- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.581
Oğlunuz kaç yaşında, artık havalar ısınıyor çok zor olcak beraber uyumaniz
Idare eder benden , ev halleri napalim
Kuzum ya kıyamamUc bucuk yasinda
Inan sicak falan bana hic koymaz basimin uzerinde uyuyor , kollari surekli boynumda
Yani beraber yatmak inan hic koymuyor ama asla temasi birakmiyor boynum cok aciyor
Bakalim nasil ayrilacak yataktan, dogdugundan beri boyle
Gun icinde de boynuma kafasini sokup dinlenir kokumu alir
Bugunki agriyla ne kadar yatagini ayirmak istesem de bunu kaldirabilecegine emin degilim
Bende tatlı yaptım bugün akşam annemlere çıkıcaz bahçede semaver yakacaklarmış orda çay içicezCocuklara muffin yaptim, balkon keyfi yapiyorlar
Aksami nasil edecegim onu dusunuyorum
Bende tatlı yaptım bugün akşam annemlere çıkıcaz bahçede semaver yakacaklarmış orda çay içicezCocuklara muffin yaptim, balkon keyfi yapiyorlar
Aksami nasil edecegim onu dusunuyorum
Bende arkadaşımla konuşurken tatlıyı yemeği hallettim mutfaktaAy nasılsınız dedim sonrada giremedm. Kuzucum pek hareketlisonrada bacılarımla konustum gün öyle gectı
Bende tatlı yaptım bugün akşam annemlere çıkıcaz bahçede semaver yakacaklarmış orda çay içicez
Bence hiç değilimOff ne sanslisin
Bence hiç değilimcokk uzaklara gitmek istiyorum
Ablacim basina dert mi ariyosun bosver evet ozlemden suan boyle dusunuyrosun ama yakin olsan 2 gunde bikiyor insan . Ama genelleme yapmayayim belki sizin aileniz oyle insanlar degildir .Ben cok uzaklardayim, cay demleyen yok bana
Ben size yakın gelebilirim çay, çorba yaparım her şeyi oglusla da oynarımBen cok uzaklardayim, cay demleyen yok bana
Ben size yakın gelebilirim çay, çorba yaparım her şeyi oglusla da oynarımbenimde oğlum olsun ya çok istiyorum
KocaeliSen nerede oturuyorsun
Aslında sevdiklerinle aynı ilde olacaksın ama sen bı ucunda onlar bı ucunda olmaloKocaeli
Kendi ailem den yana sorunum yok, 1 yıl oldu evleneli geldikleri sayılıdır ben cagirmisimdir onuda .Aslında sevdiklerinle aynı ilde olacaksın ama sen bı ucunda onlar bı ucunda olmalo
Ah ah bizim gelinler halaaaa anamı begenmezler. Hem kızlara hem erkeklere sık gitmez kımse bunalmasın dıye. Gitse bile bi öğün yemege anca kalır asla 2.ye kalmaz. Bizede hep öyle öğütler. Hiç kimseye bunaltacak derecede sık gitmeyin diye ondan mıdır bilmem bende pek sıkı fıkı ilişkiye gelemıyorum. Kayınvalıdemlere gidince asırı kalabalık oluyor gelen giden bitmiyor öyle bunalıyorum kiKendi ailem den yana sorunum yok, 1 yıl oldu evleneli geldikleri sayılıdır ben cagirmisimdir onuda .
Ama eşimin ailesi yüzünden Karsa gitsem anca keser beni
Bnm kaynanaya kızları gelince git oturcak yer bulamazsın panayır yeri oluyorAh ah bizim gelinler halaaaa anamı begenmezler. Hem kızlara hem erkeklere sık gitmez kımse bunalmasın dıye. Gitse bile bi öğün yemege anca kalır asla 2.ye kalmaz. Bizede hep öyle öğütler. Hiç kimseye bunaltacak derecede sık gitmeyin diye ondan mıdır bilmem bende pek sıkı fıkı ilişkiye gelemıyorum. Kayınvalıdemlere gidince asırı kalabalık oluyor gelen giden bitmiyor öyle bunalıyorum ki
Bnm kaynanaya kızları gelince git oturcak yer bulamazsın panayır yeri oluyor
Daha iyi işte kim kime dum duma hemen eve çıkıp sıvışıyorum ortamdanBizimde öyle oluyor ve hiç bişey anlamıyoruz gittiğimiz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?