Şimdi git sabah gel..

Evet getirmeyi dusunuyorum ama bunu hic konusmadan yapicam kavga edersem kizima da yansiyor
Eşin senin bu kadar niyetli, hazırlıklı olduğunu bilmeden salakça bi laf etmiş. Bence hiç konunuyu uzatıp tadınızı kaçırma. Madem eşin sabah seviyor ve bunun sana bi rahatsızlığı yok. Sabah yapı verin ne olcak.

Ne tür insan var ya. o söz ne öyle şimdi git sabah gel. Bi koca karisina onem vermedimi gicik oluyorum.
Vermesin o. cok ciddiyim eger doktora gitmeyi veya duzelmek icin baska seyler yapmayi denemezse sonumuz hic iyi yere gitmez omur boyu bununlami ugrasicam ya. Yanlis anlasilmasini da istemem ama yani insaniz kendisi de esim istemek en dogal hakkim ama adam tirt yani

İyi de arkadaşım sen eşinin cinselliğinin sana yetmemesibden şikayetçi değilsin ki. Sonradn daha sıkmış, biz neden yapmıyoruz olmuş. Bunun için biz sana ne diyelim. Ağdanı, kırmızı iç çamarını, farklı pozisyon dneyimini hazırla çık adamın karşısına

Hazir oldugumun farkindaydi kac defa sakalasir gibi dedim de sabah sevmesi degil sorun ben sirnastikca simdi git sen sabah gel demesi hayir kac para vericeksin sabah diyesim geldi bilmiyorum ilk defa bu kadar gururum incildi

Çok sinir bozucu bir durum ama anlatım tarzınız öyle güzel ki istemeden çok güldüm.
Eşiniz size yaklaşınca da "canım mesai saati doldu, kepenkler kapandı, kusura bakma" deyin madem. Bu işin saati mi varmış? Oldu olacak önceden randevu versin, saatlerinizi ayarlayın filan. Bu tavırlar insanda tutku, heyecan bırakmaz. Eee robot gibi de sevişilmeyeceğine göre... Eşinize bunu anlatın bence. Sonra neden soğuk davranıyorsun, yaklaşmıyorsun, istemiyorsun diye bıdı bıdı yapmaya yeltenmesin.

İnanin varya şuan bildigin robot gibiyim kahvaltiyi hazirladim hic konusmuyorum magazin acmis guluyo pişkin pişkin caydanligi geciricem kafasina birak ya 10 sene yaklasma sorun ne demez disaridanda goren cok sanslisin esin dort dortluk der hep icini bilen yok tabi...

canım oncelıkle aynı sey benım esımde de var asla aksamları gecelerı yapmaz bende kızarım hatta gecenın verdıgı bır atmofer var dıye ama yne de aynı.. sımdı alıstım saygı duyuyorum ama esının uslubu cok yanlıs sen o kadar hazırlanmıssn ne demek sımdı gıt sabah gel!!! en azından yorgunum dıyıp senın uzmeden sevısseymıs barı esın okuzluk yapmıs... bıde neden cınsellıgınz bu kadar uzun haftada bır ıkı haftada bır sen mı ısteksızsın... ?

eğer ilk kez olduysa affet. hanımların hep başı ağrır ya, eşin başım ağrıyor sonra diyemediği için öyle odunca konuşmuş :)

Uyku sersemligiyle mi söyledi bunu, yoksa gayet bilinçli miydi?
Siz kırıldım diyince özür diledi mi?

Kabul etmiyor ki sorun olsa seni severmiyim ben sana ölürüm kurban olurum vs konusur da konusur
Git uzakta öl tovbe tovbeee
Sevgiyle ilgili bisey degil ki bu
Simdi soyleyemiyorum , anladin sen onu, iste onunla ilgili bir sorunu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…