Şimdi ne kadar çaresiz görünüyorsam,

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Sıra bana geldigindede bir okadar acimasiz olacagim..

Son düzenleme:
arkana bakmana gerek yok. numaranı değiştir gerekirse. emailden de engelle eskiden vardı şimdi var mı bilmiyorum. eski konundan hatırladım ne yaşandıysa yaşandı. hep sen fedakarsın bu ilişkide. gerek yok kendini daha cok yıpratmana

hic boyle olmasini istemedim ben bir daha hic mutlu olanaycagim battim battigim yerde kalacakmisim gibi.geliyor ama onunla hic bir gelecek.goremiyorum.mutlu degilim.yoruldum.

varya başımıza ne geliyorsa bu ince fikirliliğimizden geliyor miss gibi mesaj at işte sanki çok umrundasın yüzyüze gelsen ne gelmesen ne !!

Bittiyse bitmiştir yüz yüze gorusmeye gerek yok.istese senlede buluşturdu araba satışı bir gün sürmez.seni umursasa fırsatını bulurdu. Sil engelle onu ve önüne bak

hic boyle olmasini istemedim ben bir daha hic mutlu olanaycagim battim battigim yerde kalacakmisim gibi.geliyor ama onunla hic bir gelecek.goremiyorum.mutlu degilim.yoruldum.
kimseyle bile olmasa da seni mutsuz edecek biri olmasın.

Telefonundan engelle
Konusma gorusme
Sana ulasamasin
Mal gibi beklesin dursun

+1

Kesinlikle kendine ulaştırma, faceden her yerden kaldır, engelle.
Mesaj ulaştırmanın bir yolunu bulursa, cevap verme.
Ortak arkadaşlarıyla sordurmaya kalkarsa, "Bir daha bu konuyu açmayın, lütfen" diye sert bir tavırla uyar.
Bitir kafanda, bitti gitti tamam yüz yüzesi kalmamış bu işin.

Kalbine ket vuramazsın, ama bırak bugün birkaç ay aşk acısını yaşa, yarın bir gün daha da derinleşmeden.
Bu adamdan ne köy ne kasaba sana, böyle gelir böyle gider, boşuna beklenti yapma.

Mutlaka kalbini ısıtacak başkası olacak, ahan da buraya yazıyorum.
Kendini ezdirme yeter ki.

Canim kardeşim şu ağlayarak , yalvararak kendinizi bunalima sokarak erkeklerin totişlerini kaldirmayin lütfen !..
Sonra gene üzülen siz olursunuz, şimdiden nasil birisi oldugunu bil , sana vakit ayiramiyor vs. Evlenince herkes saniyor ki aaa bugun taksime, bugun yemeğe, şu gün sahile , başka gün çay içmeye , bana daha fazla ilgi gösterir ayni evdeyiz gibi gibi . Uyandiriyim canim kardeşim evlenince bunlarin hepsi hayal oluyor yani şuan 1 mesaj beklediğin adam evlendiğinde seni gün içinde 1 kere bile aramiyor akşam geldiğinde yatip uyuyor. Işi çok yoğun demişsin.
Eşim bankada çalisiyor
Üniverste okuyor gece okuluna gidip
Sinavlarina calisiyor
Ve mali musavirlik sinavlari icin hazirlaniyor. Ama 1 günde olsa kizina ve bana vakit ayarabiliyor. Seçimini bence iyi yapmalisin, Aksi halde gene uzulen sen olursun.

Onca yil onca ani 1 vedayi hakeder diye duaunmustum oysa ..

Cok imreniyorum biliyirmuaunuz oazar gunu gezen ciftlwre ailelere coxuklara heo dusunmusumdur evkensem ben bu adamla ben neyse cocugum olcak sorumluluklarim artacak.onlara yazik degilmi .. bu sekilde bi gekecek olamaz ne kdr sanslisiniz masallah

bence erkek arkadasın senı artık cantada keklık goruyor.. ılgılenmese de konusmasa da bekleyen bırı var orda o bunu bılıyor ve ayrılamayacgnı sanıyor YANILIYOR... bıtır gıtsın... bugun senı gormeyen nısanlanınca mı gorecek yarın daha buyuk bahanelerı olcaak senınse daha buyuk mutsuzlukların... kımse vazgecılmez degıl...

birleşmiş millet iyiniyet elçisi bile şu türk kadınlarından daha iyi niyetli değildir valla. siz her seferinde barışıyosunuz adamın yaptığına bak. sabah 8.30dan akşam 17.00a kadar araba satıcak heralde. sallayın gitsin ya. size adam mı yok. ömrünüzü çürüttüğünüze değmez.

Şu "ilişkimi bir mesajla bitiremem" kafasını ben anlayamıyorum ya. Hayır yani iletişim aracı mesaj olunca bitmiyor mu o ilişki ? Yüzyüze buluşalım öyle bitirelim olayı bana daima ilişkisini bitirmek istemeyen ve uzatmaları oynamaya niyetli iki insanın bahanesi gibi geliyor. Geçmişimdeki her ilişkiyi mesajla bitirdim. Çünkü yüzyüze gelsek ya karşı taraf yada ben yumuşar ve barışmak isterdik, boku çıkardı mazallah. İlla bitireceğim bu ilişkiyi, olmayacak diyorsan don lastiğine çevirmeninde alemi yok, bitecek ilişki mesajı bırak dumanla bile biter yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…