Kalp atışını duyman önemli onu duyduktan sonra rahatlayacaksın arkadaşım..
cnm her ne kadar beta hcg değerin hamile olarak gösterse de hiç bir doktor kesenin dolu olduğunu görmeden, kalp atışını duymadan yani kesinlik kazanmadan net olarak söylemiyor. Sen içini ferah tut.
Canım son adetin nezamandiKizlar gecen hafta uniye gittim 5+4 gunlk hmilesin dedi aradan 4 gun gecti tekrar acile gitmek zorundakaldm yine 5+4 gunlk dedi hic bise anlamadim ve bi sorum dha olacak kalp atisini 2 hafta sonra duyriz dedi doktor kese war ama ici dolumu bos mu bilemeyiz dedi yni ben simdi kalp atisini duyana kadar kendimi hamile saymamalimiyim
Canm son adetim 7 eylul ama ben 7 eylulde hamile kalmadim yani insan kendini bilmez miCanım son adetin nezamandi
Canım herhalde :) kimse son adet tarihinde hamile kalkmıyo ama o gün sayılıyor enazından Eylül'ün 20si civarı yumurtlamissindir yani :) sende âlemsin wallaCanm son adetim 7 eylul ama ben 7 eylulde hamile kalmadim yani insan kendini bilmez mi
:) e ilk kez hamile kliyorum ne biliyim :) simdi ben kendi hesabimimi baz aliyim doktorunkini mi :)Canım herhalde :) kimse son adet tarihinde hamile kalkmıyo ama o gün sayılıyor enazından Eylül'ün 20si civarı yumurtlamissindir yani :) sende âlemsin walla
Doktor ultrasonda kaç gördüyse onu baz alicaksin canım:) e ilk kez hamile kliyorum ne biliyim :) simdi ben kendi hesabimimi baz aliyim doktorunkini mi :)
Doktor ultrasonda kaç gördüyse onu baz alicaksin canım
Benim bebegimde seninki kadar olur mu acabaGeç döllenme olayınıda atlama bence..Biraz sakinlikle beklemeye çalış yoksa streste zararlı..
Doktor ultrasonda kaç gördüyse onu baz alicaksin canım
Benim bebegimde seninki kadar olur mu acaba
Gecen hafta dr gittim 5+4 dedi 4 gun sonra baska bi doktora gittim tekrar 5+4 dedi ben bise anlamadm o yuzden suan tek bekledigm kalp atisi
İnşallah olur bende aynı sıkıntıyı yaşadım biraz sabretmeyi öğrenmelisin, inşallah önünde uzun bir yol hamilelik süresince buna benzer bir çok imtihandan geçeceksin hepsinde böyle stres yaparsan kendin zarar verirsin bebeğine .. az sakinleşmen lazım.. ne zaman kontrolün ?
Kese göründü ama demi canım 5+4 te2 hafta sonra gel dediler kac haftalikken gorunur erken gitsem goremezmiyim
Tatlım buarada senin 7 haftalık falan olman lazım 5 haftalarda deil 7 Eylül dememişmiydin son adete:) e ilk kez hamile kliyorum ne biliyim :) simdi ben kendi hesabimimi baz aliyim doktorunkini mi :)
Ewet canm kese gorundu 5+4 te. Ewet son adetim 7 eylulduTatlım buarada senin 7 haftalık falan olman lazım 5 haftalarda deil 7 Eylül dememişmiydin son adete
Ewet canm kese gorundu 5+4 te. Ewet son adetim 7 eyluldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?