- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.541
Diğer abisi umursamaz asla dediklerini yapmaz bir benimki boyle Dayı yenge hala kuzenlere karşı da öyle her ailede bi enayi var ya bu ailedeki de bnm eşim. Bugün eniştesi sokağa çıkma yasağı olduğu halde arabayla gel beni buraya götür diyor gidemezsin dedim diye terbiyesiz oldum. Ceza yerim bu zor zamanda ne yaparım diye hiç düşünmüyor milletin keyfi olsun yeterkiGaliba evde 2 erkek ve fazlasıyla kadın nufusu olunca erkekler onların işlerini yapayım evın erkegıyım vs vs diye düşünüyor. Sanki babası gbı davranıyorlar. E görümcelerde yapmak zorundasın dıye adama yıllarca yüklendilerse çok normal oyle davranması
Zor gercekten bndd boyle olsun ıstemezdım kı emınım yakın olssk bnm esım de aynı olurdu. Evlendıgımızdd çok fazla borcumuz vardı ha bıre bırılerıne maddi destek olma pesındeydi. Ben çalısıyorum harcamıyorum borc var dıye ama baskaları yıyordu oda baya azaldı ama bos bıraksam yıne aynı olurDiğer abisi umursamaz asla dediklerini yapmaz bir benimki boyle Dayı yenge hala kuzenlere karşı da öyle her ailede bi enayi var ya bu ailedeki de bnm eşim. Bugün eniştesi sokağa çıkma yasağı olduğu halde arabayla gel beni buraya götür diyor gidemezsin dedim diye terbiyesiz oldum. Ceza yerim bu zor zamanda ne yaparım diye hiç düşünmüyor milletin keyfi olsun yeterki
Insanoğlu çiğ süt emmiş eğer açığını bulurlarsa kullanmaya hazır beklerler.akilli olup artık benimile ayri bir aile olduğunun farkına varıp kendini kullandirmasin çok zor değil.ben kızınca ailesine kin besliyor oluyorum haklıyım biraz düşünüp hak vereceğine böyle yapıyor kendi bilir 3 gün de küser şimdi konuşmazZor gercekten bndd boyle olsun ıstemezdım kı emınım yakın olssk bnm esım de aynı olurdu. Evlendıgımızdd çok fazla borcumuz vardı ha bıre bırılerıne maddi destek olma pesındeydi. Ben çalısıyorum harcamıyorum borc var dıye ama baskaları yıyordu oda baya azaldı ama bos bıraksam yıne aynı olur
İşin zor bacım Alllah kolaylık versınInsanoğlu çiğ süt emmiş eğer açığını bulurlarsa kullanmaya hazır beklerler.akilli olup artık benimile ayri bir aile olduğunun farkına varıp kendini kullandirmasin çok zor değil.ben kızınca ailesine kin besliyor oluyorum haklıyım biraz düşünüp hak vereceğine böyle yapıyor kendi bilir 3 gün de küser şimdi konuşmaz
Alıştımİşin zor bacım Alllah kolaylık versın
Amannn küssün kafanı dinleAlıştımküsüyor bana bide o benden daha çok hamile triplerde
Şimdi eniştesi geldi arabayı aldı şeytan diyor ki şikayet et görsün gününü. Devlet acimaz başar cezayı vallaAmannn küssün kafanı dinle
Hala inmedin mi yav sen.
Yok yok uzulme, ben genel olarak insan sevmiyorum. Sorun sende değil yani bende.beni sevmedigini düsünüp üzülüyorum ama arada
Yok yok uzulme, ben genel olarak insan sevmiyorum. Sorun sende değil yani bende.
Dondum baktim profilimde ne var acaba diye. Simdi o sari kedim yok. Ama yenilerde bi kucuk siyah yavrucuk sahiplendim.profil fotografindan durumunu anlamam lazimdi
Dondum baktim profilimde ne var acaba diye. Simdi o sari kedim yok. Ama yenilerde bi kucuk siyah yavrucuk sahiplendim.
Neyse insanlari tanidikca hayvanlari daha cok seviyorum diyen gothe ile burdan uzuyorum..
Ben hayvandan haz edilmeyen bir evde büyüdüm. O yuzden evlenir evlenmez evi hayvan doldurdum. Evde kedi kus balik ne ararsan vardi.Ben kedili evde buyudum
Annemin hala 10 15 kedisi vardir, yavrulari sahiplendirir
Ozlemisim kedili evi, hiriltilari yeter
Insanlarla aram hicbir zaman iyi olmadi ama hayat guzel iste. Daglar taslar falan off
Ben hayvandan haz edilmeyen bir evde büyüdüm. O yuzden evlenir evlenmez evi hayvan doldurdum. Evde kedi kus balik ne ararsan vardi.
Suan evde biri 30 gunluk biri 5 yasinda 2 kedi evladim 2 yasinda insan evladim var. Curcunayi görmen lazim. Tam bir dingonun ahiri modu.Ama su resim herseye degiyor..Ay bizim tayfanin salonun ortasina avlanip yilan getirdigini bilirim
Her kedinin ayri karakteri vardi zaten
Misafirler eve giremezdi kapidaki kedi kuyrugundan
Geneli disarida yatardi ama zayiflar evde beslenirdi, kediden kediye degisen kurallar vardi
Kusumuz da vardi
Kopekler bana cok saldirdigi icin cok gicik oluyorum
Gecen yine uzerime atladi bir tanesi aniden, ucuk cikarttim
Guzel hayvanlar ama asiri gaza geliyorlar
Kedi gibi degiller asla
Ben kedilere ayri saygi duyuyorum
Ozlemisim, simdi kedim yok, apartmana da sokamam, tatile gitsek birakacak.kimsem yok
Cocuklar cok istiyor bir yandan ama mumkun degil pek
Koye her yaz gidip kedilere doyup geliyoruz ama evde kedi hiriltisini cok ariyorum
Suan evde biri 30 gunluk biri 5 yasinda 2 kedi evladim 2 yasinda insan evladim var. Curcunayi görmen lazim. Tam bir dingonun ahiri modu.Ama su resim herseye degiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?