şimdi ben napıyım

O mantıkla davranmıs ama mantıklı bir davranıs olmamıs tabi kaldım bende öylece eşim zaten cok sinirli kayınbabamı hiç söylemiyorum keske bana söylemeseydi
aklım almıyo soyle ınsanları,, hıc karısmayın ılgılenmeyın suclu sız olursunuz sonra

Öyle yapıcam cok sağolun verdiğim karar o yöndeydi ama içim rahat etmedi yanlısmı yapıyorum diye size soruyum dedim
Canım herkes yaptığının bedelini ödesin karışma en iyisi küçük insan değil ya çocuğu da varmış karar vermiş yapmış evlenirse evlenir evlenmezse kendi dusunsun

="halolay, post: 53417475, member: 837014"]İnş evlenirler cocugun ailesi kabul etmiyormus suan kafaları karısık cocuk arkadasıyla istemeye gelecek diyor işte olaylr nasıl sekillenecek hiç bilmiyorum
İşte istemeye geldiklerinde az çok netleşir bi şeyler. İki ay içinde düğün dediğine göre hızlı olacak bazı şeyler. Baktınız bi ay ortada bişey yok o zaman düşünürsünüz ne yapacağınızı..hatta görümce düşünsün o zaman ne yapacağını.

Aile yapısı kayınbabam cok cok fazlaca eskilerde kalmıs Öğrenmesinden bi aksilik cıkıp evlenememisinden korkuyorum
görümceniz düşünmüştür ilerisini. sonuçta biriyle birlikte olacak kadar aklı başında. vardır onlara da verecek cevabı. kendinizi hasta etmeyin.

kendisi rahat korkmuyor size ne olsun ki. bence sizi kekliyor söyleyebileceğinizi düşünüyor oyun yapmıştır belkide

Merhaba kızlar ;

Benim sabahtan beri içimi yiyen bir derdim var evlenmiş boşanmış bir görümcem var yası daha kücük bir tanede eski esinden cocugu var bugun bana hamile oldugunu söyledi simdiki konustugu cocuktan şoka girdim kimseye söylemicez 2 haftaya isteme olacak 2 aya düğün diyor keske banada söylemeseydi bende hamileyim duydugumdan beri tansiyonum yerlerde kimseyede söyleyemedim kaynanama anlatacaktım sonra olacak kötü olaylar silsilesini düşündüm görümcem cok rahat bile isteye yaptım diyor ama benim içim içimi yiyor susmak doğrumj sizce

Çok hızlı yaşıyor,yaştan kaynaklı sanırım yada boşluktan? Bence karışmamanız daha iyi olur. Bilemedim kötü siz olmayın sonuçta gelinsiniz.

Kadın sana derdini anlatmış yada paylaşacak biri olarak görmüş. Niye illa birine anlatma derdindesin ?

Bilmiyor gibi davran

Merhaba kızlar ;

Benim sabahtan beri içimi yiyen bir derdim var evlenmiş boşanmış bir görümcem var yası daha kücük bir tanede eski esinden cocugu var bugun bana hamile oldugunu söyledi simdiki konustugu cocuktan şoka girdim kimseye söylemicez 2 haftaya isteme olacak 2 aya düğün diyor keske banada söylemeseydi bende hamileyim duydugumdan beri tansiyonum yerlerde kimseyede söyleyemedim kaynanama anlatacaktım sonra olacak kötü olaylar silsilesini düşündüm görümcem cok rahat bile isteye yaptım diyor ama benim içim içimi yiyor susmak doğrumj sizce
.
Görmedin..duymadin..unut gitsin.Ne hali varsa görsün..Kendisi memnun baksana..Sakin bulaşma bence..Boşuna uzme bebeğini de kendini deee..

Sakın sen bişey söyleme.Evlenmezse de kendi sorunu o düşünsün.Zorla olmamış.Bile isteye yapmış.Sorumluluğunu alacak.

Hiç bir şey yapma. Hatun herşeyi planlamış zaten, evlilik olmama ihtimalini de düşünmüştür.

Back
X