Şimdi ben mi suçlu oldum???

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
38
- Yurtdışı
merhaba kizlar,esim 1 yil sonra birkere daha kumar oynadi bende ailesini aradim türkiyede onlar ,sikayat ettim neler söyledim ,onlar tamam kizim sen haklisin biz söyleriz felan filan yaptilar,3 gün oldu ben arayali esimle ilk gün sicaga sicagina konusdular birdaha konusmadilar,3 gündür neyaptiniz diye arayan soran olmadi ,ben bosanicam dedim anneme gidiyorum dedim ne yaptin diye arayip sormadilar bile,1000 euro kaybetmis esim ,ben ilk dedigimde kayinvalidem eee kizkardesinin dügünü olcak 3 hafta sonra babasina destek olsaydi ya teyzesine borcumuz vardi eee onu verseydi ya dedi,yani kizim sen ne yapicaksin kirani felan ödeyebilcekmisin 2 cocugun var aybasini nasil getirceksin diye soran olmadi,esim gitmememiz icin cok yalvardi cok agladi bukez gecen seneye bakarak daha cok pismandi 3 gündür sürekli agliyor bana belli etmiyor ama ben farkindayim,ama ben 3 gündür hala düsünüyorum bosanmayi iki yabanci givbiyiz evde düsünmekde oldugumu biliyor oda,kararimi bekliyor ,ben neyapicam bilemiyorum cok seviyorum onu oda beni sevdgine inaniyorum ama bu kumar nasil bisey anlamiyorum kumar disinda her konuda anlasiyoruz 9 yildir tanisiyoruz 7 yildir evliyiz asla beni kimseye hele ailesine ezdirmedi ,cok memnumum aslinda ondan evlilim cok iyi gidiyor ama maddi sikintimiz vardi o sira girdi kumara tedavlik bisey oldu bu artik hastalik bence kumar ,ama ailesininde öyle duyarsiz davranmasi beni deli ediyor dün dedim artik bende sizin gibi umursamaz davranicam dedim ,gecen yilda oynadiginda hic aramadilar ,1 bin euro yardim ettiler onu hala vermedik diyemi acaba aramiyorlar anlamiyorum ben dün resti cekince bugün esimi aradi kayinpederim o uyuyordu caldi caldi sustu tel ama arkasindan beni aramadi insan bir arar,kötü durumda olan benim simdi suclu benmi oldum anlamadimki:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu da hastalık gibi işte
başlamış bırakamıyor ama ilk başta bence parasal sıkıntınızı gidermek adına iyi niyetle kötü bir şey yapmış
kolay yoldan para kazanmaya çalışıyor anlaşılan ama bağımlılığa dönüşmüşse kötü
eşinin ailesinin yaptığı da hiç doğru değil neden destek olmuyorlar
sen bence onlardan umudu kes eşinin problemini kendin halletmeye çalış
oturup iyice anlat durumu bir daha yaparsan böyle böyle olacak göze alıyorsan devam et diye
Allah yardımcın olsun

onun aılesının tepkı vermemesını gecın derım cunku sız bı aılesınız esınız ve cocuklarınızla..sız dusunup karar verın onlar dugunlerı oldu ıcın mesgul olabılırler ..
esınızden bı soz alın ve bu sozu bozdu zaman ayrılcanız soyleyerek arayı duzelte bılırsınız ..
3 gun boyunca buna cok uzulmesıde pısmanlıgını dıle getırmıdr zaten..

Gerçekten bu bir rahatsızlık. ıyi bir insansa, evliliğiniz geneli ile yolundaysa ve en önemlisi düzelme çabası varsa eşinize destek olun, tedavi olsun.
Ailesine gelince. Daha önce ve ilk başta ilgilendiklerine göre, belki de bir art niyet yoktur diye düşünüyorum. Belki siz kötüyseniz karı koca arasına girmiş gibi olmamak için üstüne düşmemişlerdir. Hemen kesin karar vermeyin. Konuşun bakalım onlarla da sakince tekrar. Düğün zamanı belli olur tavırlarından.

