Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Ohhh yarasin iyi yapmissin eglenmekte lazim aynen daha erken zaten ben pazartesi duydum kalp atislarini 6+4 de doktor cok yeni baslamis dedi ara ara duyuluyodu zaten cok net degildi zar zor duydum en guzeli beklemek hic acele etmeye gerek yok onu anladim

Canimm ya ayniyiz.bu arada benim adım nur....gercek adım yani.
Ben de bugun gittim baska dr a gidecegim demistim ya hani.
Aynen keseyi gordum yine bebegi goremedim.
Dr 5bucukla 6 hafta arasi görünüyor,dedi.
Gec dollenme olmustur,dedi.
Dedim bos gebelik falan olmaz di mi,
Yuzde yuz garanti veremem sali gunu gel yine bakalim,dedi.
Cok ufak bisi görüyorum ama cok net degil dedi...
Uff inşallah bisi cikmaz kotu
Yalniz iyi ki baska dr a gitmisim.bu dr en azından aciklama yapti icim rahatladi.
Canim kac tup kan verdin sen?
Sali gunu sorun yoksa ben de kan verecekmişim.
Bi de ac karnina mi gittin canim?
_bana ac tok demedi ogleden sonraya aldim randevuyu ben de.

Bu arada adim seyda canim macera esimle ortak takma ismimiz nereye kaydolsak hep onu kullaniriz

Seyda canim memnun oldum benim de adım nur :)
Nagihan a cvp olarak anlattim bugunu okuu bak.
Canim bugun sağlık ocagina da gittim.kaydimi yaptirdim.

Daha once tatanoz aşısı oldunuz mu dedi
Hayir dedim ama hatırlamıyorum aslinda
2 tane vurulacaksiniz dedi.
Sali gunu hastaneden cikinca bize ugrayin durumu bildirin dedi.
Gunler cabuk gecse bi an once gorsem minik , minicik de olsa....
İnşallah sorun cikmaz sali gunu

Canim folik asiti birakma.ben de bi ay onceden baslamistim
Bi de psikolojik olarak iyi geliyor bana,vitamin ya sonuçta :)

Artık yapmıyorum zaten anladım tamam

Canim yazmayacaktım ama benim konuma yazdigin icin yazıyorum...
Oncelikle hamile değilsin.
Bence iyi ki degilsin..anladigim kadariyla cok gencsin daha ve evli değilsin.
Burda anlattığın şeyi yargilamak bana düşmez.sadece şunu diyecegim,karsilikli olarak gordugun duygulardan ve attigin bu adımdan erkek degil sen zarar görürsün.
Kimse için bunu yapma.
o ters iliski dinimizce cok günah.
Ve yaşlılığında tuvaletini tutamama gibi durumlarla karşılaştırıyormus insanı.

Belki bunlari yazdim diye kizabilirsin.
Ama kızma.kendi değerini bil.evlenene kadar nefsine hakim ol.ve sana evlenecegi kadin gozuyle bakmayan hickimse icin gunaha girme.o gozle bakan kisi de evlenir zaten...
Dilerim anlatabilmisimdir...

Canım merhaba bebeğin kaç haftalik

Yok bunları dedin diye sana kızmam kimseye kızmam farkınndayım vende yaptğum hata olduğunu zaten

Canım ben diğer gebeliğimi öğrendiğimde istemiyordum düşürmek için günde üç saat arayla 5 er 5er tarlusal içtim 15 gün salak eczacı söyşemişti düşürür bebeği demişti fakat doktotora gittim çok sağlıklı bir bebiş olduğunu söyledi hiç bir şey olmaz korkma

H

Bende memnun oldum canim gorursun icini rahat tut kalp atislarini gordukten sonra saglik ocagina kayit yaptitman gerekiyomus onuda yeni ogrendim :)

Bende memnun oldum canim gorursun icini rahat tut kalp atislarini gordukten sonra saglik ocagina kayit yaptitman gerekiyomus onuda yeni ogrendim :)

Eveet saglik odağındaki kiz da ondan sali gunu hastaneye gidince bize de ugra dedi.kaydı kesinlestirecekmis canim.
Sagolasin sayende ogrendim saglik ocagina kayit yaptirildigini vallahi

Iyi geceler kizlar..bugun gene gittim hastaneye ama sadece seker yuklemesi icin..dahileyede yapilan kan sayiminda aclik kan sekerim yuksek cikmisti..onun icin ilerleyen haftalari beklemeden yapmayi uygun gorduler,.bu sabah da 128 cikti ilki parmaktan olculen.100 u cok gecmememli....sonra icmeden once ilk koldan aldirdim ve glikozu ictim..8 yil once ilk cocugumda glikoz tozu,bardak ,kasik,limon ve su istemislerdi seker yuklemesine giderken simdi degismis..hazirlari cikmis..eczaneden 5 liraya aldim..asiri sekerli serbet gibi bisey...zaten erken kalkmisim nasil uykum geldi anlatamam...1 er saat arayla 2 kez daha olcum yaptirmam lazim..beklerken uyukladim ben de simdi ne yapsam kadin dogum icin cuma verdigim kan tahlillerini ve bu seker yuklemesi sonucunu bahane edip pazartesi gene duseyim mi yollara yoksa az sabredeyim mi kalp atisi icin????bir haftacik bekleyebilir miyim ki????

Su seker yuklemesi olayindan bi turlu anlayamiyorum ya :) kalp atislari icinde hic acele etme canim cunku kalp atislarini goruyosun bu seferde duymak istiyosun birde onun icin gideceksin cok sinir bozucu bisi oluyo bence bekle hem gorur hemde duyarsin daha guzel olur hemde surekli hastaneye gidip kendini yollarda heder etmezsin tabi bu benim fikrim senin icinden nasil geliyosa ole davran sabredemem diyosan ki cok zor 1 hafta degil sanki 1 gun gecmiyo gibi benimde kontrolum ayin 20sinde mesela sanki zaman durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…