- Konu Sahibi prensesilya
-
Insallah vardir test dogru cikar canim ama neden kullandin ki doktora gitseydin biraz daha bekleseydin gec dollene diye bisey varİyi gecelr hnmlar aksamdan beri tarlusal hamilelik...,arastirip duruyorum...soyle anlatayim:
36 yasindayim 8 yasinda bir oglum var allaha sukur 3 yil.once korunmayi biraktik 2. Cocuk icin hemen hamile kaldim ama kalp atisi gozlenmedi haftasonu hafif kanamam basladi pazartesi kurtajla sonlandirmak zorunda kaldim...sonrasinda da korunmamamiza ragmen hamile kalamadim...aderim olsum olasi cok duzenli degildir en fazla 33te bir olur o kadar yani..sık sık adetim gecikir tam umitlenirim ya adet olurum ya da doktor tarlusal verir sokulur o kadar yani..son zamanlar da az da olsa duzene girmisti yani coktandir kadin dogumcuyla hasir nesir olmamistim..
Simdi en son 17 martta adet gordum.. Sonra da bir daha tık yok bu 1...adetim gecikince yine heveslendim idrar testi yaptim . negatif..saglik ocaginda kanda baktirdim o da negatif nasilsa doktor da bunu verip yollayacak deyip hicc doktora gitmeden ben tarlusalimi kullandim pasa pasa...13unda bitti tarlusal 10 gunu gecti hala gelen giden yok..sabah bisey durttu beni yapsana testi diye ilaci da . kullandin niye hala gelmedi diye..
Neyse sabah ben ümitsizce test sonucunu beklemeye basladim..aylardir tekte kalan cizginin bu sabah boyle hafiften 2.si belirdi...inanamadim..hemen saglik ocagina gittim yarin sabah icin kan tahlili randevusu aldim.. Zaten halen adet olmadim diye kadin dogumdanda randevum var yarin....bakalim benim minik.kurbagacik testini onaylayacaklar mi yoksa yine bana husran mi var????
Tarlusal bebeğe zarar vermez diye biliyorum umarım hamilesinizdir hayırlısı ile güzel haberlerle dönersiniz ve bebeginiz sağ salim kucağınıza gelir inşallah... ha bir de tarlusal kullanali on gün oldu yeni silik çizgi çıkıyor da büyük ihtimalle tarlusalin son günlerinde hamile kaldınız çünkü ovulasyonun 11.-12.gününden itibaren çok silik silik çıkmaya başlıyor çizgi...İyi gecelr hnmlar aksamdan beri tarlusal hamilelik...,arastirip duruyorum...soyle anlatayim:
36 yasindayim 8 yasinda bir oglum var allaha sukur 3 yil.once korunmayi biraktik 2. Cocuk icin hemen hamile kaldim ama kalp atisi gozlenmedi haftasonu hafif kanamam basladi pazartesi kurtajla sonlandirmak zorunda kaldim...sonrasinda da korunmamamiza ragmen hamile kalamadim...aderim olsum olasi cok duzenli degildir en fazla 33te bir olur o kadar yani..sık sık adetim gecikir tam umitlenirim ya adet olurum ya da doktor tarlusal verir sokulur o kadar yani..son zamanlar da az da olsa duzene girmisti yani coktandir kadin dogumcuyla hasir nesir olmamistim..
Simdi en son 17 martta adet gordum.. Sonra da bir daha tık yok bu 1...adetim gecikince yine heveslendim idrar testi yaptim . negatif..saglik ocaginda kanda baktirdim o da negatif nasilsa doktor da bunu verip yollayacak deyip hicc doktora gitmeden ben tarlusalimi kullandim pasa pasa...13unda bitti tarlusal 10 gunu gecti hala gelen giden yok..sabah bisey durttu beni yapsana testi diye ilaci da . kullandin niye hala gelmedi diye..
Neyse sabah ben ümitsizce test sonucunu beklemeye basladim..aylardir tekte kalan cizginin bu sabah boyle hafiften 2.si belirdi...inanamadim..hemen saglik ocagina gittim yarin sabah icin kan tahlili randevusu aldim.. Zaten halen adet olmadim diye kadin dogumdanda randevum var yarin....bakalim benim minik.kurbagacik testini onaylayacaklar mi yoksa yine bana husran mi var????
B-hcg kac yaziyo kiKizlar acayip yorumlar yapti alttan ultrason yapan asistanlar...keseye degil de adet dokuntulerine benziyormus lekeler..b-hcg sonucuna gore tekrar doktora gidecekmisim yeniden tarlusal vereceklermis de...umut verici ve ya olumlu bisey demediler yani...simdi kan testi sonucumla adam gibi bir kadin dogumcuya gidecehim
pazartesi 118 di beta hcg,dün verdim 85 e düşmüş,sanırım kimyasal gebelik,beta hcgmin düşüşünü bekleyeğim sıfıra düştüğünde kanama başlıyormuş zaten( hakkımızda hayırlısı olsun.
Kizlar acayip yorumlar yapti alttan ultrason yapan asistanlar...keseye degil de adet dokuntulerine benziyormus lekeler..b-hcg sonucuna gore tekrar doktora gidecekmisim yeniden tarlusal vereceklermis de...umut verici ve ya olumlu bisey demediler yani...simdi kan testi sonucumla adam gibi bir kadin dogumcuya gidecehim
Cok uzuldum canim yapazartesi 118 di beta hcg,dün verdim 85 e düşmüş,sanırım kimyasal gebelik,beta hcgmin düşüşünü bekleyeğim sıfıra düştüğünde kanama başlıyormuş zaten( hakkımızda hayırlısı olsun.
Slm kızlar ya ben 30 nisan aksam ilk adet gunumdu mayıs 14 unde sabah iliski yasadik ve 26 gun de bir duzenli olurum adet bugunde adet olmam gerekiyordu ama olmadim gogus sis ve ara ara kasiklar agriyo sanki adet olacakmisim gibi hamile olabilir miyim?? 5 yıldır evliyim ve cok istiyorum yaaa kocam istiyo zorla bisiler oldu zaten :)))
Benim b-hcg 676.78 miu/ml imis kizlar
Canim bu arada cok uzuldum aldirmak zorunda kaldigin bebegineİyi gecelr hnmlar aksamdan beri tarlusal hamilelik...,arastirip duruyorum...soyle anlatayim:
shayırlısı olsun ne diyelim,kanamam gelene kadar umudumu yitirmeyeceğim sanırımCok uzuldum canim ya
shayırlısı olsun ne diyelim,kanamam gelene kadar umudumu yitirmeyeceğim sanırım
hiç bir fikrim yokYukselme ihtimali yok mu ki canim beta nin , bunda da vardir bi hayır
Canım bende yaptrdm bugun 2ü nisan regl olmştm 3260 çıktı ya anlamdm benBenim b-hcg 676.78 miu/ml imis kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?