- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Kurutanlar var evet ama onlar bildigin camasir gibi seriyolar ipeKurumustur sadece birşey olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurutanlar var evet ama onlar bildigin camasir gibi seriyolar ipeKurumustur sadece birşey olmaz
Bu sıcakta etler bir gün dinlenir mi. Vantilatör klima lazım. Yada dolabın alt kısmı olabilir. Maalesef biraz bozulmuşgbozulmuş gibi.Kızlar kurban kestigimiz gün kasap bizde kalacak etler için 1 gün dinlensin öyle kaldırın dedi. 1 gece dinlendi etler dışarda. Ama sabah baktım dış kısmı bazılarının mor . Şimdi tüm etleri çöpe mi atacağız bozulmuş mudur ?
Dağıtmadınız mi kurbanı neden kasapta kaldı ki ?Kızlar kurban kestigimiz gün kasap bizde kalacak etler için 1 gün dinlensin öyle kaldırın dedi. 1 gece dinlendi etler dışarda. Ama sabah baktım dış kısmı bazılarının mor . Şimdi tüm etleri çöpe mi atacağız bozulmuş mudur ?
Bence etler bozulmadı. Etlerin morarmış normal değil mi? Ben öyle biliyorum dinledikçe o kırmızılik kaybolurBulunduğum il Tr nin en soğuk şehri. Evet Legende üstü kapalı idi.
Bizim bir tanıdık da etleri dinlendirmek gerek diye kesim yerinden nasıl aldıysa oyle bekletmiş. Kıyma yaptırmaya goturınce ertesi gun kasap bunlar bozulmussa demiş. En iyisi tepsilere yayıp buz dolabında bekletmek. Balkon soguksa da balkonda ama uzerı acık olarak. Umarım bozulmamıstır etleriniz yazık uzulur ınsanBulunduğum il Tr nin en soğuk şehri. Evet Legende üstü kapalı idi.