- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.561
bizim evdeki kediye aşı yaptırdık çok kustu bide çok sık kumuna gitti yoğurt yedirin dedi veteriner yoğurt yiyince kusmaları kesildi
Kediyede sut urunu yedirildigini ilk sizin vetten duydum.bizim evdeki kediye aşı yaptırdık çok kustu bide çok sık kumuna gitti yoğurt yedirin dedi veteriner yoğurt yiyince kusmaları kesildi
Kediyede sut urunu yedirildigini ilk sizin vetten duydum.
Kizim sansli olmasina sanslida kedi icin aynisini soyleyemiyorum. Oyuncak kedi gibi siktiriyor. Surekli anlatıyorum o bebek daha acir zarar gorur sonra doktor igne yapmak zorunda kalir kediye aglar diye ama nafile. 2 dk birakiyor 3. Dk yine tepesinde hayvanin.senin kizin icin sevinirken benimkiler icin üzüldüm bir an
hayvanla büyümek ayricalik resmen
tüm yil kedi kedi diye memleket yolu gözlüyoruz, evde 15, 20 tane oyuncak kedimiz vardir
burada basi bos hayvan yok, iki yil önce mahallede tanidimiz bir kedi yaklasti ogluma
ama süphelenmistim kirliydi normalde böyle degildi
oglumun egilmesiyle kedinin tüm pence ve disleriyle oglumun o bebek koluna yapisip dislerini gecirmesi vardi..
derin cizikler ve dis delikleri..
ben ki 15 sene rahat kedilerle yatip kalkmis bir insanim bu cok fazla geldi, hayir ben de cok cirmiklandim ama bu baska
sahibine sorduk asisini falan, hayvana meger araba carpmis, beyni sarsilmis
eve girmiyormus, delirmis yani, psikolojisi bozulmus hayvanin
o caddeden gecerken bir o kediyi seviyorduk onu da sevemez olduk
sinirlendim yine, köpekleri ayri havliyor
yürüyüse cikiyorum, nedir yani üzerime atlama meraki, sahipleri tutuyor ama korkuyla cikiyorum
gecen ormana gidip kertenkele yakaladi, sevip saldik
o kadar yani, evde baligimiz var ama arada gidip parmakliyorlar, hayvanlar korkuyor diye biz geriliyoruz
bizim baliklar da baligin zeki olanindan, yemlemeye gelince tavuk sürüsü gibi elime bakiyorlar
sevmeye gidemiyorum bu yüzden yem vercek sanip toplasiyorlar, elimi takip ediyorlar
kiyamiyor insan
Benim buyuk kedim kuru mama disinda bir sey yer ise kusuyor hemen. Sindiremiyor. Kucugu henuz sut bebesi biberonla sut iciyor sadece. Yas mama verdik ama pek yiyemedi.süte bayilan kedilerimiz vardi tas gibilerdi
hic kedi beslenmesini arastirmadim ama bir tane kedimiz zeytin asigiydi mesela
Kizim sansli olmasina sanslida kedi icin aynisini soyleyemiyorum. Oyuncak kedi gibi siktiriyor. Surekli anlatıyorum o bebek daha acir zarar gorur sonra doktor igne yapmak zorunda kalir kediye aglar diye ama nafile. 2 dk birakiyor 3. Dk yine tepesinde hayvanin.
Benim buyuk kedim kuru mama disinda bir sey yer ise kusuyor hemen. Sindiremiyor. Kucugu henuz sut bebesi biberonla sut iciyor sadece. Yas mama verdik ama pek yiyemedi.
2 kedimi de sokaktan aldim. Birisini veteriner veteriner gezdik. Ölür bu sokakta baska kedimi yok bunu at baska aliver diyen vet gordu bu gozler.anneniz tam crnnetlikmis gercekten.ay annem de biz gelince kedileri secip öyle verirdi bize
hassaslari elletmezdi, yavrular zaten hassas oluyor ama zamanla ögrenir kizin gibime geliyor
sadece dikkat etmek lazim
ama bizimkilere de cok araba carpiyor, sakatlananlar oluyor, köydeki doktorla annem bu konuda ara bulucu, veterine tasinip ilaclari aliniyor, bazilari cisini evde yapamiyor gece vakti disari kediyi isetip geliyorlar
iki tane cocugum var daha böyle bakanim yardim edenim olmadi düsününce simdi bozuldum
2 kedimi de sokaktan aldim. Birisini veteriner veteriner gezdik. Ölür bu sokakta baska kedimi yok bunu at baska aliver diyen vet gordu bu gozler.anneniz tam crnnetlikmis gercekten.
bizim apartmanın kazan dairesinde yavru kediler var ikisi tekir ikisi sarı renkli açık mavi gözlüler sahiplendirmeyi düşünüyoruz bir evde iki kedi besleyenler var aşıları çok pahalı
Kolay gelsin kendini çok fazla yormakizlar kaynatmisiniz bugün buralarda
ben yine evle ugrastim durdum
temizlik yaptim
bir de dolaplari düzenleyip eskileri ayarladim
karantina bitmeden evi bitirmeye ant icmis gibi hergün bir isle ugrasiyorum
sizler nasilsiniz
Ay ne guzel bende kedi istiyorum ama cesaret edemiyorum darısı bizim eveSuan evde biri 30 gunluk biri 5 yasinda 2 kedi evladim 2 yasinda insan evladim var. Curcunayi görmen lazim. Tam bir dingonun ahiri modu.Ama su resim herseye degiyor..
Nasılsınız kızlar
Belim çok ağrıyor dizimde öyle çok keyfim yok siz nasilsinizNasılsınız kızlar
Idare eder benden , ev halleri napalimGorusmeleyi ne var ne yok
Keyifler nasil
Oğlunuz kaç yaşında, artık havalar ısınıyor çok zor olcak beraber uyumanizGeceden uykusuz, gozlerim aciyor. Oglum tepemde uyudu yine
Bir iki saat kestirsem kendime gelirim ama bey ise basladi cocuklara bakiyorum
Hayat bugün icin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?