Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Diğer abisi umursamaz asla dediklerini yapmaz bir benimki boyle Dayı yenge hala kuzenlere karşı da öyle her ailede bi enayi var ya bu ailedeki de bnm eşim. Bugün eniştesi sokağa çıkma yasağı olduğu halde arabayla gel beni buraya götür diyor gidemezsin dedim diye terbiyesiz oldum. Ceza yerim bu zor zamanda ne yaparım diye hiç düşünmüyor milletin keyfi olsun yeterki

5 ablasi evli zaten.ama onlarında dertleri bitmiyor her şeye bu koşsun istiyorlar zaten bu kadar yumuşak yüzlü ve kimseye bisey diyemeyen biri olduğu için bu kadar bulaştılar herseyimize

Zor gercekten bndd boyle olsun ıstemezdım kı emınım yakın olssk bnm esım de aynı olurdu. Evlendıgımızdd çok fazla borcumuz vardı ha bıre bırılerıne maddi destek olma pesındeydi. Ben çalısıyorum harcamıyorum borc var dıye ama baskaları yıyordu oda baya azaldı ama bos bıraksam yıne aynı olur

Insanoğlu çiğ süt emmiş eğer açığını bulurlarsa kullanmaya hazır beklerler.akilli olup artık benimile ayri bir aile olduğunun farkına varıp kendini kullandirmasin çok zor değil.ben kızınca ailesine kin besliyor oluyorum haklıyım biraz düşünüp hak vereceğine böyle yapıyor kendi bilir 3 gün de küser şimdi konuşmaz

İşin zor bacım Alllah kolaylık versın

kizlar kaynatmisiniz bugün buralarda
ben yine evle ugrastim durdum
temizlik yaptim
bir de dolaplari düzenleyip eskileri ayarladim
karantina bitmeden evi bitirmeye ant icmis gibi hergün bir isle ugrasiyorum
sizler nasilsiniz

Dondum baktim profilimde ne var acaba diye. Simdi o sari kedim yok. Ama yenilerde bi kucuk siyah yavrucuk sahiplendim.
Neyse insanlari tanidikca hayvanlari daha cok seviyorum diyen gothe ile burdan uzuyorum..

Ben kedili evde buyudum
Annemin hala 10 15 kedisi vardir, yavrulari sahiplendirir
Ozlemisim kedili evi, hiriltilari yeter
Insanlarla aram hicbir zaman iyi olmadi ama hayat guzel iste. Daglar taslar falan off

Ben kedili evde buyudum
Annemin hala 10 15 kedisi vardir, yavrulari sahiplendirir
Ozlemisim kedili evi, hiriltilari yeter
Insanlarla aram hicbir zaman iyi olmadi ama hayat guzel iste. Daglar taslar falan off
Ben hayvandan haz edilmeyen bir evde büyüdüm. O yuzden evlenir evlenmez evi hayvan doldurdum. Evde kedi kus balik ne ararsan vardi.

Ben hayvandan haz edilmeyen bir evde büyüdüm. O yuzden evlenir evlenmez evi hayvan doldurdum. Evde kedi kus balik ne ararsan vardi.

Ay bizim tayfanin salonun ortasina avlanip yilan getirdigini bilirim
Her kedinin ayri karakteri vardi zaten
Misafirler eve giremezdi kapidaki kedi kuyrugundan
Geneli disarida yatardi ama zayiflar evde beslenirdi, kediden kediye degisen kurallar vardi
Kusumuz da vardi
Kopekler bana cok saldirdigi icin cok gicik oluyorum
Gecen yine uzerime atladi bir tanesi aniden, ucuk cikarttim
Guzel hayvanlar ama asiri gaza geliyorlar
Kedi gibi degiller asla
Ben kedilere ayri saygi duyuyorum
Ozlemisim, simdi kedim yok, apartmana da sokamam, tatile gitsek birakacak.kimsem yok
Cocuklar cok istiyor bir yandan ama mumkun degil pek
Koye her yaz gidip kedilere doyup geliyoruz ama evde kedi hiriltisini cok ariyorum

Suan evde biri 30 gunluk biri 5 yasinda 2 kedi evladim 2 yasinda insan evladim var. Curcunayi görmen lazim. Tam bir dingonun ahiri modu.Ama su resim herseye degiyor..

Eklentiler

• IMG_20200510_221716_265.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 21
Suan evde biri 30 gunluk biri 5 yasinda 2 kedi evladim 2 yasinda insan evladim var. Curcunayi görmen lazim. Tam bir dingonun ahiri modu.Ama su resim herseye degiyor..

senin kizin icin sevinirken benimkiler icin üzüldüm bir an
hayvanla büyümek ayricalik resmen
tüm yil kedi kedi diye memleket yolu gözlüyoruz, evde 15, 20 tane oyuncak kedimiz vardir
burada basi bos hayvan yok, iki yil önce mahallede tanidimiz bir kedi yaklasti ogluma
ama süphelenmistim kirliydi normalde böyle degildi
oglumun egilmesiyle kedinin tüm pence ve disleriyle oglumun o bebek koluna yapisip dislerini gecirmesi vardi..
derin cizikler ve dis delikleri..
ben ki 15 sene rahat kedilerle yatip kalkmis bir insanim bu cok fazla geldi, hayir ben de cok cirmiklandim ama bu baska
sahibine sorduk asisini falan, hayvana meger araba carpmis, beyni sarsilmis
eve girmiyormus, delirmis yani, psikolojisi bozulmus hayvanin
o caddeden gecerken bir o kediyi seviyorduk onu da sevemez olduk
sinirlendim yine, köpekleri ayri havliyor
yürüyüse cikiyorum, nedir yani üzerime atlama meraki, sahipleri tutuyor ama korkuyla cikiyorum
gecen ormana gidip kertenkele yakaladi, sevip saldik
o kadar yani, evde baligimiz var ama arada gidip parmakliyorlar, hayvanlar korkuyor diye biz geriliyoruz
bizim baliklar da baligin zeki olanindan, yemlemeye gelince tavuk sürüsü gibi elime bakiyorlar
sevmeye gidemiyorum bu yüzden yem vercek sanip toplasiyorlar, elimi takip ediyorlar
kiyamiyor insan

bizim evdeki kediye aşı yaptırdık çok kustu bide çok sık kumuna gitti yoğurt yedirin dedi veteriner yoğurt yiyince kusmaları kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…