Kumar bağımlılığı psikolojik bir hastalıktır ve aynı uyuşturucu bağımlılığı veya alkol bağımlılığı gibi psikolojik tedavi gerektirir.Eşinizin bu durumdan kurtulmak için bir psikiyatriste muayene olması ve onun göstereceği şekilde tedavi olması gerekiyor. Senin yapabileceğin de tedavi olmayı kabul etmezsen seni bırakır giderim demektir. Yoksa sadece kumarı bırakacağına söz ver falan demek boştur çünkü bu bir bağımlılık tedavi edilmeden bırakması çok zor.

severkende ayrilmak cok zor olur ya.
bir sans daha ver ama son sansi oldugunu iyice belirt.
bu bir hastaliksa gidip tedavi olsun.seni ve yavrularini kaybetmek istemiyorsa bir kumar illeti icin tedavi olsun.

ailesini falan boşver canım sen eşinle konuş
arkadaşların dedikleri gibi psikiyatra gidin uzman yardımı alsın eşin
onu bunun için ikna et çünkü gerçektende kumar oynayan bir erkekle ömür geçmez
madem eşini seviyorsun ona destek ol tabii o da çaba sarfetmeli

bencede ilk önce siz kendinizi düşünün iyi bir eş diyosunuz
sadece kötü alışkanlığı bu diyosanız etraflıca bi konuşun
ve birdaha yaptığında böle toleranslı davranmcanızı belitrin ve kararlı olduğunuzu
hissettirin ama ilk önce bu hastalık haline geldiyse tedavi içinde ikna edin
inş düzelir aranız bu kumarda çok kötü bi alışkanlık
insanın varını yogunu alıyo erkekler biraz sorumsuz olurlar
sen borcu düşünürüsn o düşünmez
yaratılışları öle kadınlra daha ine fikirliler erkekler vurdumduymaz olurlar
ondan söz alın sözünü bozduğu andada arkanıza bile bakmayın

yorumlariniz icin cok tesekür ederim,tedaviyi bende cok düsündüm esimin biraz dil problemi yani uzun uzun psikologda dert anlacak kadar dili yok,birde okadar maddi durumdan dardayizki kirami suan bekletiyorum hersey askiya alindi heran ac kalabiliriz tedavide parali ne yapicam bilemiyorum ,3 gün oldu hala cok sogum ona karsi farkinda yüzüme hic bakmiyor ama öfkemi dindiremiyorum bir türlü,o ise gidince icime oturuyor bazen yaptigim tavir felan ,ama ne yapayim elimde degil.

yorumlariniz icin cok tesekür ederim,tedaviyi bende cok düsündüm esimin biraz dil problemi yani uzun uzun psikologda dert anlacak kadar dili yok,birde okadar maddi durumdan dardayizki kirami suan bekletiyorum hersey askiya alindi heran ac kalabiliriz tedavide parali ne yapicam bilemiyorum ,3 gün oldu hala cok sogum ona karsi farkinda yüzüme hic bakmiyor ama öfkemi dindiremiyorum bir türlü,o ise gidince icime oturuyor bazen yaptigim tavir felan ,ama ne yapayim elimde degil.

allah yardımcınız olsun canım
madem şu an maddi imkanlarınız kısıtlı o zaman kendi kendinizin doktoru olacaksınız
başka çareniz yok.el ele verip bu sorunu aşmaya çalışın.gerekirse sert çık canım.seni kaybedebileceğini anlasın.belki biraz kendine gelir

Eşinin kumar oynaması ailesinin umrunda değil büyük ihtimal.Yanlış insanlardan yardım istemişsiniz.

Kumar oynadığına kızacaklarına,babasına o parayla yardım ederdi,borcumuzu öderdi demişler.Ne saçma ne saçma !

Bencillik değil de nedir bu ?

Eşiniz birdaha kumar oynamayacağına dair garanti veriyorsa devam ettirin yıkmayın yuvanızı madem bu denli pişman ağlayıp duruyor...

Tek ve son şans daha verin bakalım .Ama bu son şansı verirken bunu birdaha gördüğünüz taktirde kesin olarak boşanacağınızı da belirtin ki birdaha yeltenmesin bile.

Back
X