O zaman ben son adetime gore 7 haftalik hamileym kalp atisida duyulur mu o zaman :) :)tatlım bütün doktorlar bebeğin tarihini hesaplarken son adet tarihinin ilk gününü baz alıyorlar.. sen de hesaplamanı ona göre yap.. doktorlardan biri yanlışlıkla tarihi hatalı girmiş olabilir insanlık hali.. ama dediğim gibi bütün hesaplamalar ona göre yapılıo..
kesen de göründüyse takma kafana.. rahat ol biraz..
O zaman ben son adetime gore 7 haftalik hamileym kalp atisida duyulur mu o zaman :) :)
Kızlar benim adetime 5 gün vardı dün kan testi verdim 2.47 çıktı sizce yükselir mi ? Yoksa hiç umitlenmeyeym mi ?
Ben 8 de duydum mesela.. Burdaki hamilelik takviminde 5 gösteriyor düzelt bence bi öncelikle.. Yardım etmeye çalışırken kafamız karıştırıyor, senide karıştırıyoruz. İçine sinmiyorsa git başka bir doktora bugün bakalım orda ne diyecekler..
Üzülmek deil kuzum aslında her sonuca hazirliklym ama bi pembe leke geldi 2 gün gelmedi dün geldi tm adet oldum dedim devamı gelmedi kist mi oluştu acaba die ona üzülüyorumCanm seni uzmek istemem ama yukselmez bence eger gec dollenme olmazsa
Uzulme canm insllah bise yoktur ama yerlesme kanamasi falan diyolar o olmasinÜzülmek deil kuzum aslında her sonuca hazirliklym ama bi pembe leke geldi 2 gün gelmedi dün geldi tm adet oldum dedim devamı gelmedi kist mi oluştu acaba die ona üzülüyorum
Bnde önce öyle sandım bu ay belirtilerim çok umutlandirdi çünküUzulme canm insllah bise yoktur ama yerlesme kanamasi falan diyolar o olmasin
Herseyin bi vakti zamani wardir mutlaka. Meleginin gelecegi saat dakika saniye sasmaz sen icini ferah tut. Beline yaki yakmayi denedin mi hic. Walla sana sunu soliyim ben 1 bucuk senelik ewliyim ilk korunmadigim iliskide oldu sirtim cok agriyodu esim iki tarafada yaki yapistirmisti acaba ondan mi diyorum normalde bele yapisiyormus, esime solrdim dalga gciyor ama nasip belkideBnde önce öyle sandım bu ay belirtilerim çok umutlandirdi çünküyumurtlamadan 1 hafta sonra kasiklarimda batma lar basladi baş dönmesi ve göğüslerimde hassasiyet te vardı ama bu hafta ıice kesildi hepsi pembe lekeyide görünce tm dedim hamileyim okadar umutlydm ki hayaller kurmaya bile başlamıştım taaki dün o sonucu alana kadar
kan testini tekrarlayın yarın bence bakalım artış varmı eçBnde önce öyle sandım bu ay belirtilerim çok umutlandirdi çünküyumurtlamadan 1 hafta sonra kasiklarimda batma lar basladi baş dönmesi ve göğüslerimde hassasiyet te vardı ama bu hafta ıice kesildi hepsi pembe lekeyide görünce tm dedim hamileyim okadar umutlydm ki hayaller kurmaya bile başlamıştım taaki dün o sonucu alana kadar
Yarın mi tekrarlayayim ? Erken deil mi ?kan testini tekrarlayın yarın bence bakalım artış varmı eç
Bu ayda onu denycem ins cnm .. geçen ay adaçayı yağını denemistm bi tüp üm tikali benim belki açılır umuduyla inş açılmıştırHerseyin bi vakti zamani wardir mutlaka. Meleginin gelecegi saat dakika saniye sasmaz sen icini ferah tut. Beline yaki yakmayi denedin mi hic. Walla sana sunu soliyim ben 1 bucuk senelik ewliyim ilk korunmadigim iliskide oldu sirtim cok agriyodu esim iki tarafada yaki yapistirmisti acaba ondan mi diyorum normalde bele yapisiyormus, esime solrdim dalga gciyor ama nasip belkide
Rbbim sabrini wersin insallahBu ayda onu denycem ins cnm .. geçen ay adaçayı yağını denemistm bi tüp üm tikali benim belki açılır umuduyla inş açılmıştırzaten beni umutlandiranda oydu hani bebek 6 7 gün içinde tutunurmus ya döllenme olusurmus yani bnmde tam açık tüp üm de o batma lar olmuştu yürüyemydm düşün bnde yerleşiyor herhalde bebisim dedim ne bileyim hepsi bosaymis biliyrm Allahın izniyle inaniyorumda ama insanoğlu işte sabırsız iz bazı seyler hemen olsun istyrz ..
Amin cnm saol ..Rbbim sabrini wersin insallah
doktora nezaman gidiceksin buarada canımEwet canm kese gorundu 5+4 te. Ewet son adetim 7 eyluldu
Canm kalp atisini duycak olsam hemen giderim ama doktor 2 hafta sonra dedi. Onun icin gelcek haftdan sonra dsunuyrmdoktora nezaman gidiceksin buarada canım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Canm kalp atisini duycak olsam hemen giderim ama doktor 2 hafta sonra dedi. Onun icin gelcek haftdan sonra dsunuyrm
Insallah canm yaa :)Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Cnm cok sevindim indallah yükselir degerin adet gününde tekrarlat bence tahlili. Bende bu ay adacayi yagini denedim bakalim insallah ise yararBu ayda onu denycem ins cnm .. geçen ay adaçayı yağını denemistm bi tüp üm tikali benim belki açılır umuduyla inş açılmıştırzaten beni umutlandiranda oydu hani bebek 6 7 gün içinde tutunurmus ya döllenme olusurmus yani bnmde tam açık tüp üm de o batma lar olmuştu yürüyemydm düşün bnde yerleşiyor herhalde bebisim dedim ne bileyim hepsi bosaymis biliyrm Allahın izniyle inaniyorumda ama insanoğlu işte sabırsız iz bazı seyler hemen olsun istyrz ..
Bnde bi yerden gözüm isiriyo diyorum :)Cnm cok sevindim indallah yükselir degerin adet gününde tekrarlat bence tahlili. Bende bu ay adacayi yagini denedim bakalim insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?