Şimdi ne kadar çaresiz görünüyorsam,

Hay tüküreyim onun işine gücüne,her olayın öncelik sırası vardır ve duruma göre değişir.
İş tabi ki önemli ama kıymet vermişsem birine, yemişim işi,bekleyebilir biraz,umursamıyorsam karşıdakini saçım kırılsa bahane ederim.
Sen bilirsin.

Cok imreniyorum biliyirmuaunuz oazar gunu gezen ciftlwre ailelere coxuklara heo dusunmusumdur evkensem ben bu adamla ben neyse cocugum olcak sorumluluklarim artacak.onlara yazik degilmi .. bu sekilde bi gekecek olamaz ne kdr sanslisiniz masallah
O yüzden seçimini dikkatli yap inan bir zaman sonra sevgi aşktan önce geçim derdi geliyor. Türkiye gibi bir yerde geçim zor insanlari mutlu etmek daha zor hakkinda hayirlisi olsun kardeşim ama sürekli 2.nci planada atiyorsa evlenince daha zor oluyor, surekli biseyler bekliyorsun ama beklediklerin hep boşa cikiyor. Yani kisacasi sana vakit ayiramayan birisi için sende o değerli vaktini ayirma.

Aslinda bende boyle bi kafa yapusina sahip degildim acikcasi burda ojudukca dogru olan.o gibi geldi sanki aaa 6 yil hi msjoani bitti tarzi yorumlar beni bunu itti . Yoksa yumusamayi yada barismayi hic dusunmedim tavrim.netti yoruldum onceliklerim degisti onceden onsuz nefes.almaazken canim acidikca kendi kiymetimi anladim onun hic hir zamn onceligi ben degilken neden ben.onu basimin ustunde turtugumu dusundum msjla anlatmak.istemedim ciddiyetimi anlasin.istedim saka yapiyorum gene yalvaracagim sanmasin istedim .. ama Yanilmisim bitirmek isteyene sessiz kalmak bile yetermis soyleneye bile tenezzul etmeyecegim

Ablam abim okdar cok ornet varki hayatimda bir erkek nasil olur iliski nasil olur biliyorum aslinda . Ben kendimi.kandirmisim . Beni bu aci omur boyu yiyeckti bitiirneseydim onemsenmemk cok kotu birsey tesekkurbederim guzel yorumunuz icin

Ne de guzel ozetledin canim bahanelerin.arkasina cok sigindik.bunca zaman ona inanmya cok ugrastim 3 haftada 1 bulusmaya bile goz yumdum yorulmustur calisiyor yogun oda ister dedim yanilmisim . Bundan.sonra hic hirseyine cevap vermeyecegim

Bence tadı kaçmış tadı kaçınca birlikte olmanın manası olmuyo

Görüşmenizi gerektirecek bir durum göremiyorum. Bundan adam olmaz. Evlenip ömrünüzü çürütüp başınızı vuracak duvar arayacağınıza, 6 yılla kurtulun gitsin.
Sizi çantada keklik görüyor ve bu his bence evlilik yaşandığında bile karşı tarafa verilmemeli.

Yuzyuze gelince nolcak ya.. Halen o umursasin diye sen çabalıyorsun,yuzugu vermeyiver nedir yani, sen de birakmiyorsun isin uzatmalarini.. Bence kisaca bittigini belirten bi msj yaz, net olsun, bidaha da asla bi kelime dahi yazma.. Asaletinle birak..

Ben ona gorusekim.diye israr etmedim cok mesaj atti konusalim diye bende yuzyuze goruselim dedim msjda hep soylerdim ve bitiremzdim benim.ciddiyetimi.anlasin soguklugumu netligimi gosmrsun istedim.ondan sobrada msj atti cevap vermedim au anki yazdginada vermedim hatta heryerden engelledim . Merak ettgim.benmi yanlis duaunuyordum yoksa adam cidden.mesgulmu diye sormak istedim ama yanilmamisim bahane naska bisi degil

Onu tanidigimda kucuktum icimden.geldigi gibi davrandim taktik.uygulayim.hesaplar icine gireyim.duaunmedim . Nasil davrancagimi.bilmedim ki hos suanda hile bilmiyorum nasil davranilmasi gerek bu duyguyu nasil hissettirmemek.gerek

İster telefonda ister yüzyüze bitsin yine aynı şeyler konuşulacak
Evli değilsin çocuk yok mal paylaşımı olmayacak ne diye konuşacaksın ki birde ne konuşacaksın
Arama sorma o ararsa cevap verme engelleme bile hiçbiryerden Okadar önemseme kendilerini açma konuşma yanacaksa o yansın koşacaksa o koşsun

Onu tanidigimda kucuktum icimden.geldigi gibi davrandim taktik.uygulayim.hesaplar icine gireyim.duaunmedim . Nasil davrancagimi.bilmedim ki hos suanda hile bilmiyorum nasil davranilmasi gerek bu duyguyu nasil hissettirmemek.gerek
Keşke akışına göre yaşanabilse ama maalesef öyle bir lüksümüz özellikle flört aşamasında yok.
Hani halk dilinde derler ya, eyvallahım yok diye.
İşte bu hissi verebilmek çok zor değil aslında.
Gözünüz karardığında her şeye rağmen çekip gidebileceğinizi bilmesi ve dört elle sarılması gibi

Açıdan ölsende ne ara ne sor gururunu daha önemli

Keske.o.gunleri.gorebilseydim .. nasip bundan sonra acimdan.olsem yazmayacagim

ayrıl

Zaten adam için azıcık bile önemli olsaydınız sizi görmek için can atardı. Yorgunluk iş vs bunlar bahane tatlım. Siz gerçekleri görmek istememissiniz. Sizi sevseydi görmeden duramazdı evine giderken yolunu uzatır camdan bile el sallamanızla yetinirdi. Msj yazmaktan aciz, görüşmekten aciz çünkü siz onun için canı sıkıldıkça arayabileceği boşluk dolduran birisi gibi olmussunuz. Yazık değilmi kendinize 6 yıl diyorsunuz taş olsa çatlardı... Aramayın sormayın aramalarına dönmeyin. İçinizi boşaltmak isterseniz bir msj yazın son kez o kadar...

Isi biraz agir adam geliyor begeniyor ama degisiklik istiyor mesela kasa istyo biyerini renginin degstr diyo buyuk trasoorter ici ev olan arabalari yapiyor ve butun.yapip satmaya calisiyo aslinda bu gecerli sebeb degil.ben kendimi avutuyorum blkide gercekten.cok.isi vardi diyorum vicdan azabi cekiyorum kizsamsa kendimi.sucluyorum.niye.biyleyim ben.ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…