Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Ahh canim ahhh 8 yillik evliyim son 2 yildir deli gibi bebek ozlemi yasadigim icin bir an once hersey gorunsun istiyorum normlde haftaya cuma gitmem lazimdi doktor ole demisti ama ben dayanamadim baska bi hastaneye gittim bugun bide uzun sureden sonra ve ilk bebek oldugu icin biraz endiseleniyorum ya kese olmazsa ya bebek yoksa kalp atisi olmazsa dusun dusun cildircam sanirim :)))

Demin arkadasimla gorustum yeni dogum yapti ve 9 ay boyunca normal nasil sigara iciyorsa oyle icti bebeginde astim cikmis ve daha cok kucuk hergun hava veriyolarmis cok uzuldum ayni seyleri yasamak istemiyorum ve icmiycem karar verdim

Ben ladytimer diye bi program kullanıyordum aynen yumurtlama günüm programın gösterdiğindem 4gün önce oldu:) bnm bat 5 haziran, daha vuslatına çok varre:)

Canım ne güzel Allah sabrinizin meyvesini vermiş sabırlı ol stres yapma iyi dusunki iyi olsun hep pozitif ol bebeğine kan akışı güzel olsun inan onunla güzel güzel konuş yanında sesli kuran dinle suyun bile şekli değişiyor kuran okunurken senin bebisine de enerji olsun güç olsun Rabbim onu sana bağışlasın...
Demin arkadasimla gorustum yeni dogum yapti ve 9 ay boyunca normal nasil sigara iciyorsa oyle icti bebeginde astim cikmis ve daha cok kucuk hergun hava veriyolarmis cok uzuldum ayni seyleri yasamak istemiyorum ve icmiycem karar verdim
Canım ben zararlarından hiç bahsetmedim bak bu direkt çıkmış ama hemen çıkmayan öyle çok şey var yıllarca uğraşıp size bahsedilen emaneti kötü duruma düşürmek istemezsiniz bunu düşünsen bile yeter zaten... Rabbim yardımcın olsun öyle tiksin ki bir daha içme ömrün boyunca inşallah...

Zaten dualar sayesinde gercek oldu hayalim kenzul ars suresini cok okudum salavati tefriciyeyi cok okudum simdide hergun elimi karnima koyup 336 defa ya musavvir ya allah diyorum

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif dünki yaptığım testi atmamıştım bugun bir baktım 2.çizgi silik,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat mayıs ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum

Düzensiz adet döngüsü varken korunmasız ilişki olduysa hamile olabilirsiniz istiyor musunuz anlayamadım ama sabah ilk idrarla bir daha bakın büyük ihtimalle pozitif çıkacak çünkü hormon çok az olduğu için sonradan çıkıyor çizgi ama gebelik hormonu hiç yoksa isterse günlerce beklet o çizgi çıkmaz... hakkınızda hayırlısı olsun. Tabi net bir çizgi ise dağılan bir kırmızılık varsa o test bozukta olabilir belki atsanız fotoğrafı daha net yorum olurdu hamileyseniz hayırlı olsun neden korunuyorsunuz bilmiyorum ama inşallah size huzuru sağlığı ve mutluluğu getirecek bereketiyle gelen bir evladiniz olur ...

Korunuyoruz çünkü bir kaç ay sonra düşünüyorduk, ilki sıkıntılı oldu benim biraz oyuzden ara verdim bu kadar, olursa da cok mutlu olurum tabi, hayrlısı olur inş güzel dileğiniz için teşekkür ederim , saglıklı bir şekilde sizde kucagınıza alın bebişinizi inşallah , fotoyu yukşüyorum fakat burda cok belli olmuyor

Eklentiler

• image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 111
Sagolun geçen sene bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim ne zor bir süreç olduğunu biliyorum umarım bir daha kimse böyle şeyler yaşamaz...
Çizgi gayet belirgin ve net bence tekrar 3-4 saatlik idrarla yapsanız çıkar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ben ilk ay korundum bıraktım ve tam 15. Adet dongumde hamile kalabildim üstelik ilk iki hamileligim de üç. Ay hamile kalmıştım hemen isteyince olmaya biliyor maalesef... umarım kuzunuz size sıkıca yapışır ve bir daha bırakmaz.

Cizgi silikte olsa belli valla pazartesi hemen kan ver insallah guzel haberini aliriz

TEKPRENSES sanırım hamileyim yeni testin resmini koydum :)

ayyy çok sevindim canım benim ne güzel bi gecede öğrendin çok şanslısın bol bol dua et bu gece bizede et inşallah Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
çok saolun ,ederim tabikide sizler içinde dua,Allah isteyen herkese versin Allahım ama ben hala inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…