simdi ben hangisine inanayim

Bnde bi yerden gözüm isiriyo diyorum :) nasıl peki yaktı mi ay hiç umudum yok ya dün oturup ağladım yine hamile kalamadim die inş vardırda o gozyaslarim sevinç gözyaşlarına çevrilir
:) yakti yakti baya.adetim bitti ertesi gunu yaptim yandi sadece.ertesi gunu bidaha yaptım sabaha kdr durdu bu sefer oglene dogru kahve gubi pembe gibi akinti vardi camadirimda anlam veremedm. Adacayimi yapti yoksa adetimden bi kalintimiydi bilemedim. Ama adetm bitmisti iki gun sonra oldu bu leke

Bnde bi yerden gözüm isiriyo diyorum :) nasıl peki yaktı mi ay hiç umudum yok ya dün oturup ağladım yine hamile kalamadim die inş vardırda o gozyaslarim sevinç gözyaşlarına çevrilir
Umudunu kaybetme olumlu düşün insallah yükselir. Yukselmezsede üzme kendini nasip değilmiş en azindan denemis olduk deriz

Iltihabin varsa o akmis olabilir tatlım :) bide hamile kaliyomussun bu ay heytt bee bnde hiç olmamıştı bnde de yanmisti ağzımdan çıkıyordu kokusu düşün

Umudunu kaybetme olumlu düşün insallah yükselir. Yukselmezsede üzme kendini nasip değilmiş en azindan denemis olduk deriz
Öyle tabi gelecek aya yapacaklarim aklımda adet olsam hemen baslycam ama inş yükselir yaa nolur yükselsin

Iltihabin varsa o akmis olabilir tatlım :) bide hamile kaliyomussun bu ay heytt bee bnde hiç olmamıştı bnde de yanmisti ağzımdan çıkıyordu kokusu düşün
Ben ona hic dikkat etmedim yaa ztn heryerim koktu.iste kizlar sen bengay mi surdun dizlerine dediler evet cok agriyo dedim akilli gündüz vakti yaotim ilk gun sonraki gun gece yaptım 2kere sadece :))

Ben ona hic dikkat etmedim yaa ztn heryerim koktu.iste kizlar sen bengay mi surdun dizlerine dediler evet cok agriyo dedim akilli gündüz vakti yaotim ilk gun sonraki gun gece yaptım 2kere sadece :))
Sen rahim filmi cektrmismiydin ? Bat ne zamandi

Bide adacayi yagindan sonraki iki gunde sütle maydanoz yaptim sen baska bisey yaptinmi yada ilac fln kullandinmi kuzum

Evet tatlim daha varr sol acildi ama genelde sagdan yumurtluyorum.yani gecen ay ole olmustu bu ayda sag tarafim batıyor ordakiler buyuyo galba yine
Benimkide sol benimki soldu galiba çünkü hep sol tarafim battı smdi de sadece belim in sol tarafında adet olcam gbi belim ağrıyo çok garip dimi bye her tarafı deil de sadece sol

Bide adacayi yagindan sonraki iki gunde sütle maydanoz yaptim sen baska bisey yaptinmi yada ilac fln kullandinmi kuzum
Yok cnm ben başka bişi uygulamamistim tüplerim tikalyken denemistm sadece maydanoz suyunun buharına durmustum tüplerim tikali oldugunmadir bilmem faydasını görmedim

Benimkide sol benimki soldu galiba çünkü hep sol tarafim battı smdi de sadece belim in sol tarafında adet olcam gbi belim ağrıyo çok garip dimi bye her tarafı deil de sadece sol
:) evet hep batmalarla gecyo.gecen ay klomenle baya büyüdü catladi da ama nasip olmadı. Dr.sagda da olsa yakalayabir demisti ama sansim düşük gibi hic umidim yok bu ay da

:) evet hep batmalarla gecyo.gecen ay klomenle baya büyüdü catladi da ama nasip olmadı. Dr.sagda da olsa yakalayabir demisti ama sansim düşük gibi hic umidim yok bu ay da
Öyle deme Rabbim ' in Kun Feyekûn demesine bağlı hersey biliyosun herseyi ilaca doktora bağlama cnm Rabbim in yanında olmycak bişi yoktur sen yeterki istemesini bil

Öyle deme Rabbim ' in Kun Feyekûn demesine bağlı hersey biliyosun herseyi ilaca doktora bağlama cnm Rabbim in yanında olmycak bişi yoktur sen yeterki istemesini bil
Evet biliyorum insallah bizlere de o güzel duyguyu yaşatır Rabbim.istiyorum heo dua ediyorum. 313 ayetel kursi basladim onu okuyorum

:) e ilk kez hamile kliyorum ne biliyim :) simdi ben kendi hesabimimi baz aliyim doktorunkini mi :)
:) mrb cnm benim de 16 eylül adet tarihim ilk günü 5+3 falan sanırım yani yakınız daha henüz çok yeni ben daha kan bile vermedim idrar testi ile duruyorum:) henüz erken endişenme bu arada herhangi bir bulantı şikayetin var mı?

Canm bazen oluyo bulantim ozellikle mutfaktki cöpten ve bulasik makinasinin kokusuna tahammulum yok zaten bi kac gundur war onceden yoktu bugnde hic olmadi mesela dun cok oldu karisik anlayacagin. Sen ne kadr sabirlisin kacinci bebegin ki kan wermeden durabiliyosun haayy masalllaaahh sanaaa :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…