Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Insallah vardir test dogru cikar canim ama neden kullandin ki doktora gitseydin biraz daha bekleseydin gec dollene diye bisey var

Tarlusal bebeğe zarar vermez diye biliyorum umarım hamilesinizdir hayırlısı ile güzel haberlerle dönersiniz ve bebeginiz sağ salim kucağınıza gelir inşallah... ha bir de tarlusal kullanali on gün oldu yeni silik çizgi çıkıyor da büyük ihtimalle tarlusalin son günlerinde hamile kaldınız çünkü ovulasyonun 11.-12.gününden itibaren çok silik silik çıkmaya başlıyor çizgi...

Kizlar acayip yorumlar yapti alttan ultrason yapan asistanlar...keseye degil de adet dokuntulerine benziyormus lekeler..b-hcg sonucuna gore tekrar doktora gidecekmisim yeniden tarlusal vereceklermis de...umut verici ve ya olumlu bisey demediler yani...simdi kan testi sonucumla adam gibi bir kadin dogumcuya gidecehim

B-hcg kac yaziyo ki

pazartesi 118 di beta hcg,dün verdim 85 e düşmüş,sanırım kimyasal gebelik,beta hcgmin düşüşünü bekleyeğim sıfıra düştüğünde kanama başlıyormuş zaten ( hakkımızda hayırlısı olsun.

Aa gecmis olsun canim ya cok uzuldum belki yukselir ama yukselmez mi ,inşallah yukselir

Benim bi arkadasimin da adeti duzensizmis doktor catlatma ignesi mi ne bisi vermis, hamile kaldi o sayede canim bence doktora danis eger hamile degilsen su an.duzensiz dedin ya ondan dedim.İnşallah beta hcg n yuksek cikar

Slm kızlar ya ben 30 nisan aksam ilk adet gunumdu mayıs 14 unde sabah iliski yasadik ve 26 gun de bir duzenli olurum adet bugunde adet olmam gerekiyordu ama olmadim gogus sis ve ara ara kasiklar agriyo sanki adet olacakmisim gibi hamile olabilir miyim?? 5 yıldır evliyim ve cok istiyorum yaaa kocam istiyo zorla bisiler oldu zaten :)))

Canim benim ilk belirtilerde öyleydi kasik agrisi batma seklinde mi girip cikiyo mu yoksa agri surekli mi oluyor ?
İnşallah hamilesindir kizz :)

Canim bu arada cok uzuldum aldirmak zorunda kaldigin bebegine Rabbim yuzunu güldürsün inşallah.bence iyi bi kadin dogumcu bulman lazim once.simdi degerin yuksek bence hamilesin.gerci 2 gun sonra yine kan alacaklar muhtemelen.2 kat artti mi diye bakacaklar.İnşallah artmis olur.ve dr a gitmeyi ihmal etme yarin hemenn doktoraaa..ve donuste de haber et merak ettim vallahi.evde tekrar test yaptin mi ? Benim ilki cok silik cikmisti sonraki belirgin cikmisti.evde kendin yapinca da haber et canim.iyi haberler verirsin inşallah

Simdi soyle ilk evde idrar pozitif cikinca carsamba kan verdim ve sonuc 676 tamam gebelik var gorunuyor....ama ben daha onceden dahiliyeden randevu almistim yarina sabah gidip ona durumumu anlatsam acil kadin doguma yonlendiremez mi acaba beni randevusuz yani...kadin dogumdan bir turlu randevu alamadigim icin carsamba gittigim kisirlik polikliniginden almistim orda da kese goremediler( gec dollenme erken donem gebelik oldugundan )diye dusunmek istiyorum.. Yarin bir sansimi deneyeyim o da olmazsa soz pazartesi paraya kiyip ozele gidecegim...bazilari cimrilikle suclayabilir ama gercekten olumsuz birsey duymak istemedigim icin acele etmiyorum bu durumu yasayanlar beni daha iyi anlayacaktir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…