Şimdi ben ne yapayım ?

Kesin bu elti çalışmıyodur ev hanımıdır seni kıskanmıştır evine öyle baksa bile emin ol :) Tecrübe konuşuyor :)

konuyla direkt alakalı olmasa da bişey sorabilir miyim?
düğüne 1 ay kala kayınpederiniz eltinizin evini yenilediğinde hiç bir tartışma, kavga gürültü çıkmadı mı? nişanlanma arefesindeyim, kayınvalidemin aynısı olmasa da nispeten benzeyen tavırları var ve en azından müstakbel nişanlıma bu durumda laf söylememek için dudaklarımı kemiriyorum. gerçekten bu konuda bir tepki göstermediyseniz sizden tavsiye almak istiyorum :KK23:

En fazla ayda 1 defa karşılaşırız.Ama her karşılaşmamız da sürekli laf sokmaya çalışır.Birde sürekli ağlar yani anlayamazsınız söylemez neden ağladığını.İşimde gücümde bir insanım kafamı tartışmaktan daha yoracağım işlerim var zaten bir de sıkıntılarım..
Bizim hayat gailemizde yeterince sorunlar var bir de aile içi gerçekten uğraşamıyorum..
Selam bile verme en iyisi
Her türlü ağlıyo madem
Niye benle konuşmuyo ühü diye ağlasın, iftira atamaz o zaman hem

hayır asla yok anti depresan sen çok haklısın. bende seninle aynı bir durumda evlendim dün konu açtım hatta.sen belli ki okumuş etmiş bir bayansın eminim eltin lise mezunu bile değil seni belli ki kıskanıyor ama çok tehlikeli bir tip uzak durman ve dikkat etmen gerekir.

o değilde sabrına şaştım kaldım ne demek düğün arefesinde büyük gelinin evini yenilemek eltin pişkin anladıkta kp neyin kafasını yaşıyo nerde görülmüş böyle iş

Deseydin eşya kolay iş çalışılır alınır
Hem her eşyası yeni olan mutlu mu ?
Allah iç güzelliği versin yeter ki
Azcık sende konuş, mümkünse tek kalma eşin olsun yanında. İftira atar böylesi

o değil de ofise mi geliyor yazdınız siz?

ay evlerden ırak.
40 gün insan içine çıkamam herhalde eltim ofise kavgaya gelse.

sizin yerinizde olsam, ararım kimi arıyorsam eğer öyle bir şeye izin verirseniz bir daha yüzünüze bakmam derim.
artık eşiniz mi kaynınız mı kv niz mi kim yoldan çeviriyorsa çevirsin mahallenin delisini.

sizin işinizi yakacak kadın ya.

o sana çok bilmiş diyince problem yok ama sen ona cahil diyince mi problem var
hiç geri adım atma bence, haddini bilsin

Ayrıca konu sahibi ortaya söylemiş ,şahıs bile belirtmemiş kendini bilen biri demekki...Ki direk kendisine bile söylese çok haklı dediğiniz gibi kendi istediğini söyleyecek ama kendine laf edilmeyecek yok ya o zaman ağzını tutmasını bileceksin...

Ayrıca konu sahibi ortaya söylemiş ,şahıs bile belirtmemiş kendini bilen biri demekki...Ki direk kendisine bile söylese çok haklı dediğiniz gibi kendi istediğini söyleyecek ama kendine laf edilmeyecek yok ya o zaman ağzını tutmasını bileceksin...
belliki elti hanım arızalı ve psikolijik sorunlu bir kadın

Bari iş yerine gelince köşeye çekip sövün sayın da ağladığı boşa gitmesin.
Bu ne ya :/

Kendi yaptığı ayıp bi yana bi de ortaya attığın lafı almış, bire bin katarak yetiştirmiş.
Dikkat et, bu kadın tehlikeli gibi. Utanmadan yalan söyleyip suratına da bakacak... Böylesi insandan her şey beklenir.

Canina okurum lan onun!
Densiz!
Hadsiz!
Bari agzina laflari tikistirsaymissin konu sahibi; agladigina degermis.
Suclandigina degermis bari.

Benim eltinin bi versiyonu. Canım eltin sizi kıskanıyo. Kv en çok beni sevsin onu dışlasın istiyo. İlk günler benimki de demediğim şeyleri kv ye dedi diye anlatmış tabi kkv için de aynı şekilde bana anlatıyo. En son bi gün ben patladım eşime dedim çağır aileni yeter artık ben ne yaptım da arkamdan konuşuluyo. Eşim çağırdı bi konuştuk ki resmen yalan yanlış ikimizi birbirimize kışkırtıyor. O günden sonra kendi kazdığı kuyuya kendi düştü. Şimdi o gelin bem evin kızıyım. Velhasıl onunla sakın ola yalnızken sohbete girme er geç kimin ne olduğu anlaşılır senin bi şey yapmana da gerek yok

Back
X