- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
- Konu Sahibi Fenobarbital
-
önceki ilişkilerimde de hep terkedilmiştim sanki o daha rahat
Ya böyle manyak gb ayrılırsak ne kadar üzüleceğini düşünüp Bnde üzülüyorum. Aramızda ii şuan. Plan filan yapıyo kıyamıyorum. Ben genel olarak da insanlara olumsuz cevap vermeyen biriyim. Manyak mıyım acabaniye ayrilamiyorsunuz??ikiside cikip gitse daha iyiyse bu sizin elinizde zaten.sevgilinizden ayrilin sonra ne istiyorsaniz ona karar verin.bu sartlarda devam ettirmenizin zaten bir anlami yok bence..sen daha iyilerine layiksin de :)
estagfurullah:)belliki insanlari kirmaktan korkuyor hayir demeyi pek bilmiyorsunuz.bu sizi daha cok üzer hem siz hem karsinizdakinin iyiligi icin ayrilmaniz lazim bence.gonlunuze baska biri girmis bile daha fazla uzatmanin zarari ikinizede.bazi duygular bitebilir anlasilamayabilir , ayrilmak normal bir durum.kendinizede eziyet etmeyin karsidakinide bu duruma dusurmeyin..kolaylik dilerim.hakkinizda hayirlisi olsun..
Ya böyle manyak gb ayrılırsak ne kadar üzüleceğini düşünüp Bnde üzülüyorum. Aramızda ii şuan. Plan filan yapıyo kıyamıyorum. Ben genel olarak da insanlara olumsuz cevap vermeyen biriyim. Manyak mıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?