Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Bu arada bir şey soracağım. Bir umut. Adetinden ne kadar sonra öğrendin. Yani geç döllenmeymiş ya. Ya da ilişkiden ne kadar sonra.

Teşekkürler canim ben 4 gun gecikince kendim test yaptim evde oyle ogrendim.
Dr da gec dollenme dio.
Daha bebegi goremedik.
Cok kafami kurcalio benim de.
Yarin gidecegim bakalim.
İnşallah bi aksilik olmaz.

Bende surekli farkli farkli sitelerde haftama bakiyorum ayin 20sinde kontrole gitcem o zamanki halini arastiriyorum tek isim bebek oldu :)

Benim de aof sinavlar vardi valla hicbisiye bakamadim canim dersler yuzunden.
Nese ki sinav bitti.
Yarin olsa da ogrensem icimde ne oluo ne bitio vallahi zaman gecmio

Benim de aof sinavlar vardi valla hicbisiye bakamadim canim dersler yuzunden.
Nese ki sinav bitti.
Yarin olsa da ogrensem icimde ne oluo ne bitio vallahi zaman gecmio
Aslında zaman o kadar hizli geciyor ki farkında degiliz bize gecmiyor gibi geliyor. Yarin bir bakicaz ki dogmus ve buyumus onu bile anlamiycaz

Teşekkürler canim ben 4 gun gecikince kendim test yaptim evde oyle ogrendim.
Dr da gec dollenme dio.
Daha bebegi goremedik.
Cok kafami kurcalio benim de.
Yarin gidecegim bakalim.
İnşallah bi aksilik olmaz.
Teşekkür ederim. İnşallah bi aksilik Yaşamazsın. hayırlısıyla alırsın kucağına

Daha once oluyordu ama gecti bu aralar yok cnm agri.ben de yarin gidiyorum dr a .sen bugun gitmis olmalisin.kalbi duyacak misin bakalim haber ett canim :)

Gittim canım ama sadece keseyi gördüm bebeği göremedik sence normal mi bizim haftalarimiz yakın benimki biraz daha geç seninkine göre bende merak ettim sen ne yaptın sende yaz mutlaka benim ağrılar ara ara oluyor bu ara midem bulanmaya başladı

Gordum gormekle kalmadım kalp atisinida duydum nefesimi tuttum o an tarifi imkansiz bi duygu allahim herkese nasip etsin insallah

Merhaba canım ben keseyi gördüm karından baktı bebeği göremedik sen kaçıncı haftada gördün bebis i benim sat a göre6l 6 haftalık doktor haftaya gel tekrar bir daha dedi

Prensesilya gordun mu sun bebegini bir sey yazmamissin aksam hersey yolundadir umarim,..
Ben bugun dahiliyeye gittim seker yuklemesi sonucu icin..endokrinoloji ye yonlendirdi ..ilginc olan tsh degerim4 gunde 2 katina cikmis?? onun icin ilac yazdi hemen ama kadin dogumcunun onayini almadan baslamayacagim..Endokrinoloji 15gune kadar randevu vermiyor tu n u doluymus.. ne yapacagim bilmem ???

Merhaba canım ben keseyi gördüm karından baktı bebeği göremedik sen kaçıncı haftada gördün bebis i benim sat a göre6l 6 haftalık doktor haftaya gel tekrar bir daha dedi
6+4de gordum canim merak etme gorursun kimi 5de goruyo kimide 8de icini ferah tut birde ben gittigimde inanilmaz sikisiktim wcye gidecek firsat bulamamistim onun da etkisi var diye dusunuyorum bilerek yapmadim ama zamanim yoktu wcye gidecek

Levatiron ya da euthrox vermiştir eğer yüksekse bebek için çok tehlikeli tsh ilacını içmeye başla kadın dogumcularda o ilacı veriyor zaten ben de 50 lik olandan kullanıyorum midemi bulandirdigi için gece 4 gibi içip bir bardak suyla geri yatıyorum. Tsh 2,30 un altında olması lazım Allah korusun bebek te zeka geriligine sebep olabiliyor...

Normal kizz panik yapma benim de oyleydi iste.
Canim gittim doktora.7 hafta 2 gunluk dedi sali gunu :)
İlk defa tam ne kadarlik oldugu cikti ortaya :)
Kalbini duydum cok şükür.
Ben erken duymam saniyordum şaşırdım cok degisik bi his gercekten.24unde gidecegim simdi de.
Aa bi de 5 tup kan,1 tup idrar tahlili verdim.

Rutin kontrol içinmiş.

Macera87 yavrum senden de aldilar mi boyle kan 5 tup?
İi ki kan tutuyo dedim kanım kalmadi vermekten

Cok sukur canim gordum bu sefer 7 haftalikmis.
Tsh ne kizz ben de 5tup kan verdim sonuclari 24unde goturecekmisimm

Bendende aldilar canim rutin kontrol iste ne zaman gittin hastaneye hangi gun 7+2 dedi benim bugün 8+2 oldu cok guzel bi duygu dimi inanilmaz birşey

Bendende aldilar canim rutin kontrol iste ne zaman gittin hastaneye hangi gun 7+2 dedi benim bugün 8+2 oldu cok guzel bi duygu dimi inanilmaz birşey

Sali gunu gittim yavrucumm :) 7+2 dedi.
7arti 4 bugun simdi.evet cok guzel bi duygu insan inanamiyor o kucucuk seyin kalbi nasil atiyor Rabbime bin şükür

Sali demissin gormedim tatlim yani 7+4 bugun iyi hadi aramizda pek bi fark yok 5 guncuk

Benim bi arkla konustum.hamileligi boyunca ne kan vermis ne bisi.
İyi besleniyorum ben dedi,folik asit vitamin falan hicbisi de içmemiş.
İkili test bile yaptirmamis.
İstemiyorum demis.cunku bisi ciksa bile nasilsa aldirmayacaktim cocugu neden yaptirayim,diyor.
Aslinda mantikli geldi...
Bilmiyorum ben yine kontrolleri aksatmam sanırım.bi de Elevit verdi doktor miltivitamin onu da iciyorum ezerek.kocaman hap cunku.bi o zor oluyor su anlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…