Şimdi de izin sorunu !?

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Ev meselesi geçmeden dün ayrı bir olay yaşadım .Bilmiyorum adam sabrımı mi siniyor bu ara ??

Eski konularimda var ama kısaca geçeyim .Ben Ocak - Mart arası 2 ay ailemde kaldım Bursa'da .Oradan da biraz tartışmalı bir şekilde eşimin ailesine geçtim 8 gün kadar .

2 yıl önce büyük bir tartışma yaşandı ailesiyle eşim annesi dışında gorusmuyor kimseyle annesiyle de mesafeli fakat ben gittiğimde herkes gayet iyiydi ,ilimliydi özür filan dioedikelri için gittim ..

Neyse benim ailem çok mu matah derseniz değil ,ben 10 günden fazla kalınca burnumdan geliyor ve geldi de tabi eşime bajsetnedim .Ama annem kavga çıkardı ve bana önce İzmir'e gidin ondan sonra buraya gelin orda Sana yine kötü davranirjarsa gelmeyin istemiyorum ben strese giriyorum zaten kizalrda ( kardeşlerim) rahat hareket edemiyor .X(eşim) bize sürekli hadi birlikte suaray gidelim mi filan deyip strese sokuyor biz gezmeyi sevmiyoruz filan diye bağırdı çağırdı .

Eşimin ailesi tam tersi herşeye uyum sağlarlar o konuda ve misafir ağır gelmez .Bizim sorun baskaydi ve buna rağmen bu gidisimde çok dah aiyi agirlandim qileme göre ne yalan söyleyeyim :/

Şimdi eşim dün diyor ki Ankara'ya ugrayip gidelim (orada arkadaşımız var )ona ugrariz hem dinleniriz biraz Ankara'yı gezer onu da görür devam ederiz .Bende oradan Bursa'ya geçelim önce birkaç gün kalıp ordan İzmir'e gidelim dedim .

Sen ailende 2 ay kaldın ben 1 yıldır kimseyi görmüyorum önce İzmir'e geçelim filan dedi .Benimde tepem attı yani Ankara'ya kadar gelip oradan iznire gitmek daha saçma yani

Önce Bursa'ya gidelim senin o ailenin ne yapacagi belli olmuyor bari kafam rahatken kendi memleketime gideyim hem ben o terbiyesiz insanların yüzune bsktiysam sende eşek gibi Bursa'ya geleceksin diye carlqdim .

Telefonda vs arayıp soruyor bir sorun yok ama gelmekten kaçınıyor gibi düşündüm bilmiyorum sadece gülümser gibi yüzüme bakıp dinledi tek kelime etnedi .Birkaç gün önce oğluma qnneanenye gidecegiz sonra bababnenye geçeceğiz vs diye konuşuyordu .

Yani saçma değil mi Ankara'ya gelip oradan Bursa'ya gecmektense yolu uzatıp önce İzmir'e gitmek ?? Yine s.dik yarışina mi giriyorum su ev mevzusuna olan sinirimden bilmiyorum ??

Yani önce İzmir'e gitmek istemekte haklı mı

Hiç kusura bakmayın annem bana böyle dese hayatta gidipte görmem.
Ne kadar acımasız bir anneniz varmış ya.
Damat gezdirmek istiyor diye stres oluyormuş.
Kraliçe elizabet sanırım. Ha bir de sizi neden kaynananızla vuruyor ?
Ben sizin tartışmanızda bile annenizin parmağı olduğunu düşündüm.
Eşiniz çok haklı geldi bana. Ben olsam bende aynısını söylerdim.
Ama siz gerçekleri bildiğiniz halde hala adama gidelim diyorsunuz.
Gerçekten ben anlamakta zorlanıyorum.

Hiç kusura bakmayın annem bana böyle dese hayatta gidipte görmem.
Ne kadar acımasız bir anneniz varmış ya.
Damat gezdirmek istiyor diye stres oluyormuş.
Kraliçe elizabet sanırım. Ha bir de sizi neden kaynananızla vuruyor ?
Ben sizin tartışmanızda bile annenizin parmağı olduğunu düşündüm.
Eşiniz çok haklı geldi bana. Ben olsam bende aynısını söylerdim.
Ama siz gerçekleri bildiğiniz halde hala adama gidelim diyorsunuz.
Gerçekten ben anlamakta zorlanıyorum.
Eşim bu lafları bilmiyor bahsetmedim.Bahsetsem asla gitmez iyice bahane bulur çünkü onun ailesinin de bana dedikleri bundan kat kat beterdi açıkçası .Eşim tavrını koyup ilişkiyi kesince akılları başlarına geldi .Ne bileyim karşımdaki insanlar böyle olunca kendi annemin lafını söylemek istemedim sanırım :/
Ben herşeye rağmen gidiyorsam oda gelmeli diye düşündüm sanırım diyorum ya belki de yine s.dik yarışı yapıyorum .

Bilmiyorum bazen gerçekten keşke ikimizde kimsesiz olaydik diye düşünüyorum Allah affetsin

Önce Bursa'ya gidelim senin o ailenin ne yapacagi belli olmuyor bari kafam rahatken kendi memleketime gideyim hem ben o terbiyesiz insanların yüzune bsktiysam sende eşek gibi Bursa'ya geleceksin diye carlqdim .
Haksızsınız bu cümleyi duymayı eşiniz hakediyor mu peki. Daha ılıman, sakin konuşmak varken hakaret etmeye, carlamaya gerek var mı? Ayrıca adam itiraz da etmemiş. Benim aileme terbiyesiz diyen, eşşek gibi geleceksin diyen biriyle evli kalmazdım. Saygı kalmamış maalesef yazık.

Haksızsınız bu cümleyi duymayı eşiniz hakediyor mu peki. Daha ılıman, sakin konuşmak varken hakaret etmeye, carlamaya gerek var mı? Ayrıca adam itiraz da etmemiş. Benim aileme terbiyesiz diyen, eşşek gibi geleceksin diyen biriyle evli kalmazdım. Saygı kalmamış maalesef yazık.
Ailesiyle ettiğimiz kavgada ablası bana surtuk deyip aileme bunu bize kakaladiniz diye mesaj atan ,kardeşi çocuğuma beddua eden bir tip .evet terviyrsuzler gerçekten de özür de dileseler bunlar yaşandı ...Savunmaya gctigimi düşünmeyin sadece bunları neden dediğimi söylüyorum .

Evet eşek gibi demesem iyiydi o konuda haksizim ama o an çok sinirlendim ne bileyim

Ev meselesi geçmeden dün ayrı bir olay yaşadım .Bilmiyorum adam sabrımı mi siniyor bu ara ??

Eski konularimda var ama kısaca geçeyim .Ben Ocak - Mart arası 2 ay ailemde kaldım Bursa'da .Oradan da biraz tartışmalı bir şekilde eşimin ailesine geçtim 8 gün kadar .

2 yıl önce büyük bir tartışma yaşandı ailesiyle eşim annesi dışında gorusmuyor kimseyle annesiyle de mesafeli fakat ben gittiğimde herkes gayet iyiydi ,ilimliydi özür filan dioedikelri için gittim ..

Neyse benim ailem çok mu matah derseniz değil ,ben 10 günden fazla kalınca burnumdan geliyor ve geldi de tabi eşime bajsetnedim .Ama annem kavga çıkardı ve bana önce İzmir'e gidin ondan sonra buraya gelin orda Sana yine kötü davranirjarsa gelmeyin istemiyorum ben strese giriyorum zaten kizalrda ( kardeşlerim) rahat hareket edemiyor .X(eşim) bize sürekli hadi birlikte suaray gidelim mi filan deyip strese sokuyor biz gezmeyi sevmiyoruz filan diye bağırdı çağırdı .

Eşimin ailesi tam tersi herşeye uyum sağlarlar o konuda ve misafir ağır gelmez .Bizim sorun baskaydi ve buna rağmen bu gidisimde çok dah aiyi agirlandim qileme göre ne yalan söyleyeyim :/

Şimdi eşim dün diyor ki Ankara'ya ugrayip gidelim (orada arkadaşımız var )ona ugrariz hem dinleniriz biraz Ankara'yı gezer onu da görür devam ederiz .Bende oradan Bursa'ya geçelim önce birkaç gün kalıp ordan İzmir'e gidelim dedim .

Sen ailende 2 ay kaldın ben 1 yıldır kimseyi görmüyorum önce İzmir'e geçelim filan dedi .Benimde tepem attı yani Ankara'ya kadar gelip oradan iznire gitmek daha saçma yani

Telefonda vs arayıp soruyor bir sorun yok ama gelmekten kaçınıyor gibi düşündüm bilmiyorum sadece gülümser gibi yüzüme bakıp dinledi tek kelime etnedi .Birkaç gün önce oğluma qnneanenye gidecegiz sonra bababnenye geçeceğiz vs diye konuşuyordu .

Yani saçma değil mi Ankara'ya gelip oradan Bursa'ya gecmektense yolu uzatıp önce İzmir'e gitmek ?? Yine s.dik yarışina mi giriyorum su ev mevzusuna olan sinirimden bilmiyorum ??

Yani önce İzmir'e gitmek istemekte haklı mı
Cok karışık ve hatali yazmissiniz inanin zar zor anlayabildim ..

Bence siz burda haksizsiniz .. orta yolu daha sakin konusarak bulabilirdiniz bu kadar tepki vermenize hic gerek yoktu ayip etmissiniz ..

Sizi bu duruma sokanlar olmuş illa ki de ben yerinizde olsam ne kendı aıleme ne kocamın aılesıne gıtmez hep eşle takılırdım.

Sen zaten Bursaya gitmişsin uzun süre de kalmışsın, eşinin İzmire gitmek istemesi çok normal,
Zaten annen de gelmeyin önce izmire gidin rahat edimiyoruz falan demiş.
Ben olsaydım annenin o lafından sonra Bursaya eşimle 2,3 yılda bir anca giderdim
Ya zaten benim dediğim 2-3 gün uğramak izin 20 gün civarı olacak .Bende onun ailesine yalniz gittim oğlumu alıp ,o da gelmeli diye düşündüm sanırım .
Evet annem haketmiyor ama hala daha ne zaman geleceksiniz diye sorabiliyor yani .o da ayrı mevzu ...

Cok karışık ve hatali yazmissiniz inanin zar zor anlayabildim ..

Bence siz burda haksizsiniz .. orta yolu daha sakin konusarak bulabilirdiniz bu kadar tepki vermenize hic gerek yoktu ayip etmissiniz ..
Eski konuyu da hatırlatayım derken biraz koru yazmışım haklsiiniz :/ Evet ama normalde öyle konuşup bir anda Ankara'dan İzmir'e rota değişince sinirlendim sanırım .Yoksa amacım birkaç gün uğramak sadece ...
Fazla olmuş sanırım

Konuyu net anlamam için tekrar okumam lazım ama üşendim.
O yüzden en çok dikkatimi çeken şey; O ne biçim anne ya? Ne biçim itici laflar..
Damat tabi ki gezmek ister. Kös kös kadınlarla evde mi oturacak. Kendin gezmezsen gezme.

Resmen gelme demenin başka yolu. Eşinizin ailesi daha sempatik geldi gözüme.
Eşinizle boşuna zıtlaşıyorsunuz. Annenizi örnek almayın derim..

Ben olsam kendi ailem böyle olsa yılda 1 defa, 1 hafta gider dönerim..

Sizi bu duruma sokanlar olmuş illa ki de ben yerinizde olsam ne kendı aıleme ne kocamın aılesıne gıtmez hep eşle takılırdım.
Eşim bunu anlamaz birde neredeyse tüm sülalesi orada gidince biraz kafası rahatliyor birde eşim gitmexse annesi kalkıp gelir :D benim annem gibi değil özler ve usenmeyip gelir benim annem daha yaşadığım yeri görmedi bile ...
Birde burası çok sıcak oluyor 50 dereceyi gördüğünüz oluyor temmuzda İzmir bile buraya göre daha makul kalıyor 😁

Ya zaten benim dediğim 2-3 gün uğramak izin 20 gün civarı olacak .Bende onun ailesine yalniz gittim oğlumu alıp ,o da gelmeli diye düşündüm sanırım .
Evet annem haketmiyor ama hala daha ne zaman geleceksiniz diye sorabiliyor yani .o da ayrı mevzu ...
kendi bakış açınız ile siz de haklısınız, ankaradan sonra bursaya uğramak daha mantıklı
ama eşiniz polis zaten zor şartlarda çalışılıyor bunu yakinen biliyorum ben de kaldım doğuda polis şarkı için,
1 seneden beri de gitmemiş ailesinin yanına..
Ben olsaydım Ankaradan sonra İzmire geçer 1 hafta falan izmirde kaldıktan sonra geze geze bursaya gider, Bursada da 2-3 kalıp gene geze geze İzmire dönerdim. Yıllık izin bitiminde de İzmirden yaşadığım yere giderdim
ve eşim olmadan da ailesinin yanına çocuğum ile bir daha gitmezdim

Eşim bunu anlamaz birde neredeyse tüm sülalesi orada gidince biraz kafası rahatliyor birde eşim gitmexse annesi kalkıp gelir :KK70: benim annem gibi değil özler ve usenmeyip gelir benim annem daha yaşadığım yeri görmedi bile ...
Birde burası çok sıcak oluyor 50 dereceyi gördüğünüz oluyor temmuzda İzmir bile buraya göre daha makul kalıyor 😁
Ay vallahi evlenecek adamdan çok aileler sorunlu ya, gıcık bir durum Allah size yardım etsın...

Back
X