• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bn ne yapıcam

Fenobarbital

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
258
245
103
33
Hanımlar merhaba,
Direk konuya giriyorum. Benim 1,5 yıllık bi ilişkim var son 7 aydır farklı şehirlerdeyiz. Çok sıkda görüşemedik. Neyse o arada çeşitli badireler atlattık ama şuan iiyiz ilgili sevecen bi insan. ama son zamanlarda 2 aydır falan yani, bnde bi bılmışlık oldu bazı şeyleri fazlaca düşündüm düşündüm bi soğudum. annem de kesinlikle istemiyorum dedikten sonra ne olur sonumuz bilemiyorum. Acaba zamanını mı alıyorum acaba acaba vicdan azabı. Fakat ayrılamıyorum aslında yapmaya çalıştım ama çok sert konuşamadım o da fazlaca üstüme gelince yapamadım. Ben bu konuda biraz başarısızım önceki ilişkilerimde de hep terkedilmiştim sanki o daha rahat :KK53:
Neyse burda benim üstüm olarak çalışan biri var uzun zamandır bi ilgisi var gbydi ama yok canım bn yanlış anlıyorum filan diye düşünmüştüm. Şimdiyse çok bariz belli bişeyler ve işin kötüsü bnde boş değilim. Daha da kötüsü hala ayrılamıyorum. Ortada kaldım. Kendimi çok kötü hissediyorum. İkiside çıkıp gitse herşey daha ii bile olabilir öyle bi ruh hali.

önceki ilişkilerimde de hep terkedilmiştim sanki o daha rahat

ahahah :D :D

ya ben de ayrılmayı hiç beceremem. sündürürüm filan. çok sıkıntılı bi süreç seni anlııyorum. ama bıçak gibi kesip atman lazım. başka çaresi yok. aklına başkası düşmüş bile.

niye ayrilamiyorsunuz??ikiside cikip gitse daha iyiyse bu sizin elinizde zaten.sevgilinizden ayrilin sonra ne istiyorsaniz ona karar verin.bu sartlarda devam ettirmenizin zaten bir anlami yok bence..sen daha iyilerine layiksin de :)

Benden daha iyilerine layiksin de :KK53:
Ya da seni arkadas olarak goruyorum :bicak:
En iyisi tak diye bitirmek, uzaktan yürümüyor ben de artik duygularimdan emin degilim, ikimiz de vakit kaybetmeyelim dersin anlar herhalde.

:confused::confused::confused:
niye ayrilamiyorsunuz??ikiside cikip gitse daha iyiyse bu sizin elinizde zaten.sevgilinizden ayrilin sonra ne istiyorsaniz ona karar verin.bu sartlarda devam ettirmenizin zaten bir anlami yok bence..sen daha iyilerine layiksin de :)
Ya böyle manyak gb ayrılırsak ne kadar üzüleceğini düşünüp Bnde üzülüyorum. Aramızda ii şuan. Plan filan yapıyo kıyamıyorum. Ben genel olarak da insanlara olumsuz cevap vermeyen biriyim. Manyak mıyım acaba

Ben "ayrılamıyorum" lafını hiç anlamıyorum ya :deli:
Ben çok severken bile çat diye ayrılabiliyorum yani 5 dkda ayrılabilirim neden bu kadar zor geliyor insanlara sakız gibi uzuyor, tek mesaja bakıyor halbuki. :KK45:

:confused::confused::confused:
Ya böyle manyak gb ayrılırsak ne kadar üzüleceğini düşünüp Bnde üzülüyorum. Aramızda ii şuan. Plan filan yapıyo kıyamıyorum. Ben genel olarak da insanlara olumsuz cevap vermeyen biriyim. Manyak mıyım acaba
estagfurullah:)belliki insanlari kirmaktan korkuyor hayir demeyi pek bilmiyorsunuz.bu sizi daha cok üzer hem siz hem karsinizdakinin iyiligi icin ayrilmaniz lazim bence.gonlunuze baska biri girmis bile daha fazla uzatmanin zarari ikinizede.bazi duygular bitebilir anlasilamayabilir , ayrilmak normal bir durum.kendinizede eziyet etmeyin karsidakinide bu duruma dusurmeyin..kolaylik dilerim.hakkinizda hayirlisi olsun..

ayrılmayıp bu sekilde devam eder baska yerlere gonlunuz kayarsa o isden de hayır beklemeyin sonra bir yerde karma devreye girer aynı pozisyona sizde dusersiniz..uzuldum erkek arkadasınıza haberi yok hicbirseyden kendimi yerine koydum da direkt soyleyin oyalamayın ben diyemem edemem yok o insan gun gectikce daha baglanıyor yazık degilmi

Ben aşkindan manyak oldugum sevgilimden bile canim sıkıldıkça ayriliyodum,o toparlamasa evlenemezdik. Cumle su :iyi ayrilalim ozaman
Çözüm mü yani bu şimdi derdi.Hey gidi günler.Kolay ya ayrilmak,bi iliskiyi bitirmek cok kolay zor olan yurutebilmek bence.Söyleyemiyosan mesaj at

Aklınız da artık baska birine kaydigina göre sevgilinize olan sevginiz zaten tamamen bitmiş. Uzatmalari oynamanin alemi yok. Kiyamoyorum üzülür fln diyosunuz ama suan kendisine yaptığınız haksızlığı ogrense emin olun daha cok uzulur ve yuzunuze tukurur. Ben olsam tukururdum sahsen.

Back
X