Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Canim ben folik asit haricinde vitamin kullanmiyorum daha dogrusu yapay vitaminlere hep karsi oldum simdide kullanmiycam folik asiti de annemin zoruyla basladim yoksa onuda icmem zaten bitince birakcam 15 20 tane falan kaldi. Ben kontrolleri testlerimi herseyi yaptircam ikili uclu testleri sadece bilgi amacli olurda bir sorun olursa elbette aldirmiycam ne olursa olsun dogurcam ama yinede kontrole gitmek sart bence o kadarda cahil olmanin anlami yok

Bende meraktan catliyorum bir hafta sonra çağırdı benide haftasi hakkinda birsey demedi6 tup kan aldı bide idrar tahlili

Bu arada kalbini duyduguna gördüğüne çok sevindim inşallah rabbim banada gösterir o günü normal haftasına göre geride galiba benimkide mi oyleyki

Aslinda ben de anlamadim canim bi hafta once 5 bucuk haftalik diolardi bu sefer 7 haftalik dedi .
Hatta ben dedim,neden daha once gorunmedi diye? Dr da olabiliyo oyle,su an normal dedi.
Gorursun canim sen de Allahin izniyle.kalp sesi cok baska bisi.bi alet varmis kalbini dinleten bebegin.ay pahali degilse alcam ondan ilerde :)

Kuzummm dr vermedi peki yoksa sen mi almadin bu elevit gibi bisi.?

Yani multivitamin.
Valla ben de bu elevit i icmeyi biraktim cunku ezince tadi berbat oluyo bi de zararli olabilir diye ezince,ondan icmiyorum.
Folik asit ictim dun aksam yine.
Midem yine bulandi icince.
Neden oyle oluo anlamadim bunyem onu da istemiyo sanirim :s

70 lira civarı ama değer bence hamile kalırsam bende alıcam inşallah 12. Haftadan sonra dinleyebiliyormuşsun çok net olarak

Bat a göre farklı demi seninki inşallah duyarım bende

Kızlar burayi da es gecmeyim dedim :) her iki fotoda da hayalet cizgiyi gören var mı adetim gecmedi var daha

Eklentiler

• IMG_20160610_164517.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20160610_174340.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 83
Yavrum doktor bana decavit ve folik asit verdi ilk basta ictim midemi cok kotu yapti hic bir sey yiyemiyodum agrisindan sonra biraktim kotu oldugumuda soyledim degistirelim dedi icmiycem artik vitamin dedim nasil olsa yaz mevsimi hersey var rahat rahat alirim vitaminlerimi dedim tabiki doktor hayir dedi yazdi ama ben almadim

Evet canim farkli.kk daki tarihi de duzelttim ama tam düzeltemedim sanirim.su an 8 haftalik yaziyo internette.aslinda 7 haftalik.ah saglikli olsunlar da canim

Öyle canım önemli olan sağlıklı olmaları bende sadece kese var dedi haftaya gel dedi sende de sadece kese vardı değilmi ilk başlarda

evetcnm hamileliğini erken ogrenenler boyle sabirla beklemek zorunda kalıyor..ben 1 haziranda keseyi gordum(5 hafta 2 gunluk yaziyor ultrason kagidinda)..sabirla pazartesiyi bekliyorum doktor 10gun sonra gel demisti ben cuma degilde pazartesiye biraktim kesin sonuc olsun dedim...pıtır pıtır kalp sesini duymak için sabirsizlaniyorum..

Bende Öyle canım bana haftası hakkında birşey demedi ulturason kağıdıda vermedi kese var bebek görünmüyor haftaya tekrar gel dedi sende de sadece kese vardı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…