Şimdi de bir başka problem..

Anestezist07

canım ailemm**
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
266
118
arkadaşlar oda arkadaşımla problemlerim bitmiyor :/ odada sanki sadece kendisi varmış gibi yaşıyor odaya arkadaşlarını getiriyor sürekli skype de başkalarıyla konuşuyor sürekli telefonda konusuyor telefonu patlamıyor diye şaşırıyorum o kadar çok konuşuyor ... sabah akşam onun sesleri çınlıyor artık kulaklarımda başım ağrıyor ! katlanamıyorum.. sizce nasıl bi çözüm bulmalıyım takıyorum kulaklığı ama bi süre sonra müzik dinlemekten de sıkılıyor insan :KK43: En Büyük KK:KK43:

Son düzenleme:
evde kalıyorsan evini ayır.
yurttaysan yurt yöneticisiyle konuş.

arkadaşlar oda arkadaşımla problemlerim bitmiyor :/ odada sanki sadece kendisi varmış gibi yaşıyor odaya arkadaşlarını getiriyor sürekli skype de başkalarıyla konuşuyor sürekli telefonda konusuyor telefonu patlamıyor diye şaşırıyorum o kadar çok konuşuyor ... sabah akşam onun sesleri çınlıyor artık kulaklarımda başım ağrıyor ! katlanamıyorum.. sizce nasıl bi çözüm bulmalıyım takıyorum kulaklığı ama bi süre sonra müzik dinlemekten de sıkılıyor insan :KK43: En Büyük KK:KK43:
Önce kibarca biraz daha sessiz olabilir misin ? de baktın olmuyor idareye durumu havale et tatlım :KK50:

oda değiştirmelisin canım bu tipler telefona yapışık yaşar a-yı-ra-maz-sın.. inadına daha da çok konuşurlar. odanı bir an önce değiştir sen.

ayni sorun bende de vardi bi ara. 24 saat sevgilisi ile nasil konusur bi insan diye dusunurdum. canimli cicimli konusmalar falanlar filanlar iste. sonunda cok feci tartistik. cikti gitti odadan :KK70:

X