- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Yani bilmem ikimizde ayniyiz aslinda o kadar yetiyo gibi bilmiyorumcanım oncelıkle aynı sey benım esımde de var asla aksamları gecelerı yapmaz bende kızarım hatta gecenın verdıgı bır atmofer var dıye ama yne de aynı.. sımdı alıstım saygı duyuyorum ama esının uslubu cok yanlıs sen o kadar hazırlanmıssn ne demek sımdı gıt sabah gel!!! en azından yorgunum dıyıp senın uzmeden sevısseymıs barı esın okuzluk yapmıs... bıde neden cınsellıgınz bu kadar uzun haftada bır ıkı haftada bır sen mı ısteksızsın... ?
Bu erkekler böyle öküz olmak zorunda mı
Yoo uyku sersemi degildi lafi dedi ben kalktim gittim hic bisey yapmadiUyku sersemligiyle mi söyledi bunu, yoksa gayet bilinçli miydi?
Siz kırıldım diyince özür diledi mi?
Yani bilmem ikimizde ayniyiz aslinda o kadar yetiyo gibi bilmiyorum
Canı istemeyince nasıl sertleşebilor kiHaklisin
Sadece onun cani isteyince mi olacak sen insan degilmisin Allah Allah
Istemesse sertlesmeski sanirimCanı istemeyince nasıl sertleşebilor ki
Canı istemeyince nasıl sertleşebilor ki
Bazı bazı,Istemesse sertlesmeski sanirim
Canı istemeyince nasıl sertleşebilor ki
Sabahlari gozume kotu geliyosun
karanlikta idare ediyorsun diyedinn diyeydinnn
kocan okuz
Oncelikle cinsellik sayfasinda yeni konu butonunu bulamadim :/
Şuan gozlerim şiş ve hala agliyorumesimle severek evlendik yaklasik 4 sene konustuk 4 yasinda bir kizimiz var maddi manevi cok sukur sorunumiz yok ama gel gelelim evlendigimiz gunden beri cinsellik sorunumuz hep oldu benim esimden once hic bir birliktelik vs biseyim olmadi hafta bir ... İki hafta da bir... Hatta ayda bir... Hep normla bildim baktim bu sure biraz daha uzuyor arastirma yaptim gordum ki pek normal degiliz neyse sorun bende dedim utandigim icin pek gecelik vs almam hatta ceyizde ki takim olurya o var sadece neyse dedim olur mu kiz bak kendine vssssss aldim sattim kizi uyuttum dun aksam yanina gittim o kadar hazirlamisim ki kendi mi :) bana dedigi cumle ben aksam sevmiyom git simdi sabah gel..... Ayyyy o kadar zoruma gitti ki parayla yapiyorum gibi hissettim. sabaha kadar neredeyse hic uyumadim agladim sabah uyanmis sirnasiyo bende insanda gram gurur birakmiyorsun dedim dondum arka mi ya ben mi haksizim o mu? Sorun var mi? Yok mu?
Hazir oldugumun farkindaydi kac defa sakalasir gibi dedim de sabah sevmesi degil sorun ben sirnastikca simdi git sen sabah gel demesi hayir kac para vericeksin sabah diyesim geldi bilmiyorum ilk defa bu kadar gururum incildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?