- 1 Mayıs 2015
- 617
- 335
- 103
- 39
- Konu Sahibi prensesilya
-
Ben daha kayit yaptirmadim valla evden cikamiyorum daha dogrusu hastalik mahvetti beni basimi bile kaldiramiyorum
Canım bebegin ultrasondan karından mı bakıyorlar senin bat ne zaman bebisin kalp atışları duyulmamis benim21 nisan son adet tarihim gitsem bende mi duyamam acabaprensesilya
Tebrikler minnağı nız hayırlı evlat olsun .:)
Iyi geceler kizlar..bugun gene gittim hastaneye ama sadece seker yuklemesi icin..dahileyede yapilan kan sayiminda aclik kan sekerim yuksek cikmisti..onun icin ilerleyen haftalari beklemeden yapmayi uygun gorduler,.bu sabah da 128 cikti ilki parmaktan olculen.100 u cok gecmememli....sonra icmeden once ilk koldan aldirdim ve glikozu ictim..8 yil once ilk cocugumda glikoz tozu,bardak ,kasik,limon ve su istemislerdi seker yuklemesine giderken simdi degismis..hazirlari cikmis..eczaneden 5 liraya aldim..asiri sekerli serbet gibi bisey...zaten erken kalkmisim nasil uykum geldi anlatamam...1 er saat arayla 2 kez daha olcum yaptirmam lazim..beklerken uyukladim ben de simdi ne yapsam kadin dogum icin cuma verdigim kan tahlillerini ve bu seker yuklemesi sonucunu bahane edip pazartesi gene duseyim mi yollara yoksa az sabredeyim mi kalp atisi icin????bir haftacik bekleyebilir miyim ki????
Prensesilya denin adin ne???
Kizlar ben keseyi bu gun onaylattim tamam var ama hala ici goruntulenemiyor
Sabah gittim doktora kan testi ve idrar testi o da istedi.. 10 gun sonra cagirdi
Sonra ben gecen cuma dahiliyeye de kan vermistim ya 2 saat onun sonuclarini almak icin randevulu hastalarin bitmesini bekledim ..bir de girince keske hamileyim deseydin oncelikli hasta diye kaydederlerdi diyor sinir oldum..neyse sonuclar biraz karisik kolestrolve aclik sekeri yuksek..seker yuklemesini hemen yapamalim dedi...sonuclarimla kadin doguma tekrar gittim ona da gosterdim yaptir onun sonucuyla gel dedi...
Bakalim ben de baska doktora gitmeden duramam gibime geliyor yine
Bugun biraz kendime geldim hic iyiylesemiycem sanmistim dondum annemlerden 3 gun kaldim yarinda saglik ocagina gitcem artik kayit yaptirayimKiz sen daha iyilesmedin mi
Gecms olsun canim tekrar.annendesin di mi ?
1 hafta 10 gun sonra bebisinide gorursun insallah kalp atislarinida duyunca rahatliyo insanBen henuz kalp atisi duyamadim ve bebegi goremedim ama kese gorundu cok sukur...
Kimin oglu oluyo anlamadim ben?Bence bir oglunuz olacak
bu tamamen his birden konunuzu okurken içime öyle doğdu hcg ile falan da alakası yok . Yazmak istedim
Konu Sahibine dedim. Belki belli olmuştur cinsiyeti artikKimin oglu oluyo anlamadim ben?
Evet cnm karindan bakiyorlar.
Benim 12 nisan son tarihim.
Ama gec dollenmeymis su an 5 bucuk 6 hafta arasiymis.
Senin ne kadarlik? Bence git dr a.herkesin ayni olmuo ki
Tebrikler allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinHormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Kizlarr bu ne demek ? Sonucum buu
Bu arada bir şey soracağım. Bir umut. Adetinden ne kadar sonra öğrendin. Yani geç döllenmeymiş ya. Ya da ilişkiden ne kadar sonra.Tebrikler allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Yok be ne yaptin daha 6 7 haftalik falan :))))))Konu Sahibine dedim. Belki belli olmuştur cinsiyeti artik
Bende surekli farkli farkli sitelerde haftama bakiyorum ayin 20sinde kontrole gitcem o zamanki halini arastiriyorum tek isim bebek oldu :)Kizlar kesenin icindeki o kipirtiyi gormek icin sabirsizlaniyorum...internetten videolar falan.izliyorum habire...
Konu Sahibine dedim. Belki belli olmuştur cinsiyeti artik
Benim adet tarihinine göre6 hatfa e günlük yarın gidicem bakalım inşallah görünür kalbide duyurlur ara ara adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor bu normal mi sende de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?