Şimdi git sabah gel..

Benim esimde beni birkaç defa reddetti bu şekilde. Uykum kaçmasın bilmem ne diye. Bende çok sorun ediyordum ama baktım ki bu tipler çoğalmaya başlamış, o kadar çok varki hani biraksan aylarca sevismeyecek erkek bana cok ilginç geliyor. Erkek dediğin her daim peşinden koşar sanırdim ben biz 4 kiz kardesiz hic birimizin kocasi seviselim diye can atmiyor malesef. artik erkeklerin çoğunda bu problem varr. Doktora gitmeyi kabul ettirmek imkansiza yakin. Hepsini bosayip bir tencerede kaynatmak lazim

Cok fenasiniz kizlar. Adamlariniza hormonlu yiyecek besliyorsunuz sonra da sasirip kaliyorsunuz. Erkekler bizden de fena etkileniyorlar cunku vucutlari dayaniksiz.

Başlığı okuyunca iş görüşmesi filan sandim....bu erkekler neden bu kadar hödük olmak zorunda acaba....
O isteyince sende bugün olmaz yarın gel de canim

Valla birsey diyemiyorum benim esim beni hic reddetmez biraz once geldi kendi yanasti neyse yatagi actik vazgecti aksam yapariz mac izlemeye gidicem dus alicam usurum dedi bende tamam dedim giyindim ama aksam hicbirsey olmucak cunku yoruldum erkenden yatip uyucam kendi kaybetti boşver erkek degil mi hepsinde var bir sekilde öküzluk

Bi sorun var belli. Sorun ayda bir olması değil ayağına gelen fırsatı tepmesi.

Başlığı okuyunca iş görüşmesi filan sandim....bu erkekler neden bu kadar hödük olmak zorunda acaba....
O isteyince sende bugün olmaz yarın gel de canim
Girdim dusumu aldim giyindim suslendim ciktim kizimla disari hemen pesimize geldi yemege goturdu (gitmem dedim ama kizim cok istedi) adem gunesin bi kitabini aldi ( cok sevdigim icin) simdide arkadaslarinin yanina gitti aksama ne olur bilmiyorum

Cok fenasiniz kizlar. Adamlariniza hormonlu yiyecek besliyorsunuz sonra da sasirip kaliyorsunuz. Erkekler bizden de fena etkileniyorlar cunku vucutlari dayaniksiz.
Valla cokta saglikli beslenir abur cubur hicc yemez hatta tatli falan hic bisey du bakiyim tatli mi yedirsem zorla ondan mi ki

şimdi git sabah gel mi?
O ne ya devlet dairesi gibi. Bugün git yarın gel.
Evrak filan da istedi mi?
Ayy ne kadar sabırlı kadınlarsınız ya.
Kocam bana öyle dese 1 yıl sevişmem sanırım.
İlginç modeller.

Konusuyorum yok sıkınti bu islerin yeri zamani var diyor ya ne alaka diyorum evimizdeyiz odamizdayiz beynim yorgun diyor amannnn

Valla cokta saglikli beslenir abur cubur hicc yemez hatta tatli falan hic bisey du bakiyim tatli mi yedirsem zorla ondan mi ki
Hayir full organik yiyebiliyor musnuz, hormonsuz oldugunu garanti edebiliyor musunuz, asla madde katkisi olan yiyecek tuketmesin testosteronu olduruyor.

Hayir yorgun olacak bi durum yok ki aynen bende ona bozuldum tamam memur bey diye odadan cikasim geldi
Size söyleyememiş ama ereksiyon problemi yaşıyorsa da sabah istiyor olabilir. Sabah daha kolay oluyor çünkü. Ama sebep ne olursa olsun üslup çok kötü. Bence sakin sakin konuşun. Bazen insan lafın nereye gittiğini düşünmeden konuşabiliyor.

bence esın yemege goturmu sevdıgın yazarın kıtabını almıs aksama hazırlan senınle ılgılı aktıvıtesı var

Haydaaa yine fatura kadına kesildi iyi mi? Yapmayın şunu ya.
Sağlıklı beslensin o zaman. Kadın doktora git diyormuş kabul edip gitmiyormuş beyzade.

bence esın yemege goturmu sevdıgın yazarın kıtabını almıs aksama hazırlan senınle ılgılı aktıvıtesı var

İntikam zamanııı
Konu sahibi tam olayın ortasında bırak git kalsın eli böğründe. Anladın sen onu.

katılıyorum sana hadı bakalım yarın alırız havadıslerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…