- Konu Sahibi yorgunummm
-
Eşin senin bu kadar niyetli, hazırlıklı olduğunu bilmeden salakça bi laf etmiş. Bence hiç konunuyu uzatıp tadınızı kaçırma. Madem eşin sabah seviyor ve bunun sana bi rahatsızlığı yok. Sabah yapı verin ne olcak.Evet getirmeyi dusunuyorum ama bunu hic konusmadan yapicam kavga edersem kizima da yansiyor
Vermesin o. cok ciddiyim eger doktora gitmeyi veya duzelmek icin baska seyler yapmayi denemezse sonumuz hic iyi yere gitmez omur boyu bununlami ugrasicam ya. Yanlis anlasilmasini da istemem ama yani insaniz kendisi de esim istemek en dogal hakkim ama adam tirt yaniNe tür insan var ya. o söz ne öyle şimdi git sabah gel. Bi koca karisina onem vermedimi gicik oluyorum.
Vermesin o. cok ciddiyim eger doktora gitmeyi veya duzelmek icin baska seyler yapmayi denemezse sonumuz hic iyi yere gitmez omur boyu bununlami ugrasicam ya. Yanlis anlasilmasini da istemem ama yani insaniz kendisi de esim istemek en dogal hakkim ama adam tirt yani
Hazir oldugumun farkindaydi kac defa sakalasir gibi dedim de sabah sevmesi degil sorun ben sirnastikca simdi git sen sabah gel demesi hayir kac para vericeksin sabah diyesim geldi bilmiyorum ilk defa bu kadar gururum incildiEşin senin bu kadar niyetli, hazırlıklı olduğunu bilmeden salakça bi laf etmiş. Bence hiç konunuyu uzatıp tadınızı kaçırma. Madem eşin sabah seviyor ve bunun sana bi rahatsızlığı yok. Sabah yapı verin ne olcak.
Hayir yorgun olacak bi durum yok ki aynen bende ona bozuldum tamam memur bey diye odadan cikasim geldi
İnanin varya şuan bildigin robot gibiyim kahvaltiyi hazirladim hic konusmuyorum magazin acmis guluyo pişkin pişkin caydanligi geciricem kafasina birak ya 10 sene yaklasma sorun ne demez disaridanda goren cok sanslisin esin dort dortluk der hep icini bilen yok tabi...Çok sinir bozucu bir durum ama anlatım tarzınız öyle güzel ki istemeden çok güldüm.
Eşiniz size yaklaşınca da "canım mesai saati doldu, kepenkler kapandı, kusura bakma" deyin madem. Bu işin saati mi varmış? Oldu olacak önceden randevu versin, saatlerinizi ayarlayın filan. Bu tavırlar insanda tutku, heyecan bırakmaz. Eee robot gibi de sevişilmeyeceğine göre... Eşinize bunu anlatın bence. Sonra neden soğuk davranıyorsun, yaklaşmıyorsun, istemiyorsun diye bıdı bıdı yapmaya yeltenmesin.
Oyle yapicam kahvaltiyi toplayim :)Hava da mis, al kizini cik gez. Yuzune bakma tum gun, aksam yemegini de disarda yersiniz ikiniz.
Kerestinin hasi evde tek basina yillansin.
Oncelikle cinsellik sayfasinda yeni konu butonunu bulamadim :/
Şuan gozlerim şiş ve hala agliyorumesimle severek evlendik yaklasik 4 sene konustuk 4 yasinda bir kizimiz var maddi manevi cok sukur sorunumiz yok ama gel gelelim evlendigimiz gunden beri cinsellik sorunumuz hep oldu benim esimden once hic bir birliktelik vs biseyim olmadi hafta bir ... İki hafta da bir... Hatta ayda bir... Hep normla bildim baktim bu sure biraz daha uzuyor arastirma yaptim gordum ki pek normal degiliz neyse sorun bende dedim utandigim icin pek gecelik vs almam hatta ceyizde ki takim olurya o var sadece neyse dedim olur mu kiz bak kendine vssssss aldim sattim kizi uyuttum dun aksam yanina gittim o kadar hazirlamisim ki kendi mi :) bana dedigi cumle ben aksam sevmiyom git simdi sabah gel..... Ayyyy o kadar zoruma gitti ki parayla yapiyorum gibi hissettim. sabaha kadar neredeyse hic uyumadim agladim sabah uyanmis sirnasiyo bende insanda gram gurur birakmiyorsun dedim dondum arka mi ya ben mi haksizim o mu? Sorun var mi? Yok mu?
Oncelikle cinsellik sayfasinda yeni konu butonunu bulamadim :/
Şuan gozlerim şiş ve hala agliyorumesimle severek evlendik yaklasik 4 sene konustuk 4 yasinda bir kizimiz var maddi manevi cok sukur sorunumiz yok ama gel gelelim evlendigimiz gunden beri cinsellik sorunumuz hep oldu benim esimden once hic bir birliktelik vs biseyim olmadi hafta bir ... İki hafta da bir... Hatta ayda bir... Hep normla bildim baktim bu sure biraz daha uzuyor arastirma yaptim gordum ki pek normal degiliz neyse sorun bende dedim utandigim icin pek gecelik vs almam hatta ceyizde ki takim olurya o var sadece neyse dedim olur mu kiz bak kendine vssssss aldim sattim kizi uyuttum dun aksam yanina gittim o kadar hazirlamisim ki kendi mi :) bana dedigi cumle ben aksam sevmiyom git simdi sabah gel..... Ayyyy o kadar zoruma gitti ki parayla yapiyorum gibi hissettim. sabaha kadar neredeyse hic uyumadim agladim sabah uyanmis sirnasiyo bende insanda gram gurur birakmiyorsun dedim dondum arka mi ya ben mi haksizim o mu? Sorun var mi? Yok mu?
Dun iki tane gecelik almistim cope attim sonra kiyamadim verdigim paraya geri cikardim bende normal degilim yâaaa
Uyku sersemligiyle mi söyledi bunu, yoksa gayet bilinçli miydi?Oncelikle cinsellik sayfasinda yeni konu butonunu bulamadim :/
Git uzakta öl tovbe tovbeeeKabul etmiyor ki sorun olsa seni severmiyim ben sana ölürüm kurban olurum vs konusur da konusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?