- 1 Mayıs 2015
- 617
- 335
- 103
- 39
- Konu Sahibi prensesilya
-
Bu arada bir şey soracağım. Bir umut. Adetinden ne kadar sonra öğrendin. Yani geç döllenmeymiş ya. Ya da ilişkiden ne kadar sonra.
Bende surekli farkli farkli sitelerde haftama bakiyorum ayin 20sinde kontrole gitcem o zamanki halini arastiriyorum tek isim bebek oldu :)
Aslında zaman o kadar hizli geciyor ki farkında degiliz bize gecmiyor gibi geliyor. Yarin bir bakicaz ki dogmus ve buyumus onu bile anlamiycazBenim de aof sinavlar vardi valla hicbisiye bakamadim canim dersler yuzunden.
Nese ki sinav bitti.
Yarin olsa da ogrensem icimde ne oluo ne bitio vallahi zaman gecmio
Teşekkür ederim. İnşallah bi aksilik Yaşamazsın. hayırlısıyla alırsın kucağınaTeşekkürler canim ben 4 gun gecikince kendim test yaptim evde oyle ogrendim.
Dr da gec dollenme dio.
Daha bebegi goremedik.
Cok kafami kurcalio benim de.
Yarin gidecegim bakalim.
İnşallah bi aksilik olmaz.
Daha once oluyordu ama gecti bu aralar yok cnm agri.ben de yarin gidiyorum dr a .sen bugun gitmis olmalisin.kalbi duyacak misin bakalim haber ett canim :)
Gordum gormekle kalmadım kalp atisinida duydum nefesimi tuttum o an tarifi imkansiz bi duygu allahim herkese nasip etsin insallah
6+4de gordum canim merak etme gorursun kimi 5de goruyo kimide 8de icini ferah tut birde ben gittigimde inanilmaz sikisiktim wcye gidecek firsat bulamamistim onun da etkisi var diye dusunuyorum bilerek yapmadim ama zamanim yoktu wcye gidecekMerhaba canım ben keseyi gördüm karından baktı bebeği göremedik sen kaçıncı haftada gördün bebis i benim sat a göre6l 6 haftalık doktor haftaya gel tekrar bir daha dedi
Aldin mi kan sonucunu ne cikti merak ettim bende sadece göğüs sismesi oldu onun haricinde hic bir belirtim yoktumerhaba kızlar bana biraz erken belirtilerden bahseder misiniz? yarın kan testi sonucumu alıcam kendi kendime gelin güvey olup üzülmk istemiyorum.
Levatiron ya da euthrox vermiştir eğer yüksekse bebek için çok tehlikeli tsh ilacını içmeye başla kadın dogumcularda o ilacı veriyor zaten ben de 50 lik olandan kullanıyorum midemi bulandirdigi için gece 4 gibi içip bir bardak suyla geri yatıyorum. Tsh 2,30 un altında olması lazım Allah korusun bebek te zeka geriligine sebep olabiliyor...Prensesilya gordun mu sun bebegini bir sey yazmamissin aksam hersey yolundadir umarim,..
Ben bugun dahiliyeye gittim seker yuklemesi sonucu icin..endokrinoloji ye yonlendirdi ..ilginc olan tsh degerim4 gunde 2 katina cikmis?? onun icin ilac yazdi hemen ama kadin dogumcunun onayini almadan baslamayacagim..Endokrinoloji 15gune kadar randevu vermiyor tu n u doluymus.. ne yapacagim bilmem ???
Gittim canım ama sadece keseyi gördüm bebeği göremedik sence normal mi bizim haftalarimiz yakın benimki biraz daha geç seninkine göre bende merak ettim sen ne yaptın sende yaz mutlaka benim ağrılar ara ara oluyor bu ara midem bulanmaya başladı
Prensesilya gordun mu sun bebegini bir sey yazmamissin aksam hersey yolundadir umarim,..
Ben bugun dahiliyeye gittim seker yuklemesi sonucu icin..endokrinoloji ye yonlendirdi ..ilginc olan tsh degerim4 gunde 2 katina cikmis?? onun icin ilac yazdi hemen ama kadin dogumcunun onayini almadan baslamayacagim..Endokrinoloji 15gune kadar randevu vermiyor tu n u doluymus.. ne yapacagim bilmem ???
Bendende aldilar canim rutin kontrol iste ne zaman gittin hastaneye hangi gun 7+2 dedi benim bugün 8+2 oldu cok guzel bi duygu dimi inanilmaz birşeyNormal kizz panik yapma benim de oyleydi iste.
Canim gittim doktora.7 hafta 2 gunluk dedi sali gunu :)
İlk defa tam ne kadarlik oldugu cikti ortaya :)
Kalbini duydum cok şükür.
Ben erken duymam saniyordum şaşırdım cok degisik bi his gercekten.24unde gidecegim simdi de.
Aa bi de 5 tup kan,1 tup idrar tahlili verdim.
Rutin kontrol içinmiş.
Macera87 yavrum senden de aldilar mi boyle kan 5 tup?
İi ki kan tutuyo dedim kanım kalmadi vermekten
Bendende aldilar canim rutin kontrol iste ne zaman gittin hastaneye hangi gun 7+2 dedi benim bugün 8+2 oldu cok guzel bi duygu dimi inanilmaz birşey
Sali demissin gormedim tatlim yani 7+4 bugun iyi hadi aramizda pek bi fark yok 5 guncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?