- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.495
- 158
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Ne yedirelimCok fenasiniz kizlar. Adamlariniza hormonlu yiyecek besliyorsunuz sonra da sasirip kaliyorsunuz. Erkekler bizden de fena etkileniyorlar cunku vucutlari dayaniksiz.
Valla gecenlerde dayanamadim herif dedim gay falan misin elimin tersini goruyon mu dedi :)Bi sorun var belli. Sorun ayda bir olması değil ayağına gelen fırsatı tepmesi.
Girdim dusumu aldim giyindim suslendim ciktim kizimla disari hemen pesimize geldi yemege goturdu (gitmem dedim ama kizim cok istedi) adem gunesin bi kitabini aldiBaşlığı okuyunca iş görüşmesi filan sandim....bu erkekler neden bu kadar hödük olmak zorunda acaba....
O isteyince sende bugün olmaz yarın gel de canim
Valla cokta saglikli beslenir abur cubur hicc yemez hatta tatli falan hic bisey du bakiyim tatli mi yedirsem zorla ondan mi kiCok fenasiniz kizlar. Adamlariniza hormonlu yiyecek besliyorsunuz sonra da sasirip kaliyorsunuz. Erkekler bizden de fena etkileniyorlar cunku vucutlari dayaniksiz.
Konusuyorum yok sıkınti bu islerin yeri zamani var diyor ya ne alaka diyorum evimizdeyiz odamizdayiz beynim yorgun diyor amannnnBu konuda esiniz iletisime acik mi?
Belki birbirinizi terslemek bu sekilde kopukluklara sebep oluyordur. Iletisime gecmeye calisin konusun. Cinsell8k konusnak sizi rahatsiz etmesin. Esinizi rahatlatin. Anormal olarak gormesin. Bir soeun oldugunda terapi ile halledilebileceginizi gormelisiniz. Kirmizi gecelik her zaman cozum degildir kk kadinlari :) iletisim kesin çözümdür
Hayir full organik yiyebiliyor musnuz, hormonsuz oldugunu garanti edebiliyor musunuz, asla madde katkisi olan yiyecek tuketmesin testosteronu olduruyor.Valla cokta saglikli beslenir abur cubur hicc yemez hatta tatli falan hic bisey du bakiyim tatli mi yedirsem zorla ondan mi ki
Yorgunsa yorgundur, siz onu bir kaplicaya goturun , ya da issiz bir tatil evine dinlensin biraz.Konusuyorum yok sıkınti bu islerin yeri zamani var diyor ya ne alaka diyorum evimizdeyiz odamizdayiz beynim yorgun diyor amannnn
Size söyleyememiş ama ereksiyon problemi yaşıyorsa da sabah istiyor olabilir. Sabah daha kolay oluyor çünkü. Ama sebep ne olursa olsun üslup çok kötü. Bence sakin sakin konuşun. Bazen insan lafın nereye gittiğini düşünmeden konuşabiliyor.Hayir yorgun olacak bi durum yok ki aynen bende ona bozuldum tamam memur bey diye odadan cikasim geldi
Cok fenasiniz kizlar. Adamlariniza hormonlu yiyecek besliyorsunuz sonra da sasirip kaliyorsunuz. Erkekler bizden de fena etkileniyorlar cunku vucutlari dayaniksiz.
bence esın yemege goturmu sevdıgın yazarın kıtabını almıs aksama hazırlan senınle ılgılı aktıvıtesı var
Haydaaa yine fatura kadına kesildi iyi mi? Yapmayın şunu ya.
Sağlıklı beslensin o zaman. Kadın doktora git diyormuş kabul edip gitmiyormuş beyzade.
İntikam zamanııı
Konu sahibi tam olayın ortasında bırak git kalsın eli böğründe. Anladın sen onu.
katılıyorum sana hadı bakalım yarın alırız havadıslerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?