Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende adam olacak kıazla ben o üzüntümleyken bir sürü kötü yorum atmıştın hatırladın mı
ağlarken yazamamıştım konuyu bile
korkarak uyandım sonucu bu oldu
yorum atarken bile insan ince davranmalı bence derdim var diyene
bişey demiyorum....Konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmak zorundasınız.
eşiniz ne diyor bu olanlarabişey demiyorum....
Konu aciyor diye her turlu yorumu yapmak zorunda degiliz,Konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmak zorundasınız.
Yuh ya yuh yani. Bu ne terbiyesizlik. Boşver arkadasim görüşme. İnşallah en kisa zamanda Allah kucağıni doldurur.kocamın ailesi görümcdemden bahsetmiştim tuhaf tuhaf yorumlar atan olmuştu...görümcem bebeğini kaybetmişti bende hamileydim aile bizi sürekli bizim moralimizi bozuyordu..
görümcem için eşimi 2 hafta önce babası aramış çocuğuna başlatma diye küfür edip beğırmıştı bende o telefon sesıne korkuyla uyandım bebeğim korkudan bağından düştü 5 aylık doğdu ve yaşamadı...
görümcemim tüm sıkıntılısı bizim bebekmiş hastaneye geldi o kadar mutlu ki herkese benimki daha büyüktü telefonda bahsediyor çok mutlu iki hafta önce babasını arayıp ağlayan onların bebekleri olacak benimki öldü diyen ortalığı bulandıran kadın o değil...
bıktım başkalarının hatalarını ödemektenDoğru eşiniz yapmıştı, kimsenin bi günahı yok bu kadar takılmayın. Biraz gözünüzü kulağınızı kapatın görmeyin duymayın. Böylesi daha iyi.
sevincini paylaşamadığın acında mutluBoyleleri kandan, uzuntuden besleniyor