merhaba kizlar,esim 1 yil sonra birkere daha kumar oynadi bende ailesini aradim türkiyede onlar ,sikayat ettim neler söyledim ,onlar tamam kizim sen haklisin biz söyleriz felan filan yaptilar,3 gün oldu ben arayali esimle ilk gün sicaga sicagina konusdular birdaha konusmadilar,3 gündür neyaptiniz diye arayan soran olmadi ,ben bosanicam dedim anneme gidiyorum dedim ne yaptin diye arayip sormadilar bile,1000 euro kaybetmis esim ,ben ilk dedigimde kayinvalidem eee kizkardesinin dügünü olcak 3 hafta sonra babasina destek olsaydi ya teyzesine borcumuz vardi eee onu verseydi ya dedi,yani kizim sen ne yapicaksin kirani felan ödeyebilcekmisin 2 cocugun var aybasini nasil getirceksin diye soran olmadi,esim gitmememiz icin cok yalvardi cok agladi bukez gecen seneye bakarak daha cok pismandi 3 gündür sürekli agliyor bana belli etmiyor ama ben farkindayim,ama ben 3 gündür hala düsünüyorum bosanmayi iki yabanci givbiyiz evde düsünmekde oldugumu biliyor oda,kararimi bekliyor ,ben neyapicam bilemiyorum cok seviyorum onu oda beni sevdgine inaniyorum ama bu kumar nasil bisey anlamiyorum kumar disinda her konuda anlasiyoruz 9 yildir tanisiyoruz 7 yildir evliyiz asla beni kimseye hele ailesine ezdirmedi ,cok memnumum aslinda ondan evlilim cok iyi gidiyor ama maddi sikintimiz vardi o sira girdi kumara tedavlik bisey oldu bu artik hastalik bence kumar ,ama ailesininde öyle duyarsiz davranmasi beni deli ediyor dün dedim artik bende sizin gibi umursamaz davranicam dedim ,gecen yilda oynadiginda hic aramadilar ,1 bin euro yardim ettiler onu hala vermedik diyemi acaba aramiyorlar anlamiyorum ben dün resti cekince bugün esimi aradi kayinpederim o uyuyordu caldi caldi sustu tel ama arkasindan beni aramadi insan bir arar,kötü durumda olan benim simdi suclu benmi oldum anlamadimki:
Son düzenleyen: Moderatör: