- Konu Sahibi yorgunummm
-
Hayir yorgun olacak bi durum yok ki aynen bende ona bozuldum tamam memur bey diye odadan cikasim geldiSabah seveni duydum da akşam sevmeyip sabah seveni ilk defa duydum
Yorgundur akşamları ama üslubu çok çirkin,
O ne be memur gibi bugün git yarın gel,
Bende cok sinirlendim hala da sinirliyim simdi kizimin odasindayim tlfnda dizi izliyor insallah o telefonu patlarAyyy öküz, şimdi git sabah gel ne ya sen paralı çalışıyorsun sanki ayy Allahım tam sopalıkYaklaşma sen de akıllansın hödük, çok sinirlendim
En onde ki bayraklisiTipik öküz işte
Kabul etmiyor ki sorun olsa seni severmiyim ben sana ölürüm kurban olurum vs konusur da konusurEvet belli sorun var
Esini doktora goturmelisin
Yok ben şişme bebegim ne zaman isterse benin oyle bi lüksüm yok ya hayir de ki yorgunum ki yorgun falanda degil yine ses etmem ulan sariliyom opuyom simdi sen git sabah seviyom ayy kufur yazsam banlanir miyim kiiiiiHaklisin
Sadece onun cani isteyince mi olacak sen insan degilmisin Allah Allah
Bir daha afadrsin b.k bulur... Bu kadar gururumu ayaklar altinada aldiramam dun gece kendi resmen şey gibi hissettimHazir isteyen kadin bulmusta...
Bu erkeklere ne oluyor ya bilen var mi? Iliskiyi reddeden tipler ne kadar cogaldi.
Yok ben şişme bebegim ne zaman isterse benin oyle bi lüksüm yok ya hayir de ki yorgunum ki yorgun falanda degil yine ses etmem ulan sariliyom opuyom simdi sen git sabah seviyom ayy kufur yazsam banlanir miyim kiiiii
Bu tur derken ? Asil tam tersi esim o tur laflari sevmez :)Bu erkek modellerine hazirlanip yanina gitmen yetmez. Biraz agzin laf yapsin ayip seyler soyle ve vahsiles. Hazirlanip sap gibi yaninda durursan bugun git yarin gel der. Bir sure sonra bugun git yarinda gelme der.
Evet getirmeyi dusunuyorum ama bunu hic konusmadan yapicam kavga edersem kizima da yansiyorBence o lafi burnundaan gerir ben öyle yapardim şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?