simdi ben hangisine inanayim

O zaman ben son adetime gore 7 haftalik hamileym kalp atisida duyulur mu o zaman :) :)

O zaman ben son adetime gore 7 haftalik hamileym kalp atisida duyulur mu o zaman :) :)

Ben 8 de duydum mesela.. Burdaki hamilelik takviminde 5 gösteriyor düzelt bence bi öncelikle.. Yardım etmeye çalışırken kafamız karıştırıyor, senide karıştırıyoruz. İçine sinmiyorsa git başka bir doktora bugün bakalım orda ne diyecekler..

Kızlar benim adetime 5 gün vardı dün kan testi verdim 2.47 çıktı sizce yükselir mi ? Yoksa hiç umitlenmeyeym mi ?

Tamam skin ol deistm:) bole daha guzel oldu bebegim belirginvgorunuyo kske gercektede bole olsa hemen:)
Canm icime sinmiyo degil ama ne asamada oldugunu merak ediylrum bebegimin

Canm seni uzmek istemem ama yukselmez bence eger gec dollenme olmazsa
Üzülmek deil kuzum aslında her sonuca hazirliklym ama bi pembe leke geldi 2 gün gelmedi dün geldi tm adet oldum dedim devamı gelmedi kist mi oluştu acaba die ona üzülüyorum

Üzülmek deil kuzum aslında her sonuca hazirliklym ama bi pembe leke geldi 2 gün gelmedi dün geldi tm adet oldum dedim devamı gelmedi kist mi oluştu acaba die ona üzülüyorum
Uzulme canm insllah bise yoktur ama yerlesme kanamasi falan diyolar o olmasin

Uzulme canm insllah bise yoktur ama yerlesme kanamasi falan diyolar o olmasin
Bnde önce öyle sandım bu ay belirtilerim çok umutlandirdi çünkü yumurtlamadan 1 hafta sonra kasiklarimda batma lar basladi baş dönmesi ve göğüslerimde hassasiyet te vardı ama bu hafta ıice kesildi hepsi pembe lekeyide görünce tm dedim hamileyim okadar umutlydm ki hayaller kurmaya bile başlamıştım taaki dün o sonucu alana kadar

Herseyin bi vakti zamani wardir mutlaka. Meleginin gelecegi saat dakika saniye sasmaz sen icini ferah tut. Beline yaki yakmayi denedin mi hic. Walla sana sunu soliyim ben 1 bucuk senelik ewliyim ilk korunmadigim iliskide oldu sirtim cok agriyodu esim iki tarafada yaki yapistirmisti acaba ondan mi diyorum normalde bele yapisiyormus, esime solrdim dalga gciyor ama nasip belkide

kan testini tekrarlayın yarın bence bakalım artış varmı eç

Bu ayda onu denycem ins cnm .. geçen ay adaçayı yağını denemistm bi tüp üm tikali benim belki açılır umuduyla inş açılmıştır zaten beni umutlandiranda oydu hani bebek 6 7 gün içinde tutunurmus ya döllenme olusurmus yani bnmde tam açık tüp üm de o batma lar olmuştu yürüyemydm düşün bnde yerleşiyor herhalde bebisim dedim ne bileyim hepsi bosaymis biliyrm Allahın izniyle inaniyorumda ama insanoğlu işte sabırsız iz bazı seyler hemen olsun istyrz ..

Rbbim sabrini wersin insallah

Cnm cok sevindim indallah yükselir degerin adet gününde tekrarlat bence tahlili. Bende bu ay adacayi yagini denedim bakalim insallah ise yarar

Cnm cok sevindim indallah yükselir degerin adet gününde tekrarlat bence tahlili. Bende bu ay adacayi yagini denedim bakalim insallah ise yarar
Bnde bi yerden gözüm isiriyo diyorum :) nasıl peki yaktı mi ay hiç umudum yok ya dün oturup ağladım yine hamile kalamadim die inş vardırda o gozyaslarim sevinç gözyaşlarına çevrilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…