Şimdi ben mi hatalıyım?

Gitme dediğiniz için sorun yaşamamışsınız. Olayda bozulan taraf sizsiniz, arkadaşınız değil. Bu söylediklerinizde çok uzun zaman önce olmuş. Neden bu arkadaşlığı bu kadar devam ettirdiniz?

Böyleleri de küfür işitmek için uğraşıyor da uğraşıyor.Ne halin varsa gör deseydiniz siz de. Silin yokluğunda nasıl da huzurla doldugunuzu göreceksiniz. Daha bunun evlendikten sonra kocanın gerçek yüzünü görmesi, kv-görümce - elti üçgeni, hamileliği virti zirti var. Numarasını engelleyin ve keyifle kahvenizi için.

Gitme dediğiniz için sorun yaşamamışsınız. Olayda bozulan taraf sizsiniz, arkadaşınız değil. Bu söylediklerinizde çok uzun zaman önce olmuş. Neden bu arkadaşlığı bu kadar devam ettirdiniz?
Olayda bozulan taraf benim çünkü sevgilisine karşı arkadaşımı savunmaya çalıştım hiç karışmamam gerekirdi. Ancak telefon açıp aradaki mesajlaşmalarını noktası virgülüne kadar anlatan o olunca ve benden bi fikir bi akıl isteyince görüşümü belirttim ve gitme dedim. Arkadaş gitme dediğim için benimle konuşmadı. Bu olanlar yeni bu hafta oldu ayrıca.

Hep taviz vermissiniz tolere etmissiniz tepenize cikmis inme vakti de coooktan gelmis. Biraz mesafe koyun derim tamamen silmekten yana degilseniz. Valla ben cikarip atiyorum hayatimdan kafamda gayet rahatlio. Sizin seciminiz. :işsiz:
Benim dedçrdim başımdan aşkın.. Zor bi hayatım var. Kimsenin yükünü de sırtlanmak istemiyorum. Beni şimdi dinlemiyo yorumlardakş arkadaşların dediği gibi sözü nüşanı kınası düğünü geçimi hamileliği doğumu sırasında yaşanılması muhtemel şeyleri de abarta abarta anlatmasını duymıycam en azından.. Çıkardım hayatımdan. Zaten çok yoruldum her şeyden bi de bununla uğraşıp kendimi üzmiycem..

Benim dedçrdim başımdan aşkın.. Zor bi hayatım var. Kimsenin yükünü de sırtlanmak istemiyorum. Beni şimdi dinlemiyo yorumlardakş arkadaşların dediği gibi sözü nüşanı kınası düğünü geçimi hamileliği doğumu sırasında yaşanılması muhtemel şeyleri de abarta abarta anlatmasını duymıycam en azından.. Çıkardım hayatımdan. Zaten çok yoruldum her şeyden bi de bununla uğraşıp kendimi üzmiycem..
En guzeli sirtina kambur bu tarz insanlar...

Back
X