- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi prensesilya
-
çok teşekkür ederim Allah razı olsun,Allahım isteyen herkese versin,sende sağlıklı bir şekilde alırsın inş bebişini kucağına.Cok sevindimmm cok hemde canim pazartesi sabah erkenden kos hastaneye kan ver dualarim seninle
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almak nasip etsin kandilin hayrı bereketiyle uzun ömürlü hayırlı olsun inşallah...TEKPRENSES sanırım hamileyim yeni testin resmini koydum :)
Naptin canim gittin mi hastaneyeEki Görüntüle 1836020
Sanırım hamileyim , az önce test yaptım tekrar
Hayrli olsun annesinHormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Kizlarr bu ne demek ? Sonucum buu
Naptin canim gittin mi hastaneye
Tamam canim hadi hayirlisi insallahAİLE HEKİMİME GİTTİM CANIM KAN SONUCU YARIN ÖGLEDEN SONRA BELLİ OLUCAK,PAYLAŞIRIM SONUCU
yarın tekrar kan vericem ama erkenden kadın dogumcuya gitmek istemiyorum,çünkü benim 6 haftaya kadar karnımdan gözükmüo vajinal ultrasondan bakıyor,vajinal baktırmak istemiyorum bu sefer açıkcası
evet 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyormuş bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda.Bence de canim vajinal baktirmak hic iyi degilmis.kan ver sonucu da haber verr :*
Ben de bu degerlerden bisi anlamiorum ya tek anladigim 2 katina cikmasi lazimmis :)
HahayytAynen kan ver belli olur zaten insallah kat kat artar. Sizi biraz guldureyim milletin cani farklı farklı seyler ceker aserir dimi benim canimda sabahtan beri taze sogan istiyorilk defa aserdim oda taze sogan oldu
inşallah canım saolasın,iyiymiş valla olsun oda güzel saglıklıdır soganAynen kan ver belli olur zaten insallah kat kat artar. Sizi biraz guldureyim milletin cani farklı farklı seyler ceker aserir dimi benim canimda sabahtan beri taze sogan istiyorilk defa aserdim oda taze sogan oldu
Aynen kan ver belli olur zaten insallah kat kat artar. Sizi biraz guldureyim milletin cani farklı farklı seyler ceker aserir dimi benim canimda sabahtan beri taze sogan istiyorilk defa aserdim oda taze sogan oldu
Yedim valla bildigin sogan kemirdimHey maşallah
Yeseydin bol bol canimm :)
Senin bebis kac haftalik canim ya,ben de tarihi yazinca 17ocak 2017 yazio daha once sormus muydum unuttum ya kac haftaliksinn aserme ne zaman baslio bulantin var mii :)
Allah mi soyletti kalp atisi icin diye bebegi gormek icin yazcaktimYedim valla bildigin sogan kemirdimdun oldu ilk defa bulantim bugun bisi yok sat 12 nisan seninde oyle o yuzden 17 ocak diyo doktora sordum ilk zamanlar onemli degil dedi onemli olan bebegin ultrasondaki olcumuymus o zaman dogru hafta cikiyomus suan 6 haftalik gorunuyor haftaya gitcem kalp atislari icin bakalim o zaman ne diycek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?