- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.859
- 598
- Konu Sahibi Lalsenfoni
-
Doğum öncesi bir hastane çıkışı almıştı, inanın giydirilecek gibi değil. Kumaşı kayış gibi. Ona rağmen giydirdim bol bol kayınvalide mutlu olsun diye. Bir kez olsun elim boş gitmedim. Eşim gittiği zaman hep tembihledim "annen şunu sever şundan al" diye. Karşılık beklemiyorum ama yalandan ağlamalar üstüne bide bu araba, insan hiç mi kıymet görmüyorum diyor.Cok iyi anliyorum.
Insanlarda hic mi torun sevgisi yok?
Sevgi taki ile mi olur diyecek olanlar olabilir.
Sorun o degil tabii ki. Gonulden birseyleri yapmak sorun... Bu zamana dek takiyi gectim . torununa icinden gelip bir oyuncak ya da bisi almamistir eminim .
Herkesin ayibi kendine hic uzme kendini
Buna yakin modeli bende varDoğum öncesi bir hastane çıkışı almıştı, inanın giydirilecek gibi değil. Kumaşı kayış gibi. Ona rağmen giydirdim bol bol kayınvalide mutlu olsun diye. Bir kez olsun elim boş gitmedim. Eşim gittiği zaman hep tembihledim "annen şunu sever şundan al" diye. Karşılık beklemiyorum ama yalandan ağlamalar üstüne bide bu araba, insan hiç mi kıymet görmüyorum diyor.
Valla o kısma girersem çıkamam, çok dertliyim. İki defa geldi. Birinde üç günlük kızımı düşürdü gitti kaçarak. İkincide bir aylıkken ağzından öptü. Gelmesin daha iyi.Buna yakin modeli bende var
Hic takma inan degmez.
Cocuk buyudukce bir de ozledim vs agiz ucu demeler oluyorgel gor mani mi var diyoruz. Laf
Can cikmadan huy cikmaz..
Yaa gülmeyim diyorum ama valla doğru. Bir de her telefonda para diye ağlar da ağlar.Ha birde o cimri kaynana de ki; hani çok üzülüyorum filan deyince. Valla bende yaşlı insanların aldığı şeylere çok üzülüyorum ordan burdan arttırıp bi şey alıyorlar daha 2-3 ay bineme den hop sandala binip karşıya geçiyorlar. Sonra da arkada kalanlar arabanın tozunu dumanını artırıyorlar de. Of çok gıcık oldum kaynanaya. Bi de bunların sömürgen modelleri var gem para harcamıyor hem senden sömürüyor sanki öteki dünyaya götürecek.
Al işte bu da sömürücü çıktı.Yaa gülmeyim diyorum ama valla doğru. Bir de her telefonda para diye ağlar da ağlar.
Ahhj canim ahhh zamanla sen de pisersin sen de olursun merak etme. Ben de ilk zaman tipki senin gibiydim. Simdi koca benden habersiz bir lokma goturup bir kurus verirsen zehir zikkim olsun onlara diyorum. Niye mi?Doğum öncesi bir hastane çıkışı almıştı, inanın giydirilecek gibi değil. Kumaşı kayış gibi. Ona rağmen giydirdim bol bol kayınvalide mutlu olsun diye. Bir kez olsun elim boş gitmedim. Eşim gittiği zaman hep tembihledim "annen şunu sever şundan al" diye. Karşılık beklemiyorum ama yalandan ağlamalar üstüne bide bu araba, insan hiç mi kıymet görmüyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?