- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Telefonundan engelle
Konusma gorusme
Sana ulasamasin
Mal gibi beklesin dursun
adamın umrunda değilsin. senin de umrunda olmasın
arkana bakmana gerek yok. numaranı değiştir gerekirse. emailden de engelle eskiden vardı şimdi var mı bilmiyorum. eski konundan hatırladım ne yaşandıysa yaşandı. hep sen fedakarsın bu ilişkide. gerek yok kendini daha cok yıpratmana
kimseyle bile olmasa da seni mutsuz edecek biri olmasın.hic boyle olmasini istemedim ben bir daha hic mutlu olanaycagim battim battigim yerde kalacakmisim gibi.geliyor ama onunla hic bir gelecek.goremiyorum.mutlu degilim.yoruldum.
Telefonundan engelle
Konusma gorusme
Sana ulasamasin
Mal gibi beklesin dursun
+1
Kesinlikle kendine ulaştırma, faceden her yerden kaldır, engelle.
Mesaj ulaştırmanın bir yolunu bulursa, cevap verme.
Ortak arkadaşlarıyla sordurmaya kalkarsa, "Bir daha bu konuyu açmayın, lütfen" diye sert bir tavırla uyar.
Bitir kafanda, bitti gitti tamam yüz yüzesi kalmamış bu işin.
Kalbine ket vuramazsın, ama bırak bugün birkaç ay aşk acısını yaşa, yarın bir gün daha da derinleşmeden.
Bu adamdan ne köy ne kasaba sana, böyle gelir böyle gider, boşuna beklenti yapma.
Mutlaka kalbini ısıtacak başkası olacak, ahan da buraya yazıyorum.
Kendini ezdirme yeter ki.
Canim kardeşim şu ağlayarak , yalvararak kendinizi bunalima sokarak erkeklerin totişlerini kaldirmayin lütfen !..
Sonra gene üzülen siz olursunuz, şimdiden nasil birisi oldugunu bil , sana vakit ayiramiyor vs. Evlenince herkes saniyor ki aaa bugun taksime, bugun yemeğe, şu gün sahile , başka gün çay içmeye , bana daha fazla ilgi gösterir ayni evdeyiz gibi gibi . Uyandiriyim canim kardeşim evlenince bunlarin hepsi hayal oluyor yani şuan 1 mesaj beklediğin adam evlendiğinde seni gün içinde 1 kere bile aramiyor akşam geldiğinde yatip uyuyor. Işi çok yoğun demişsin.
Eşim bankada çalisiyor
Üniverste okuyor gece okuluna gidip Sinavlarina calisiyor
Ve mali musavirlik sinavlari icin hazirlaniyor. Ama 1 günde olsa kizina ve bana vakit ayarabiliyor. Seçimini bence iyi yapmalisin, Aksi halde gene uzulen sen olursun.
Onca yil onca ani 1 vedayi hakeder diye duaunmustum oysa ..
Sıra bana geldigindede bir okadar acimasiz olacagim..
Merhaba kizlar lutfen bana yardimci olun dusunmekten.oyle cok yoruldumki Aylardir actigim tek konu erkek arkadasimdi 6 yillik bir birlikteligim vardi ilgisizlik ve umursanmamadan dolayi cok kez ayeildik dayanamdim.onunda ozledigini sanip baristik bir.sekilde ama.burdaki yorumlardamda cevremden aldgim.fikirlerdende sonra sadece eho sisirdgimi yalvarmalar gunleerce 1 msj beklemeler arayip sorulmamalar . Cok.acilar cektim. Ve pes ettim nihayetinde ciddiyetimi farketyiginde 2 e gundur maj atiyordu neden biyle olduk vs buna istinaden 6 yilin bi msjla sonlanmasini istemedgim.icin sali gunu.musait oldgumu belirttim ozamnda kinusuruz simdide kinusalim.diye hir cok.msj atti bunun yaninda arama ozur majlari felan yok sadece dersin.ne ozledim seviyomusun beni.yada seviyorum tarzi 3 ay sonra nisanlanmayi duaunuyorduk ama ben artik.istemiyorum bi sonumuz yok ve sadece herseyi konusup vedalasmak istedim o barscaz saniyor sanirim . Bugunde yarin icin.bana "yarın görüşemiycez haberin olsun çok istydum ama araba sattım adam gelcek sabah o yüzden özür dilerim" diye msj atmis kendinin.oto galesi var ve isleri cok yogun sorunda buydu zaten arayip sormama 3 haftada bir bulusma gibi . Bu msj cevap bile vermedim hala ayni tavirlar sizce gorusmelimiyim yoksa hersey oldgu gibi kalsin mi ?
Zira 15 gun aglamaktan.helak oldum 1 msj dahi atmadi kacan kovaniyormus demekki !!
TabiikiGorusup konustugum sarfettgim kelimelere bile degmez artik . Gorusmemin bi anlami yok.degilmi
Şu "ilişkimi bir mesajla bitiremem" kafasını ben anlayamıyorum ya. Hayır yani iletişim aracı mesaj olunca bitmiyor mu o ilişki ? Yüzyüze buluşalım öyle bitirelim olayı bana daima ilişkisini bitirmek istemeyen ve uzatmaları oynamaya niyetli iki insanın bahanesi gibi geliyor. Geçmişimdeki her ilişkiyi mesajla bitirdim. Çünkü yüzyüze gelsek ya karşı taraf yada ben yumuşar ve barışmak isterdik, boku çıkardı mazallah. İlla bitireceğim bu ilişkiyi, olmayacak diyorsan don lastiğine çevirmeninde alemi yok, bitecek ilişki mesajı bırak dumanla bile biter yani.Sıra bana geldigindede bir okadar acimasiz olacagim..
Merhaba kizlar lutfen bana yardimci olun dusunmekten.oyle cok yoruldumki Aylardir actigim tek konu erkek arkadasimdi 6 yillik bir birlikteligim vardi ilgisizlik ve umursanmamadan dolayi cok kez ayeildik dayanamdim.onunda ozledigini sanip baristik bir.sekilde ama.burdaki yorumlardamda cevremden aldgim.fikirlerdende sonra sadece eho sisirdgimi yalvarmalar gunleerce 1 msj beklemeler arayip sorulmamalar . Cok.acilar cektim. Ve pes ettim nihayetinde ciddiyetimi farketyiginde 2 e gundur maj atiyordu neden biyle olduk vs buna istinaden 6 yilin bi msjla sonlanmasini istemedgim.icin sali gunu.musait oldgumu belirttim ozamnda kinusuruz simdide kinusalim.diye hir cok.msj atti bunun yaninda arama ozur majlari felan yok sadece dersin.ne ozledim seviyomusun beni.yada seviyorum tarzi 3 ay sonra nisanlanmayi duaunuyorduk ama ben artik.istemiyorum bi sonumuz yok ve sadece herseyi konusup vedalasmak istedim o barscaz saniyor sanirim . Bugunde yarin icin.bana "yarın görüşemiycez haberin olsun çok istydum ama araba sattım adam gelcek sabah o yüzden özür dilerim" diye msj atmis kendinin.oto galesi var ve isleri cok yogun sorunda buydu zaten arayip sormama 3 haftada bir bulusma gibi . Bu msj cevap bile vermedim hala ayni tavirlar sizce gorusmelimiyim yoksa hersey oldgu gibi kalsin mi ?
Zira 15 gun aglamaktan.helak oldum 1 msj dahi atmadi kacan kovaniyormus demekki !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?