Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Kizim sansli olmasina sanslida kedi icin aynisini soyleyemiyorum. Oyuncak kedi gibi siktiriyor. Surekli anlatıyorum o bebek daha acir zarar gorur sonra doktor igne yapmak zorunda kalir kediye aglar diye ama nafile. 2 dk birakiyor 3. Dk yine tepesinde hayvanin.

süte bayilan kedilerimiz vardi tas gibilerdi
hic kedi beslenmesini arastirmadim ama bir tane kedimiz zeytin asigiydi mesela
Benim buyuk kedim kuru mama disinda bir sey yer ise kusuyor hemen. Sindiremiyor. Kucugu henuz sut bebesi biberonla sut iciyor sadece. Yas mama verdik ama pek yiyemedi.

bizim apartmanın kazan dairesinde yavru kediler var ikisi tekir ikisi sarı renkli açık mavi gözlüler sahiplendirmeyi düşünüyoruz bir evde iki kedi besleyenler var aşıları çok pahalı

ay annem de biz gelince kedileri secip öyle verirdi bize
hassaslari elletmezdi, yavrular zaten hassas oluyor ama zamanla ögrenir kizin gibime geliyor
sadece dikkat etmek lazim
ama bizimkilere de cok araba carpiyor, sakatlananlar oluyor, köydeki doktorla annem bu konuda ara bulucu, veterine tasinip ilaclari aliniyor, bazilari cisini evde yapamiyor gece vakti disari kediyi isetip geliyorlar
iki tane cocugum var daha böyle bakanim yardim edenim olmadi düsününce simdi bozuldum

2 kedimi de sokaktan aldim. Birisini veteriner veteriner gezdik. Ölür bu sokakta baska kedimi yok bunu at baska aliver diyen vet gordu bu gozler.anneniz tam crnnetlikmis gercekten.

bizim apartmanın kazan dairesinde yavru kediler var ikisi tekir ikisi sarı renkli açık mavi gözlüler sahiplendirmeyi düşünüyoruz bir evde iki kedi besleyenler var aşıları çok pahalı

Orada su an kalabiliyorlarsa , sorun cikaran yoksa devam etsinler aslinda. Tabi isteyen olsa cok daha guzel

kizlar kaynatmisiniz bugün buralarda
ben yine evle ugrastim durdum
temizlik yaptim
bir de dolaplari düzenleyip eskileri ayarladim
karantina bitmeden evi bitirmeye ant icmis gibi hergün bir isle ugrasiyorum
sizler nasilsiniz
Kolay gelsin kendini çok fazla yorma
Bende bütün işlerimi bitirdim geçen ay
4 gün evdeyim bol bol kitap okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…