- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Lalsenfoni
-
valla öyle kv ile arama iyi bir mesafe koyardım, torunu yahu torunu, arabaya gelince para var toruna gelince yok.. bi de yanlış anlamayın ama sizi saf yerine koyup çok üzgünüm diyor sürekli., siz yumuşak kalplisiniz heralde inandırmış sizi .. gitsin az ötede üzülsünArkadaşlar merhaba.
Aslında bugüne kadar böyle şeyleri dert etmedim ama bu defa bozuldum doğrusu.
Bir buçuk sene önce evlendim, 3 aylık bir bebeğim var. Evlenirken kayınvalidem hiç birşey yapmadı. Herşeyi eşim ve benim ailem halletti. Bunu da hiçbirimiz sorun etmedik. Gelin alışverişi falan da olmadı. Nişanda hiçbirşey takılmadı. Düğüne az bir zaman kala kayınvalidem "param yok kızım, sen de bedavaya gelin geldin, çok üzülüyorum" gibi şeyler dedi. Düğünde de takı takamayacağını söyledi. Bu arada uzak birileri evlenince bulup buluşturup ufak da olsa takı takar kendisi. Neyse düğün öncesi eşimle konuştuk, kayınvalidemin boynu bükük kalmasın dedim, biz kendimiz iki bilezik aldık ona verdik, bana onları taktı. Şimdi bebek oldu, gene geldi gitti hiçbir şey yok. 4_5 parçalık bir hastane çıkışı almıştı o kadar. Her geldiğinde gene çok üzüldüğünü falan söylüyor ben de üzülmemesi için konuşup duruyorum. Ama geçen hafta kendisine 30 bin liraya araba almış. Ki hem yaşlı hem okuması yok hem de ehliyeti. Araba evin önünde duracak, bir yere gitmek isteyince oğulları gelip o arabayla onu götürecekmiş. En uzağım bile kolay kolay eli boş gelmedi. Sizce de biraz ayıp etmiyor mu. Yoksa ben mi böyle düşünerek ayıp ediyorum
Yine aglanirsa size birsey yapamadim sana gibilerinden. Araba aldin ya borcunu anca odersin bizi bosver
Arkadaşlar merhaba.
Bir buçuk sene önce evlendim, 3 aylık bir bebeğim var. Evlenirken kayınvalidem hiç birşey yapmadı. Herşeyi eşim ve benim ailem halletti. Bunu da hiçbirimiz sorun etmedik. Gelin alışverişi falan da olmadı. Nişanda hiçbirşey takılmadı. Düğüne az bir zaman kala kayınvalidem "param yok kızım, sen de bedavaya gelin geldin, çok üzülüyorum" gibi şeyler dedi. Düğünde de takı takamayacağını söyledi. Bu arada uzak birileri evlenince bulup buluşturup ufak da olsa takı takar kendisi. Neyse düğün öncesi eşimle konuştuk, kayınvalidemin boynu bükük kalmasın dedim, biz kendimiz iki bilezik aldık ona verdik, bana onları taktı. Şimdi bebek oldu, gene geldi gitti hiçbir şey yok. 4_5 parçalık bir hastane çıkışı almıştı o kadar. Her geldiğinde gene çok üzüldüğünü falan söylüyor ben de üzülmemesi için konuşup duruyorum. Ama geçen hafta kendisine 30 bin liraya araba almış. Ki hem yaşlı hem okuması yok hem de ehliyeti. Araba evin önünde duracak, bir yere gitmek isteyince oğulları gelip o arabayla onu götürecekmiş. En uzağım bile kolay kolay eli boş gelmedi. Sizce de biraz ayıp etmiyor mu. Yoksa ben mi böyle düşünerek ayıp ediyorum
ayıp ediyor tabikiArkadaşlar merhaba.
Sessizlikte bazen cevaptır bilene... kız ne yapsın söyler misin hadi kızdı etti eyledi eşini karşısına aldı eline ne geçecek dağılmış bir yuva ana baba ayrı evlatlarNe diye ağlanıp param yok diye sızlanıyo o zaman.. Bence ayıp valla bildiğin uyanıklılık yapmış. Bu devran böyle işte. Bizim gibiler sessiz kaldıkça birileri hep tepemize binecek.
Yok valla sessizlik cevap falan olmuyor böylelerine. Lafını bilecen yapıştıracan... Evleniyosun ya mesela söyleyeceksin yapacaklar. Param yoktu durumum yoktu. Kim biliyo ki kıymetini.Sessizlikte bazen cevaptır bilene... kız ne yapsın söyler misin hadi kızdı etti eyledi eşini karşısına aldı eline ne geçecek dağılmış bir yuva ana baba ayrı evlatlar
Böylelerine en iyi cevap Allah'a havale etmek
İyi de herkesin karekteri aynı olmuyor kimisi annesine söylenen sözleri kendine söylenmişcesine içerliyor hem eşi kıymet bildikten sonra annesi bilse ne olur bilmese ne olurYok valla sessizlik cevap falan olmuyor böylelerine. Lafını bilecen yapıştıracan... Evleniyosun ya mesela söyleyeceksin yapacaklar. Param yoktu durumum yoktu. Kim biliyo ki kıymetini.
Hem iyi de ben kızsın, eşini karşısına alsın, yuvasını dağıtsın demedim ki hanımefendi..
Önemli olan kişinin kendisinin ne hissettiği tabi ki. Örneğin Kv nişanda size bişey yapmıyorsa, sizin de gururunuza dokunmuyorsa, boşverin. Ama içinizde bir burukluk hissediyorsanız, ki konu sahibi de içinde bı sızlama olmasa konuyu açmazdı.İyi de herkesin karekteri aynı olmuyor kimisi annesine söylenen sözleri kendine söylenmişcesine içerliyor hem eşi kıymet bildikten sonra annesi bilse ne olur bilmese ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?