Sinir oldum bu kadınla aynı yerde çalışmak istemiyorum açıkçası. Sabahtan akşama kadar yanımda her an bişey mi diyecek açığımi mı arıyor diye düşünmekten gına geldi. Laf sokmaları cabasıkimseye bir şey deme..
Şefle aynı yerde çalışıyorum tabi. Şef annemin evine gidip anlatıyor bunlarıAynı yerde mi çalışıyorsunuz,
O nasıl bir yer,
Şef denen insan anneye damadı anlatıyor falan
Eşinizi kastetmiştim.Şefle aynı yerde çalışıyorum tabi. Şef annemin evine gidip anlatıyor bunları
Aynı değil ama ilintili yakın sayılır yaniEşinizi kastetmiştim.
Ahu annem öyle milletin ağzının payını verse kalp hastası kanser ne olmazdı da işteanneniz keşke "aile içi olay oluyor bu, konuşmak senin haddine değil yavrucum" minvalinde bir güzel paylasaymış şefinizi...
ha bu arada eşinize de annenize de çok geçmiş olsun..Ahu annem öyle milletin ağzının payını verse kalp hastası kanser ne olmazdı da işte
Yok aile dostu falan değil beraber çalışıyoruz o kadar. Annem arada iş yerime gelir ziyaret eder o kadar tanışırlar. Annem ameliyat olunca bana dedi geçmiş olsuna gideceğim diye bende kötü bişey düşünmedim olur dedim adresi falan verdim.ha bu arada eşinize de annenize de çok geçmiş olsun..
şefiniz aile dostunuz falan mı neden gelip gidiyor annenize?
bir de şef biliyor mu sizin bu konuda bir şeyler bildiğinizi? (yazdıysanız da kaçırmışım ben)
Unuttum yazmayıha bu arada eşinize de annenize de çok geçmiş olsun..
şefiniz aile dostunuz falan mı neden gelip gidiyor annenize?
bir de şef biliyor mu sizin bu konuda bir şeyler bildiğinizi? (yazdıysanız da kaçırmışım ben)
evet bu hoş bir davranış olmuş.Yok aile dostu falan değil beraber çalışıyoruz o kadar. Annem arada iş yerime gelir ziyaret eder o kadar tanışırlar. Annem ameliyat olunca bana dedi geçmiş olsuna gideceğim diye bende kötü bişey düşünmedim olur dedim adresi falan verdim.
Aile dostu değiliz ama tanıyoruz birbirimizi. Bayramda büyüktür falan sayıp gidiyoruz hatta. Çağırıyor özellikle bayramda gelin diye bizde ayıp olmasın diye gidiyoruz işte. Annemi de yukarıda anlattım. Öyle tanıyor.senin sef ve esin ne alaka. sefin anneni ziyarete gitmesi? gidip anlatmasi? senin sonradan habern olmasi? ben bu konuya mana veremedim valla
Bende aynısını anneme dedim onun işyerinde amirleri var durumu da biliyorlar sen canını sıkma dedim.Gereksiz samimiyet kurmuşsunuz, yüz bulmuş densiz.
Ne münasebet yahu.
Sakın ha! eşinizin yöneticilerine v.s. bir şey demeyin. Çocuk değil ya bu koca adam, küçük düşürmüş olursunuz.
Annenize de üzülmemesi için, "annecim sen bir de bunu kendine dert edinme, O işini biliyor müdürleri durumdan haberdar sıkıntı olmaz merak etme" diyebilirsiniz.
Şefinize de "anneme böyle böyle bir şeyler demişsiniz, kadıncağız üzülmüş, endişelenmiş, uyarmak için bana söyledi.
Keşke böyle aile içi bir konuyu gidip hasta annemle konuşmasaydınız.
Bizim için kaygılanmayın lütfen, eşim müdürleri ile bu konuyu halledebilecek yaşta" diyebilirsiniz.
Benimde hoşuma gitti sağolsun ama işte ağzından çıkanı bilmiyor bazen tuhaf tuhaf konuşuyor. Aslında mutsuz bir kadın biliyorumevet bu hoş bir davranış olmuş.
ama gitmişken neden damadını kayınvalidesine çekiştirme gereği duymuş onu anlamadım...
bence bu "dedikodu"yu bildiğinizi hissettirin şefinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?