyleri biraz daha anladı tavırları yanlış ve bende bisey olduğunda hep bna erkeklik taslamasindan gerçekten biktim . Böyle yapmasına katlanamiyorum

Bazı adamlar pohpohlanmayı sever. Canım kocam aslanım yıgıdım diye diye yaptır istediğini önce kendını yumusat sonra erkegını

Bazı adamlar pohpohlanmayı sever. Canım kocam aslanım yıgıdım diye diye yaptır istediğini önce kendını yumusat sonra erkegını
Bencil bi insan istediğin kadar pohpohla ailesiyle ilgili bisey olsun onlara lâl oluyor , bütün ailenin hizmetçisi ezik olduğu için herkes nasıl olsa dediğimizi yapacak diye her ise bunu koşuyorlar buda dünden razı ses çıkarmıyor,ben gezmeye gidelim desem bin tane bahane bulur

Galiba evde 2 erkek ve fazlasıyla kadın nufusu olunca erkekler onların işlerini yapayım evın erkegıyım vs vs diye düşünüyor. Sanki babası gbı davranıyorlar. E görümcelerde yapmak zorundasın dıye adama yıllarca yüklendilerse çok normal oyle davranması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…