şimdi ben napıyım

halolay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
54
35
3
35
Merhaba kızlar ;

Benim sabahtan beri içimi yiyen bir derdim var evlenmiş boşanmış bir görümcem var yası daha kücük bir tanede eski esinden cocugu var bugun bana hamile oldugunu söyledi simdiki konustugu cocuktan şoka girdim kimseye söylemicez 2 haftaya isteme olacak 2 aya düğün diyor keske banada söylemeseydi bende hamileyim duydugumdan beri tansiyonum yerlerde kimseyede söyleyemedim kaynanama anlatacaktım sonra olacak kötü olaylar silsilesini düşündüm görümcem cok rahat bile isteye yaptım diyor ama benim içim içimi yiyor susmak doğrumj sizce

sabredememıs mı evlenene kadar derdı neymıs adam kacıcakmıymıs hemen cocuk yapayım da tutayım ıstemıs

sabredememıs mı evlenene kadar derdı neymıs adam kacıcakmıymıs hemen cocuk yapayım da tutayım ıstemıs
O mantıkla davranmıs ama mantıklı bir davranıs olmamıs tabi kaldım bende öylece eşim zaten cok sinirli kayınbabamı hiç söylemiyorum keske bana söylemeseydi

Şimdi ben mi anlamadım acaba :KK64:
Evliyken başkasından hamile kalmamış ki , boşandıktan sonra kendi özgür iradesiyle kalmış . Yani sizin söylemek için vicdan azabı duyacağınız bir durum yok ki . Evliyken olmuş olsa diyeceğim ki eşine karşı vicdan azabı çekiyosunuz . Eee yok .

Burda sizi böyle rahatsız eden , söylemeniz gereken nedeni cidden anlayamadım . :işsiz:

Kendi kararı kendi tercihi .sende kimseye söyleme en iyisi .

Kimseye soylememe karari aldiysaniz sözünüzü tutmalisiniz tabi ki.

Güvenip size söylemis birine soyleyecekseniz o zaman gizleyelim kararina ilk anda tepki verecektiniz.

Hem neden tansiyonunuz dusuyor ki evleniyorlarmis iste.

Merhaba kızlar ;

Benim sabahtan beri içimi yiyen bir derdim var evlenmiş boşanmış bir görümcem var yası daha kücük bir tanede eski esinden cocugu var bugun bana hamile oldugunu söyledi simdiki konustugu cocuktan şoka girdim kimseye söylemicez 2 haftaya isteme olacak 2 aya düğün diyor keske banada söylemeseydi bende hamileyim duydugumdan beri tansiyonum yerlerde kimseyede söyleyemedim kaynanama anlatacaktım sonra olacak kötü olaylar silsilesini düşündüm görümcem cok rahat bile isteye yaptım diyor ama benim içim içimi yiyor susmak doğrumj sizce
Size güvenmiş söylemiş bence sırrını saklı tutun nolursa olsun.

Size güvenip söylemiş tabii ki kimseye söylemeyecksiniz. Hem söyleseniz ne olacak bebek gelmiş bir kere. Bırakın rahatça evlensinler. Evlendikten sonra kimse karışamaz nasılsa.

Şimdi ben mi anlamadım acaba :KK64:
Evliyken başkasından hamile kalmamış ki , boşandıktan sonra kendi özgür iradesiyle kalmış . Yani sizin söylemek için vicdan azabı duyacağınız bir durum yok ki . Evliyken olmuş olsa diyeceğim ki eşine karşı vicdan azabı çekiyosunuz . Eee yok .

Burda sizi böyle rahatsız eden , söylemeniz gereken nedeni cidden anlayamadım . :işsiz:
Ailesi yani eşimin ailesi bunu anlayısla karsılamaz ters birsey olur diye korkuyorum

iyi de kadın boşanmış. resmî olarak bekâr kendisi de zaten isteyerek birlikte oldum demiş. niye bu kadar düşündünüz?

Size güvenip söylemiş tabii ki kimseye söylemeyecksiniz. Hem söyleseniz ne olacak bebek gelmiş bir kere. Bırakın rahatça evlensinler. Evlendikten sonra kimse karışamaz nasılsa.
İnş evlenirler cocugun ailesi kabul etmiyormus suan kafaları karısık cocuk arkadasıyla istemeye gelecek diyor işte olaylr nasıl sekillenecek hiç bilmiyorum

Görümce konya ovası kadar rahatsa sende umursamaz ol ne diye tansiyonun düşüyo görümcenin embriyosu yüzünden.

Back
X