Şimdi bu ayıp mı değil mi

Arabaya gelince para var kurbana gelince borclami kesiyor benim kp de oyle. Esimden ve abisinden para isterdi kurban kesicem diye maksat millete gosteris.

Param yok diye ahlayıp vahlayan insanlar genelde böyle oluyorlar. Cidden parası olmayan insanlar bunu dile getirmeye çekinirler genelde. Ama kayınvalideniz gibi olupta yok diye ağlayanlar,sadece birşey yapmamak icin yaparlar bunu.
Neyseki öğrenmişsiniz kötü durumda olmadığını,bundan sonra param yok şöyle böyle derse he deyip geçin.
Kendinizi de doldurmayın,boşverin.

oha artık ya haklısın sende laf arasında birşeyler söyle laf sok biraz

Kendimi gördüm sanki düğünümde bi çeyrek görmedim sizin gibi iki bilezik aldik verdik taksinlar milletin icinde diye giyindi şıkır şıkır el gibi geldi gitti 7 aylik kizim var ona da görmedim arada üst baş alır kizima benim ailemde de yoktu babaminda eline verdik iki bilezik onlarda öyle taktı ama annem hala ağlar bişey yapamadım sana diye ama kv nin umru değil yer içer gezer bize gelince hep yoktur napiyim bosverdim eşimle yuvama bakıyorum başta bende çok taktım üzüldüm eşim yapma elimden gelen herşeyi ben sana yaparım yüzünü eğmem dedi allah razı olsun herşeyim dört dörtlük oldu çalıştık ödedik şimdi bizden iyisi yok kimin ne ihtiyacı varsa bize koşuyor üstelik aile işte atsan atilmiyo

bu kaynana sizi kekliyormuş oğlu olduğu için hediye falan yapmaya gerek duymamış...ama ele ve kendine gelinde yagdırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…