Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ilginç daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım.
sanırım bir kaç gün daha beklemen gerektiğini söylüyor :S :44:
Daha once hc boyle bseyle karslsmdm bn yaptgm gbi 2 cizgi cikmisti hemen![]()
Bnce braz daha bkle 2 gun falan sonra tekrar yap tabi iki gn dayanabilirsenbide. Daha degisk bi marka test dene okey
![]()
Suff'cum her seyin basi sabir sabirin sonu sana ins. Tatlimi tatli sevimlimi sevimli bi bebek nasip eder allahm . Allah o guzel gonlune gore versin ama bn far ettm gercekten cok gonulden istyosun bebisinin olmasinibu arada daha once dednediniz olmadimi ?
biraz daha sabredip bekleyip testi tekrarla canım ssz fırsatın varsa kan testi hatta bu nazlı bebişler insanı böle eder![]()
Benim adım Nazlı Oda Naz bebek olacak demiştim ben hep. İsmi de kendide benden çıkacakBilsem dermiydim
![]()
Merhaba,
o test geçersiz olmuş canım.Tekrar yapmak gerekir ama adet oldun sanırım olmadı demişsin çünkü.
Bu arada yeni evli sayılırsın yaş kaç,ne zmandır bebek istiyosunuz ?
Yok olamadım hala. 2 yıllık evliyim . 22 yaş 4-5 aydırda istiyoruz. Ama ben evlendiğimden beri hep istiyordum eşim istemiyordu. O ikna oldu bebiş olmuyorBunlarla başım beledaaa
![]()
Sende benim gbi genc anne olmk ıştyosn xni ben 19 yasndaym we ılk denememızde kaldmşmdı 2 aylik bı kzm war adi deniz o 1 yaşna grdgndede 2.yi planlyoruw esmle anne baba kz beraber buyuyorz eşmde 22 yaşnda buyuyp gtcz beraber allhn iznyle .hadi bk sndnde bebiş beklyorm kzma arkadaş olsun
![]()
İnşallahhhh . Ama bu ay gördüm kırmızıyı