- Konu Sahibi prensesilya
-
Ohhh yarasin iyi yapmissin eglenmekte lazim aynen daha erken zaten ben pazartesi duydum kalp atislarini 6+4 de doktor cok yeni baslamis dedi ara ara duyuluyodu zaten cok net degildi zar zor duydum en guzeli beklemek hic acele etmeye gerek yok onu anladimValla ben bugun piknik yaptim canim ....ogretmenim, 1. Siniflarin yil sonu piknigi vardi...masa masa gezip sarma gurmeligi yaptim..cajiniz cekmez insallaj....dik yamaclara tirmandim, cocuklarla yaristim..bir ip atlamadigim kaldi ne olur ne olmaz..,gelince bir guzel dus aldim..
Yarin seker yuklemesi icin yeniden hastanenin yolunu tutacagim...sabirla kalp atisini bekleyecegim...az daha...baska doktor icin acele etmedim hele devlette isim bitsin baktim k.dogumcu "gel bir bakalim" demiyor sonuc gostermeye falan gittigimde ..pasa pasa kadin dogum doktoruna muayene parasini oder giderim.....
Prensesilya denin adin ne???
Kizlar ben keseyi bu gun onaylattim tamam var ama hala ici goruntulenemiyor
Sabah gittim doktora kan testi ve idrar testi o da istedi.. 10 gun sonra cagirdi
Sonra ben gecen cuma dahiliyeye de kan vermistim ya 2 saat onun sonuclarini almak icin randevulu hastalarin bitmesini bekledim ..bir de girince keske hamileyim deseydin oncelikli hasta diye kaydederlerdi diyor sinir oldum..neyse sonuclar biraz karisik kolestrolve aclik sekeri yuksek..seker yuklemesini hemen yapamalim dedi...sonuclarimla kadin doguma tekrar gittim ona da gosterdim yaptir onun sonucuyla gel dedi...
Bakalim ben de baska doktora gitmeden duramam gibime geliyor yine
Bu arada adim seyda canim macera esimle ortak takma ismimiz nereye kaydolsak hep onu kullaniriz
Bu arada adim seyda canim macera esimle ortak takma ismimiz nereye kaydolsak hep onu kullaniriz
Yaaaa bir ihtimal bir umut dedim 1 ay önce folik.asit içmeye başladım ve ağustos givi. Düşünüyoruz. Ama.geçen korunması ilişki yaşayınca bide üstüne adet olunca az da olsa umut bağlamıştım teşekkür ederim çok
Artık yapmıyorum zaten anladım tamam
Canim yazmayacaktım ama benim konuma yazdigin icin yazıyorum...
Oncelikle hamile değilsin.
Bence iyi ki degilsin..anladigim kadariyla cok gencsin daha ve evli değilsin.
Burda anlattığın şeyi yargilamak bana düşmez.sadece şunu diyecegim,karsilikli olarak gordugun duygulardan ve attigin bu adımdan erkek degil sen zarar görürsün.
Kimse için bunu yapma.
o ters iliski dinimizce cok günah.
Ve yaşlılığında tuvaletini tutamama gibi durumlarla karşılaştırıyormus insanı.
Belki bunlari yazdim diye kizabilirsin.
Ama kızma.kendi değerini bil.evlenene kadar nefsine hakim ol.ve sana evlenecegi kadin gozuyle bakmayan hickimse icin gunaha girme.o gozle bakan kisi de evlenir zaten...
Dilerim anlatabilmisimdir...
Canim yazmayacaktım ama benim konuma yazdigin icin yazıyorum...
Oncelikle hamile değilsin.
Bence iyi ki degilsin..anladigim kadariyla cok gencsin daha ve evli değilsin.
Burda anlattığın şeyi yargilamak bana düşmez.sadece şunu diyecegim,karsilikli olarak gordugun duygulardan ve attigin bu adımdan erkek degil sen zarar görürsün.
Kimse için bunu yapma.
o ters iliski dinimizce cok günah.
