çok ilginç daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım.
sanırım bir kaç gün daha beklemen gerektiğini söylüyor :S :44:
Daha once hc boyle bseyle karslsmdm bn yaptgm gbi 2 cizgi cikmisti hemen
Bnce braz daha bkle 2 gun falan sonra tekrar yap tabi iki gn dayanabilirsenbide. Daha degisk bi marka test dene okey
Suff'cum her seyin basi sabir sabirin sonu sana ins. Tatlimi tatli sevimlimi sevimli bi bebek nasip eder allahm . Allah o guzel gonlune gore versin ama bn far ettm gercekten cok gonulden istyosun bebisinin olmasinibu arada daha once dednediniz olmadimi ?
biraz daha sabredip bekleyip testi tekrarla canım ssz fırsatın varsa kan testi hatta bu nazlı bebişler insanı böle eder
Benim adım Nazlı Oda Naz bebek olacak demiştim ben hep. İsmi de kendide benden çıkacakBilsem dermiydim
Merhaba,
o test geçersiz olmuş canım.Tekrar yapmak gerekir ama adet oldun sanırım olmadı demişsin çünkü.
Bu arada yeni evli sayılırsın yaş kaç,ne zmandır bebek istiyosunuz ?
Yok olamadım hala. 2 yıllık evliyim . 22 yaş 4-5 aydırda istiyoruz. Ama ben evlendiğimden beri hep istiyordum eşim istemiyordu. O ikna oldu bebiş olmuyorBunlarla başım beledaaa
Sende benim gbi genc anne olmk ıştyosn xni ben 19 yasndaym we ılk denememızde kaldmşmdı 2 aylik bı kzm war adi deniz o 1 yaşna grdgndede 2.yi planlyoruw esmle anne baba kz beraber buyuyorz eşmde 22 yaşnda buyuyp gtcz beraber allhn iznyle .hadi bk sndnde bebiş beklyorm kzma arkadaş olsun
İnşallahhhh . Ama bu ay gördüm kırmızıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?