Kendi begendigin esyalari alman,ayri ev tutmaniz iyi olmus. Seni ezecek gibi duruyorlar böyle yapman 1-0 one gecirmis seni. Ama ne o oyle çocuk gibi harclik vermediler,bayramlik almadilar filan. Buna neden takiliyorsun?
eşimde yanımda durdu bu konuda oda babasını karsısına aldıiyi de senin eşinin ağzı dili yok mu ondan hiç bahsetmemişsin. demiyor mu benim karımın kullanacğaı beyaz eşyadan size ne diye?
Bu saçma gelenekleri keske yikabilsek. Onlarin harcligina muhtac degiliz sonuçta dimi. Peki tayin durumu olmaz mi?bizim adetimiz oldugu için sanırım aslında bu bana bak normalde bunu yapmalıydık ama yapmıyoruz dedirtiyor bizim adetimizde gelin kız giydirilir harclık verilir gelenek işi
bidaha atanabilmesi için benim baska sehire gidip 1 yıl çalısmam gerek suan imkansız gibibir yolunu bul devlet tayınımızı çıkardı biz istemedik bile de ,
bunlarla işin zor
Bana kiyafet almadılar harçlık vermediler diyene kadar hak verdim sana.
Evlilikten sonrası çok zor senin için . Çünkü kaynanayla savaşacak kadar güçlü değilsin
kendi düğün stresini yaşayamaz mı bir insan yaşayamıyorum bardağım taştı inanınki anneme desem çık gel ben seni üzsünler diyemi gönderdim boşan diyecek biliyorum benim ailemde fevri ama bende arayı bulmaktan yoruldumSimdiden Allah kolaylik versin isin cok zor
eşimde yanımda durdu bu konuda oda babasını karsısına aldı
Sekiz senelik evli biri olaraktan sana kesinlikle su lafimi kulagina kupe yap derim.bardagi tasiricak kadar dolduysan kesinlikle tas derim, sabredip saygi duymaya calistikca daha cok uzerine geliceklerdir,herkezee hakettigince say ve sev...yeri geldigince bildigini oku tabiki kimsenin kimseden ustunlugi yok,birilerinin senin uzerinden egosunu taymin etmesine izin verme istedikleri kadar bagirip cemkirsinler icinden ne geliyirsa oyle yapkendi düğün stresini yaşayamaz mı bir insan yaşayamıyorum bardağım taştı inanınki anneme desem çık gel ben seni üzsünler diyemi gönderdim boşan diyecek biliyorum benim ailemde fevri ama bende arayı bulmaktan yoruldum
ona hak vermiyor değilim hem benim laflarım hem annesi hem babası herkesin gönlü hoş olsun diye cabalıyoryeterince almamış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?