Ve yaşlılığında tuvaletini tutamama gibi durumlarla karşılaştırıyormus insanı.
Belki bunlari yazdim diye kizabilirsin.
Ama kızma.kendi değerini bil.evlenene kadar nefsine hakim ol.ve sana evlenecegi kadin gozuyle bakmayan hickimse icin gunaha girme.o gozle bakan kisi de evlenir zaten...
Dilerim anlatabilmisimdir...
Canım ben diğer gebeliğimi öğrendiğimde istemiyordum düşürmek için günde üç saat arayla 5 er 5er tarlusal içtim 15 gün salak eczacı söyşemişti düşürür bebeği demişti fakat doktotora gittim çok sağlıklı bir bebiş olduğunu söyledi hiç bir şey olmaz korkma,hatta aksine bebeği besliyormuş hormon olduğu için
Bende memnun oldum canim gorursun icini rahat tut kalp atislarini gordukten sonra saglik ocagina kayit yaptitman gerekiyomus onuda yeni ogrendim :)Seyda canim memnun oldum benim de adım nur :)
Nagihan a cvp olarak anlattim bugunu okuu bak.
Canim bugun sağlık ocagina da gittim.kaydimi yaptirdim.
Daha once tatanoz aşısı oldunuz mu dedi
Hayir dedim ama hatırlamıyorum aslinda
2 tane vurulacaksiniz dedi.
Sali gunu hastaneden cikinca bize ugrayin durumu bildirin dedi.
Gunler cabuk gecse bi an once gorsem minik , minicik de olsa....
İnşallah sorun cikmaz sali gunu
Bende memnun oldum canim gorursun icini rahat tut kalp atislarini gordukten sonra saglik ocagina kayit yaptitman gerekiyomus onuda yeni ogrendim :)
Canım merhaba bebeğin kaç haftalik
Ben daha kayit yaptirmadim valla evden cikamiyorum daha dogrusu hastalik mahvetti beni basimi bile kaldiramiyorumEveet saglik odağındaki kiz da ondan sali gunu hastaneye gidince bize de ugra dedi.kaydı kesinlestirecekmis canim.
Sagolasin sayende ogrendim saglik ocagina kayit yaptirildigini vallahi
Su seker yuklemesi olayindan bi turlu anlayamiyorum ya :) kalp atislari icinde hic acele etme canim cunku kalp atislarini goruyosun bu seferde duymak istiyosun birde onun icin gideceksin cok sinir bozucu bisi oluyo bence bekle hem gorur hemde duyarsin daha guzel olur hemde surekli hastaneye gidip kendini yollarda heder etmezsin tabi bu benim fikrim senin icinden nasil geliyosa ole davran sabredemem diyosan ki cok zor 1 hafta degil sanki 1 gun gecmiyo gibi benimde kontrolum ayin 20sinde mesela sanki zaman durduIyi geceler kizlar..bugun gene gittim hastaneye ama sadece seker yuklemesi icin..dahileyede yapilan kan sayiminda aclik kan sekerim yuksek cikmisti..onun icin ilerleyen haftalari beklemeden yapmayi uygun gorduler,.bu sabah da 128 cikti ilki parmaktan olculen.100 u cok gecmememli....sonra icmeden once ilk koldan aldirdim ve glikozu ictim..8 yil once ilk cocugumda glikoz tozu,bardak ,kasik,limon ve su istemislerdi seker yuklemesine giderken simdi degismis..hazirlari cikmis..eczaneden 5 liraya aldim..asiri sekerli serbet gibi bisey...zaten erken kalkmisim nasil uykum geldi anlatamam...1 er saat arayla 2 kez daha olcum yaptirmam lazim..beklerken uyukladim ben de simdi ne yapsam kadin dogum icin cuma verdigim kan tahlillerini ve bu seker yuklemesi sonucunu bahane edip pazartesi gene duseyim mi yollara yoksa az sabredeyim mi kalp atisi icin????bir haftacik bekleyebilir miyim ki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?