Şimdi bu ayıp mı değil mi

Utanmiyor mu peki .. Bu insanlarin pişkinligi ve bencilligi beni deli ediyor. Haklisiniz tabiki. Yine aglanirsa size birsey yapamadim sana gibilerinden. Araba aldin ya borcunu anca odersin bizi bosver biz alistik zaten diyin.

valla öyle kv ile arama iyi bir mesafe koyardım, torunu yahu torunu, arabaya gelince para var toruna gelince yok.. bi de yanlış anlamayın ama sizi saf yerine koyup çok üzgünüm diyor sürekli., siz yumuşak kalplisiniz heralde inandırmış sizi .. gitsin az ötede üzülsün

Ara de ki anne paramız da yok ki sana hayırlı olsuna gelelim bi çeyrek takalım. Gerçi elime ne tükürdün yüzüne ne sürelim de. De kız valla

İyi valla artık iyice bunlardan da bir şey beklenmesin. Evlen altın bekleme çocuk doğur hediye bekleme. Torunum diye kasıla kasıla sever üç gün sonra. İnsan oğlu evlenirken 1 çeyrek takamaz mı? Torununa bırak çeyreği 1 gram takamaz mı? Nice fakir insanlar süt yoğurt satıp torunlarına yağdırıyorlar. Bu da yalandan ağlayıp bi de araba alıyor.

Parası yoktur yaşlı kadın diye savunacaktım ta ki araba kısmını okuyana kadar. Araba alacak kadar parası var torununa bir çeyrek takmayarak ayıp etmiş.

Bence soyleseydin okadar agladin demek araba icinmis deseydin yuzune.. b.kunu cikardi bu kv milleti rezil kepaze.. boleri cocugunun tirnagina degil b.kuna kurban olsunlar

Bunu dusunmenize bile degmez inanin. Gercekten de kayinvalidenizin verecegi takiya, hediyeye ihtiyaciniz var mi? Elbette yok. Getirmesin bosverin. Siz buyuklerinize karsi almadan vermeyi prensip edinin kendinize.

Takılmayın böyle şeylere
Kaç yaşında kadın, emri hak vaki olmadan bir arabası olsun istemiş , ne var bunda hakkıdır
Bir de şu taraftan düşünün, bu yaşa gelmiş anca denkleştirmiş bir araba parasını
Altındır, takıdır boş şeyler bunlar ve de gereksiz, kendinizi doldurmayın bu düşüncelerle
Evlilikte sizin, bebekte sizin, kimse bir şey yapmak ya da takmak zorunda değil
Gönlünden geçen yapar ama zorunlu bir durum yok

Valla hadi düğünde cidden yok diyelim bilmem ne
Ama insan torununa bişey takar hadi yine yok bilmem ne falan da o kadar da ağlanıp üstüne araba çekerse altına işte düzenbazlık olru bunun adı

ayıp ediyor tabiki
insan torununa bır kucuk altında mı takmaz

Ne diye ağlanıp param yok diye sızlanıyo o zaman.. Bence ayıp valla bildiğin uyanıklılık yapmış. Bu devran böyle işte. Bizim gibiler sessiz kaldıkça birileri hep tepemize binecek.

Ne diye ağlanıp param yok diye sızlanıyo o zaman.. Bence ayıp valla bildiğin uyanıklılık yapmış. Bu devran böyle işte. Bizim gibiler sessiz kaldıkça birileri hep tepemize binecek.
Sessizlikte bazen cevaptır bilene... kız ne yapsın söyler misin hadi kızdı etti eyledi eşini karşısına aldı eline ne geçecek dağılmış bir yuva ana baba ayrı evlatlar
Böylelerine en iyi cevap Allah'a havale etmek

Yok valla sessizlik cevap falan olmuyor böylelerine. Lafını bilecen yapıştıracan... Evleniyosun ya mesela söyleyeceksin yapacaklar. Param yoktu durumum yoktu. Kim biliyo ki kıymetini.
Hem iyi de ben kızsın, eşini karşısına alsın, yuvasını dağıtsın demedim ki hanımefendi..

İyi de herkesin karekteri aynı olmuyor kimisi annesine söylenen sözleri kendine söylenmişcesine içerliyor hem eşi kıymet bildikten sonra annesi bilse ne olur bilmese ne olur

kaynana gol atmış resmenboşverin yaa onun üç kuruşluk getirdiği altın kalsın ,huzurlu olun gerisi fasa fiso...sonsuza kadar yaşıycağını sanıp böyle etrafa hiçbi faydası dokunmayan ,sadece kendini düşünen insanlardan nefret ediyorum ,halbuki gittiği zaman arkasından dua etcek insanlar lazım arabalar değil

Boşverin... Ağzınızın tadı yerindeyse hediye para pul önemli değil.
Allah hayırlı geçimler versin. Bebeğinizi de sağlıkla huzurla büyütün.

İyi de herkesin karekteri aynı olmuyor kimisi annesine söylenen sözleri kendine söylenmişcesine içerliyor hem eşi kıymet bildikten sonra annesi bilse ne olur bilmese ne olur
Önemli olan kişinin kendisinin ne hissettiği tabi ki. Örneğin Kv nişanda size bişey yapmıyorsa, sizin de gururunuza dokunmuyorsa, boşverin. Ama içinizde bir burukluk hissediyorsanız, ki konu sahibi de içinde bı sızlama olmasa konuyu açmazdı.
Ya bilmiyorum bence düğünde bi kv borç harç da olsa elinden geleni yapacak. Bu bir nebze gönül almadır, hani doğum günü olur birisinin de hediye götürürsünüz ya, öyle bişey işte. Sizin aldığınız hediyeye muhtaç değildir kimse ama bir hoşluktur, güzelliktir bence. O yüzden çok bişey değil oğluna/kızına bi bilezik, bi altın alıp takmak yaa..
Ki eğer bu konuya gelirsek, kadının durumu da varmış ki araba almış. Ama ağlayıp sızlayıp kendini acındırmış, saman altından da su yürütmüş. O yüzden aslında bir çok insanın kızgınlığı ve öfkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…